Historien om Meglergaarden

Om oss

Meglergaarden ble etablert og åpnet første gang i Storgata 6, den 9. februar 2005.

Meglerforretningen ble meget godt mottatt i markedet og etter en kanonstart ble 4 ansatte til 5,6, osv. Selskapet fikk dermed raskt behov for større lokaler og i 2009 flyttet vi til naboeiendommen Storgata 8 – den såkalte Vognmannsgaarden.

Den 10. desember 2010 var lokalene klare for innflytting og de ansatte kan nå glede seg over 350 kvm skreddersydde kontorlokaler. Lokalene er innbydende, luftige og moderne med utpreget bruk av glass i innredningen.

Fra 1.januar 2023 inngikk vi et samarbeid med Ask – en nytenkende, uavhengig eiendomsmeglerkjede. Samarbeidet gjør oss enda sterkere og gir oss enda større frihet til å fokusere på det vi skal være best på – eiendom i Moss og omegn – noe du som kunde vil nyte godt av.

Dyktige meglere med bred erfaring og lokalkunnskap har gitt Meglergaarden en solid forankring i distriktet, fra Vestby i nord til Råde/Saltnes i sør. Derfor er du i de beste hender når du velger Meglergaarden, enten du skal kjøpe eller selge eiendom.

Vi omsetter alle typer eiendom; både leiligheter, eneboliger, rekkehus, tomannsboliger, fritidseiendommer og tomter. Meglergaarden har i tillegg en egen avdeling for nybygg og prosjektboliger, de fleste av våre meglere har spesialutdanning innen prosjektsalg.

I dag har selskapet 16 ansatte og har etablert seg godt som byens største aktør på eiendomsmegling.