Historien om ASK Lilledal

Om oss

Jan G. Lilledal AS (ASK Lilledal) kan skilte med unik lokalkunnskap siden 1975. Vi er stolte av historien vi har vært med på og som gjør at vi kan kalle oss Haldens og blant landets eldste eiendomsmeglerforretninger.

Siden etableringen i 1975 har vi vært en sentral aktør i et eiendomsmarked med markante endringer og ruvende prisutvikling. I løpet av vår lange fartstid har nye aktører kommet til, og noen har falt fra. Gjennom innovative ideer har vi vært med på å sette standarden for profesjonaliseringen av en hel bransje. Ved hjelp av en sterk og lokalforankret identitet, tilegnet kompetanse og lokalkunnskap, har vi evnet å holde et godt grep om det lokale eiendomsmeglermarkedet. Vi holder i dag en sterk markedsposisjon i Halden. Dette er mye takket være vårt gode renommé og rykte.

Vår erfaring fra opp- og nedturer i eiendomsmarkedet har gitt oss et sterkt fundament forankret i trygghet, kvalitet og seriøsitet. Vi selger alle typer eiendommer og har til enhver tid et bredt utvalg av hytter, leiligheter, tomter, boliger og næringseiendom. Vår unike lokalkunnskap betyr at vi kjenner din bolig og ditt nærområde og vet hvordan vi skal markedsføre din eiendom for å oppnå optimalt resultat.

Kom gjerne innom oss for en hyggelig boligprat!