Meglergaarden pangstarter 2023 med nytt navn

Etter et par år i Partners-kjeden, blir Meglergaarden nå en del av lokalsatsingen «ASK». Det innebærer et enda større fokus på det lokale markedet.

Er det én ting Meglergaarden alltid har vært og fortsatt skal være, så er det et lokalt meglerkontor. I løpet av årene innunder Partners har ikke det forandret seg, men nå blir det noen justeringer som kommer til å gi en enda sterkere lokal tilknytning.

– Det har vært to fine år i Partners, men nå ønsker vi å ta større grep om vår egen verdikjede og få mer kontroll på det som skjer her, sier daglig leder i Meglergaarden, Tommy Skovly.

Han er i likhet med resten av eierne, Bjørn Erik Thorbjørnsen, Andreas Thoring og Mats Måleng, svært positiv til den nye satsingen.

Stort Østfold-samarbeid

Den nye ASK-kjeden vil bestå av tre godt etablerte meglerkontorer; Meglergaarden (Moss), Møller (Fredrikstad) og Meglerverket (tidligere Grimsøen i Sarpsborg). Trioen får blant annet muligheten til å bygge markedsføringskampanjer som er tilpasset det Østfold-markedet.

– Vi skal ha lokale leverandører og et sterkere samarbeid på tvers av Østfold-byene for å gjøre det enda mer attraktivt for kjøpere fra hele landet. Vi tror endringen er strategisk riktig for oss, fortsetter Skovly.

Digital satsing

Ved et navnebytte skjer det ofte noen endringer, og det blir også tilfellet her. Men det vil kun handle om å forbedre kundeopplevelsen. De ansatte vil fortsatt være de samme og kontoret vil forbli i Storgata i Moss.

– I tillegg vil vi ta den digitale markedsføringen av boligene til et nytt nivå. Det er viktig å være fremme i skoa på det området, den utviklingen går fort, sier Skovly.

– Forandringene med ASK vil bli til det positive for kundene våre. Vi har tenkt at vi skal være et grønnere alternativ og navnet ask er jo også en tresort. Målet er at vi på sikt skal bli hundre prosent papirløst i det nye systemet vårt, og at alt skal foregå digitalt. Hvis man tenker ordet «ASK» oversatt fra engelsk til norsk, så blir det «spør». Har man et spørsmål om bolig, «spør Meglergaarden», forteller Skovly med et smil.

– Man kan ta det som man vil. Navnet er litt tvetydig, tilføyer han.

Meglergaarden har eksistert i snart 18 år, så selve navnet har Skovly og co. ønsket å beholde uavhengig av hvilken kjede de skulle inn i.

– Det er viktig for oss å beholde Meglergaarden-navnet, det er det ingen tvil om. Det har siden oppstarten vært «babyen vår» og jeg tror vi fortsatt kommer til å bli omtalt som det, sier han.

Klar for nye tider

Til tross for at boligmarkedet gikk litt ned i slutten av fjoråret 2022, er det ingen grunn til å henge med hodet, ifølge Skovly.

– Hvis man lener seg tilbake, da blir det stille. Det er i alle fall helt sikkert. Vi må være frempå og skape aktivitet. Akkurat det er meglerne hos oss veldig flinke til. Det er jo fortsatt aktivitet i markedet, så det har ikke stoppet opp, forklarer han og avrunder:

– Vi har mange flotte boliger for salg og vi er tilgjengelige hele tiden. Det er bare å ta kontakt dersom du har spørsmål. Ring eller kom innom kontoret vårt. Vi er her, avrunder Tommy Skovly.

Da gjenstår det bare å si: Godt nytt år og velkommen til oss i ASK Meglergaarden!

Les mer om historien til ASK her.

Andre artikler

ALLE

Tony (23) er meglergaardens nyeste tilskudd: – Dette er en fantastisk mulighet for meg!

Etter tre år med studier i Bø i Telemark, er den 23-årige mossingen Tony Ho klar for å gi bånn gass som eiendomsmeglerfullmektig
Les artikkel

Boligprisfallet i Norge fortsetter

Boligprisene i Norge sank med 2,2 prosent i november 2022. Korrigert for sesongvariasjoner sank prisene med 0,9 prosent. Gjennomsnittsprisen for en bolig i
Les artikkel

Sterk desember i boligmarkedet

Boligprisene sank med 0,9 prosent i desember 2022. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 0,2 prosent. Boligprisene i Norge steg med 1,5 prosent
Les artikkel

Nå er det kun tre leiligheter igjen på Papirhuset!

Det nærmer seg slutten for salgsprosessen på Papirhuset, et prosjekt som virkelig har bemerket seg på en svært positiv måte. - Dette er
Les artikkel

Du kan låne Meglergaarden-bilen til flytting: — En ekstraservice til kundene våre!

Vi i Meglergaarden ønsker å gjøre flytteprosessen litt enklere for kundene våre og vi har derfor en egen varebil som kan lånes underveis
Les artikkel

Velkommen til Moss 2023

Vi er med i "Velkomstpakken 2023" I år igjen er vi med å dele ut "Velkomstpakken" til nyinnflyttere. - Skikkelig fint initiativ, sier
Les artikkel

Oppgang i boligprisene i januar

Boligprisene steg med 3 prosent i januar 2023. Korrigert for sesongvariasjoner var prisene uendret. De siste 12 månedene har boligprisene i Norge falt
Les artikkel

Oppgangen fortsetter. Boligprisene steg i februar

Boligprisene steg med 1,5 prosent i februar 2023. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 0,3 prosent. Så langt i år har boligprisene i
Les artikkel

Kraftig oppgang i boligprisene i mars

Boligprisene steg med 1,2 prosent i mars 2023. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 0,5 prosent. Så langt i år har boligprisene i
Les artikkel

Storfornøyd boligselger: – Vilde er min faste eiendomsmegler!

Etter å ha kjøpt og solgt bolig gjennom ASK Meglergaarden har Irene Aanonsen (24) bestemt seg: – Vilde er nå min faste eiendomsmegler!
Les artikkel