Moss

ASK Meglergaarden

Vår historie

Meglergaarden AS, din eiendomsmegler i Moss. Meglergaarden ble etablert i 2005 og er spesialister på eiendomsmegling i Moss og omegn. Med høy lokalkunnskap omsetter vi alle typer eiendom; leiligheter, eneboliger, rekkehus, tomannsboliger, fritidseiendommer og tomter. I tillegg har vi en egen spesialavdeling for nybygg og prosjektboliger, der de fleste av våre meglere er etterutdannet innen prosjektsalg.

I 2023 inngikk vi et samarbeid med ASK; en fremoverlent eiendomsmeglerkjede med kunden i fokus og med de beste annonseverkstøyene på markedet. Samarbeidet gjør oss enda sterkere og gir oss enda større frihet til å fokusere på det vi skal være best på – eiendomsmegling i Moss og omegn – noe du som kunde vil nyte godt av. Hos oss får du personlig oppfølging fra start til slutt. Det er den samme megleren som er med deg fra det første møte, til den endelige overleveringen. En megler som kjenner både deg og den som skal kjøpe boligen din. Det er erfaringen og engasjementet blant våre eiendomsmeglere som definerer Meglergaarden og skiller oss fra våre konkurrenter. Velkommen til en hyggelig boligprat!

Vi valgte Meglergaarden blant annet på grunn av størrelse og kapasitet. Når det kommer to hundre interessenter på visning, nytter det ikke å stille med to mann. Meglergaarden stilte med hele laget og sørget for at alle ble profesjonelt tatt hånd om.

Jan Erik Kristiansen

Hôegh Eiendom

Enata Eiendom har prosjekter i Oslo, Holmestrand, Gjøvik og i Moss. Samarbeidet med Meglergaarden har vært en glede fra første stund. De går hundre prosent inn for oppgaven, stiller med hele teamet og har en unik kjennskap til det lokale markedet. Jeg har faktisk ikke tidligere samarbeidet med et meglerselskap som har et så godt nettverk i lokalmarkedet.

Espen Klevmark

Enata Eiendom

Prosjektsalg er et fag som Meglergaarden behersker til fingerspissene. De er engasjerte og gode samarbeidspartnere, og hjelper oss med å finne optimale løsninger på alt fra størrelser til planløsninger til priser. Derfor trekker vi inn Meglergaarden allerede på tegningsstadiet.

Hans Magnus Lutnæs

Solid

Det som gjør prosjektmegling så spesielt, er at prosessen rundt salgsavslutningen ofte starter før spaden er satt i jorda. Det krever et meglerfirma som evner å opprettholde kapasitet og innsatsviljen over lang tid.

Jørn Erik Ruud

Mesterbygg

Prosjektmegling er en krevende oppgave. Vår erfaring er dessverre at mange meglere tar for lett på det. Å megle prosjekter skiller seg radikalt fra vanlig bruktbolig, og krever spesielle kunnskaper. Vi forholder oss blant annet til et helt annet lovverk, sier Bjerketvedt som har brukt Meglergaarden på en rekke prosjekter.

Hans Olav Bjerketvedt

Bolig & Eiendomsutvikling

Våre ansatte / meglere

Kontakt meg

Josefine Anker-Jensen

Eiendomsmegler MNEF
Kontakt meg

Ellen Sandtangen

Regnskap-/ oppgjørsansvarlig
Kontakt meg

Christian Müller

Eiendomsmegler MNEF
Kontakt meg

Melita Bulut

Fag- og opplæringsansvarlig / Eiendomsmegler
Kontakt meg

Ole-Morten Trondsæter

Eiendomsmegler MNEF
Kontakt meg

Jacob Skovly

Eiendomsmeglerfullmektig
Kontakt meg

Lena Johnsen

Eiendomsmegler MNEF
Kontakt meg

Vilde Hammer

Eiendomsmegler MNEF
Kontakt meg

Tone Selfors Ekeland

Eiendomsmegler MNEF
Kontakt meg

Jonas Skovly

Eiendomsmeglerfullmektig
Kontakt meg

Bjørn Erik Thorbjørnsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF
Kontakt meg

Tommy Skovly

Daglig Leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Kontakt meg

Helene Ellefsen

Eiendomsmegler MNEF
Kontakt meg

Andreas Thoring

Partner / Eiendomsmegler MNEF
Kontakt meg

Linde Pedersen

Markedsansvarlig
Kontakt meg

Mats Måleng

Salgsleder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kjøpe eller selge eiendom?

Går du med planer om å selge - ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.
Finn en megler
Selge
Kjøpe
Selge eiendom

Verdivurdering

Grunnene til at folk foretar en verdivurdering er mange, enten du skal selge, refinansiere boliglån, fastsette verdien på boligen ved arveoppgjør, skilsmisse eller kausjon eller rett og slett bare for nysgjerrigheten sin skyld. Det er mange penger bundet opp i egen bolig og det er helt naturlig å ville ha en oversikt over verdien man sitter på.
Lurer du på hvor mye din bolig er verdt?
Kontakt oss
Selge eiendom

Pristilbud

Det er mye som skal tenkes på når du skal selge bolig. Og et viktig valg i prosessen er hvilken megler som skal selge boligen din. Et erfarent meglerfirma med god lokalkunnskap kan absolutt være et lurt valg som kan gi utslag på sluttsummen du sitter igjen med.
Lurer du på hva det koster å selge din bolig?
Kontakt oss
Selge eiendom

Flyttetjenester

Når livet blir travelt, er det godt å vite at du ikke trenger å gjøre alt alene. Vi hjelper deg gjerne med flytteprosessen via gode samarbeidspartnere innen vask, flyttetransport og lagring.
Trenger du bistand med flytteprosessen?
Kontakt oss
Kjøpe eiendom

Eiendommer

Med høy lokalkunnskap omsetter vi alle typer eiendom; både leiligheter, eneboliger, rekkehus, tomannsboliger, fritidseiendommer og tomter. I tillegg har vi en egen spesialavdeling for nybygg og prosjektboliger, der de fleste av våre meglere er etterutdannet innen prosjektsalg.
Går du med planer om å kjøpe eiendom?
Kontakt oss
Kjøpe eiendom

Finansiering

Meglergaarden har et samarbeid med Handelsbanken i Moss hvor kundene får tilbud om bl.a. finansieringsbevis, boliglån og sparerådgivning. Handelsbanken har et landsdekkende kontornettverk og som kunde i Handelsbanken får du en personlig rådgiver som kan kontaktes direkte.
Trenger du finansieringsbevis?
Kontakt oss
Kjøpe eiendom

Flyttetjenester

Når livet blir travelt, er det godt å vite at du ikke trenger å gjøre alt alene. Vi hjelper deg gjerne med flytteprosessen via gode samarbeidspartnere innen vask, flyttetransport og lagring.
Trenger du bistand med flytteprosessen?
Kontakt oss

Salgsprosessen

Vi lever etter vårt eget slagord:
Meglergaarden - eiendomsmegleren du anbefaler videre.

1. Befaring

Vi i Meglergaarden skreddersyr den beste salgsstrategien for din bolig.

Hver bolig har sine unike trekk – og strategien legges etter at vi har befart boligen.

På befaring kommer vi hjem til deg og går gjennom boligen. Dette er viktig for å kartlegge muligheter, utfordringer og finne den mest aktuelle kjøpergruppen for akkurat din bolig.

På befaringen merker megleren seg info og detaljer som brukes senere i markedsføringen.

I etterkant skal en takstmann befare leiligheten for å gi en teknisk vurdering samt måle opp leiligheten. All denne infoen brukes for å lage annonse og salgsoppgave.

Det vi trenger fra deg er at du har klart relevant dokumentasjon om eiendommen til befaringen.

Dette kan være dokumentasjon på utførte arbeider i bad eller kjøkken, papirer fra rørlegger, elektriker osv. Befaringen er også grunnlaget for meglers verdivurdering av eiendommen.

Etter å ha sett på flere faktorer, som prisutvikling, snittpriser i området, kvaliteter ved leiligheten, beliggenhet, alder og slitasje, setter vi meglerne i fellesskap verdivurdering på boligen din.

Tilbud på salg mottar du enten på befaring eller pr mail i etterkant.

2. Oppdragsinngåelse & markedsføring

OPPDRAGSINNGÅELSE

Du har nå mottatt tilbud på salg og bestemt deg for hvilken av våre meglere som skal gjennomføre salget av din bolig. For oss i Meglergaarden er det svært viktig at du som oppdragsgiver forstår fasene i salgsgangen og hva det er du betaler for. Vår oppdragsavtale er satt opp i tråd med relevant lovverk samt etter retningslinjer fra forbrukermyndighetene og Norges Eiendomsmeglerforbund – og er enkel å forstå. I oppdragsavtalen fastsettes betingelsene for salget, meglerprovisjonen og andre utlegg. Vi operere hovedsakelig med fast pris. Men vi har satt opp en prisliste som du finner her.

MARKEDSFØRING

God markedsføring er svært viktig for å nå ut til flest mulig potensielle budgivere.

Din Meglergaarden megler og du som selger har det samme målet – flest mulig interessenter på visning. Vi innhenter all relevant/nødvendig informasjon om boligen (kommunale avgifter, reguleringskart, servitutter, informasjon fra forretningsfører, grunnbokutskrift etc). Samtidig bestiller vi takstmann og fotograf, mens du klargjør leiligheten for salg – dette innebærer rydding, eventuelt maling, nødvendige reparasjoner osv. Vi rekvirerer også stylingbyrå, hvis vi i fellesskap kommer frem til at dette er en god investering for å oppnå bedre pris.

Vi gir deg tips og anbefalinger til hva som bør gjøres før takstmann og fotograf kommer innom boligen.

For at vi skal kunne markedsføre din bolig på best mulig måte er det avgjørende at vi har all relevant informasjon om boligen og målgruppene vi bør treffe. Vi skreddersyr blant annet digital markedsføring mot kjøpegruppene som er mest aktuelle for akkurat din bolig. Vi annonserer ellers i tradisjonelle nettannonser og aviser, om ønskelig.

I tillegg har vi svært dyktige samarbeidspartnere som kan lage målstyrte digitale annonser via sosiale medier eller drive direkte markedsføring. Alt etter hva som er den beste måten å nå de potensielle kjøperne av din bolig. Vi tar oss av all markedsføring din bolig trenger.

3. Visning & budrunde

Før visning hjelper din megler deg med tips til klargjøring av boligen slik at den fremstår fra sin beste side.

Vi følger opp interessenter som har lastet ned prospekt eller kontaktetoss i forkant av visningen.

På selve visningen stiller megler opp – godt forberedt til alle spørsmål som kan komme.

Husk viktigheten av detaljer. Mange på visning spør megler om naboer, strømutgifter, hvorfor du flytter osv. Om du i forkant har gitt megler info om dette skaper dette en trygghet for potensielle budgivere – som ofte gjenspeiler seg i flere budgivere – som igjen gir en ekstra god salgspris.

Hos oss kan du være trygg på at din megler gjør sitt ypperste for å få med flest mulig interessenter i budrunden slik at du oppnår maksprisen markedet er villig til å gi.

Meglergaarden har dyktige og profesjonelle meglere som ser viktigheten av å opptre ryddig og tillitsvekkende både på visning og i budrunden, nettopp for at interessen folk har vist gjenspeiler seg i bud på boligen.

I budrunden kontakter vi alle interessenter, tar imot bud og holder alle budgivere og andre interessenter løpende orientert. For hvert bud holder vi også deg som selger informert via SMS, slik du følger hele prosessen tett. Du har også mulighet til å enkelt følge med på budrunden i vår gratis app «ASK ME».

4. Salgsprosessen

Når budrunden er over og boliger er solgt er neste steg kontraktsmøte.

I forkant av kontraktsmøtet får du oversendt utkast til kjøpekontrakt, budlogg og andre relevante dokumenter. Kjøper og selger blir så innkalt til kontraktsmøte, eller vi tar det via e-signering.

Her går vi gjennom kontraktene og svarer på eventuelle spørsmål og uklarheter før kontraktene signeres. Dette er en formalisering av avtalen som ble gjort når budet ble akseptert.

Som i Oppdragsavtalen bruker vi Kjøpekontrakter som er satt opp i tråd med relevant lovverk samt etter retningslinjer fra forbrukermyndighetene og Norges Eiendomsmeglerforbund.

5. Overtagelse

Selger og kjøper møtes i boligen på overtagelsen. I forkant av dette har begge parter mottatt skriftlig bekreftelse på at kjøpesum og omkostninger er mottatt på meglers klientkonto. Megler / Overtakelsesagent deltar dersom ikke annet er avtalt.

På overtagelsesdagen går dere sammen gjennom boligen og selger viser frem boder, eventuelle fellesarealer m.m.

På overtagelsen skal kjøper godkjenne at boligen er ryddig og rengjort, megler leser sammen av strømmåler og flytter strømabonnement. Selger overleverer samtlige nøkler til kjøper.

Det skal samtidig fylles ut og signeres en overtagelsesprotokoll. Denne kan enten fylles ut fysisk (skjema utleveres på kontraktsmøtet) eller elektronisk via link begge parter mottar pr. sms før overtagelsen.

6. Oppgjør

I Meglergaarden bruker vi en profesjonell oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg og til enhver tid følger gjeldende lover og regler.

Vår svært dyktige oppgjørsavdeling sørger for at alle dokumenter er korrekt utfylt før disse oversendes til tinglysing og er særdeles effektive – slik at du som selger får oppgjøret så snart som mulig.

ASK Meglergaarden

Ta kontakt med en av våre meglere allerede i dag!
Meglergaarden