The old one
Oslo
Lorem ipsum dolor sit amet
Jutulveien 18 A
Sarpsborg

Prisantydning 3 390 000 NOK

Bruksareal 64 m2

Soverom 2

Totalpris 3 412 900 NOK

Eieform Eier (Selveier)

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA TotalPris
1 2 1 60 m2 64 m2 3 412 900 kr
4 3 1 68 m2 71 m2 3 672 900 kr
Bilder
Eiendomsinformasjon


Beskrivelse
Innflytningsklart.

Kort om eiendommen
Velkommen til Jutulveien 18 A og D!

ASK Meglerverket v/ Jonas Grimsøen og Amalie Buvarp har gleden av å presentere dette nye, attraktive prosjektet som er bestående av 2 stk leiligheter med flotte opparbeidede uteoppholdsarealer. Leilighet 18 D har medfølgende carport og leilighet 18 A har biloppstillingsplass.

Leilighetene er beliggende i et attraktiv boområde på Kurland med utsikt mot Sarpsborg sentrum.

Leilighetene fremstår som svært delikate og lettstelte. Her kan du flytte rett inn i trygge og gode omgivelser! Leilighet 18A er på 64 kvm og leilighet 18D er på 71 kvm. Begge leilighetene er beliggende på bakkeplan med enkel adkomst.

Høydepunkter
- Luftige og delikate leiligheter
- Lettstelt
- Parkering i carport
- Terrasse med utsikt
- Rolig og barnevennlig
- Utvendig bod
- Vannbåren varme på bad, gang, stue og kjøkken

Ta kontakt med oss for en hyggelig visning!

Innhold
18 A: 64 kvm - 1. etg: Gang, stue, kjøkken, baderom og 2 soverom. Terrasse og biloppstillingsplass.

18D: 71 kvm - 1. etg: Gang, stue, kjøkken, baderom og 3 soverom. Terrasse og carport.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Se selgers leveranse-/byggbeskrivelse.
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:
- De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.
- Utført arbeid skal tilfredsstille avtalte toleranseklasser i henhold til kontrakt. Om ikke toleransekrav er avtalt i kontrakt vil krav til avvik være i henhold til normalkrav i standarden, jfr. Norsk Standard NS 3420-1:2008

Selgers leveransebeskrivelse:
Prosjektet består av 4 stk nye leiligheter og 2 stk i eksisterende bolig med
tilhørende carport og uteoppholdsareal. De nye leilighetene vil bygges etter teknisk forskrift TEK 17. Prosjektet seksjoneres og struktureres som et sameie. Leilighetene er
selveierleiligheter.

Grunn-og utomhusarbeider:
Gress opparbeides der det er avmerket grønt på planen. Bak eksisterende bygg er det fjell. Det etableres ikke gress på det området. Området ryddes og eksisterende trær beskjæres. Belegningsstein medtas som vist på utomhusplanen. Plattinger foran balkonger i plan 1 på nordsiden utføres i belegningsstein på nybygget. Mellom byggene legges det betongheller og tremmegulv.
Oppstillingsarealer leveres med asfalt. I carporten leveres det også asfalt. Situasjonsplanen kan endres under prosjekteringen. Det er da snakk om
endringer for å gjøre stedstilpasninger.

Betong
Plate på mark med såle og radonsikring.
Bakvegg settes opp i thermomur på ny bolig.

Konstruksjon
Takkonstruksjon i lette tre konstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk og kledning. Tak tekkes med papp. Fall på tak etableres med utvendige taknedløp og
renner. Beslag i fra blikkenslager utføres i plastisolbelagt stål i standard farger.

Balansert ventilasjon
På nybygget plasseres balansert ventilasjon i kjøkken over komfyr. Avtrekk på komfyr kobles inn på ventilasjonen.

Sanitær
Det er beregnet 1 stk. frostfri utekran pr boenhet. Baderominnredning av type Vikingbad Eli bredde 60 cm eller tilsvarende.
Speil med led lys. Vegghengte toaletter av type A- collection med softclose sete eller
tilsvarende. I dusj er det medregnet blandebatteri av type A- collection term dusjbatteri og dusjgarnityr eller tilsvarende. Dusjvegger/glassdører monteres i størrelse
90x90 cm. Nedsenk i dusj. På bad, alternativt på bod, legges det opp trakt og kran for vaskemaskin. Blandebatteri på kjøkken av type A- collection med uttak for
oppvaskmaskin. El kassett plasseres på bad.

Oppvarming
Vannbåren varme på alle bad, gang, stue og kjøkken. Panelovner på andre oppholdsrom.

TV/internett/telefon
Det legges trekkerør for kabler til TV, bredbånd og telefon. Eventuelle tilknytninger og abonnement medfølger ikke. Det utføres av nettleverandøren. Det er medregnet 1 stk. uttak for hver leilighet.

Vegger/ bad/ gulv:
Kjøkken, stue og soverom leveres med laminat. På bad i plan 1 og 2 leveres fliser på gulv i størrelse 30x60 cm og vegger i størrelse 30x60 cm. I gang legges det flis innenfor dør i størrelse 30x60 cm. Dusj-sone lages med nedsenk. Fliser i dusj max 10x10.
Innvendige vegger av gips sparkles og males i lys farge i overflate K2.
Listverk på gulv i hvit slett utførelse 15x58 mm. Gerikter på innerdører i
slett hvit utførelse i 15x58mm. Smyg i vinduer og dører i yttervegg kles med gips som sparkles og males (uten karmlister). Overgang mellom tak og vegger leveres listefritt.

Himlinger
I boligrom leveres gips i sparklet og malt utførelse. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entre, bad og over kjøkkenskap. Innkassinger kan forekomme.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning i fra Sigdal type Uno snø. Integrert hvitevarepakke er medregnet.

Garderobe
Garderober leveres ikke.

Dører og vinduer
Innvendige dører leveres i hvit slett utførelse. Ytterdør leveres i sort utførelse av type Hovdeby. Vinduer leveres etter krav på U-verdi. Leveres i tre med aluminium utvendig. Leveres i en mørk farge, lik farge ute og inne på vinduene.

Trapp og repos
Utvendige trapper leveres i vanger av tre med inntrinn i strekkmetall.

Elektriske arbeider
De elektriske arbeidene utføres etter NEK 400: 2022 På bod, bad og gang monteres lampe i tak. I soverom og kjøkken legges det opp til takpunkt. Utvendig monteres lamper på bygget. Trekkerør for klargjøring til billadere frem til carport og oppstillingsplass
leveres. Utvendige boder til leilighetene etableres i underetasjen på eksisterende bygg.

Balkonger
Rekkverk leveres i aluminium med perforerte stålplater. Utførelse i sort lakkert. Terrasser på bakkeplan utføres i belegningsstein og tremmegulv der det er hensiktsmessig.

Bod og carport
Utvendig bod leveres med støpt plate i eksisterende kjeller. Vegger i treplater.

Det gjøres oppmerksom på at iht. teknisk forskrift, så er det ikke krav om at alle vinduer leveres med åpningsmulighet.

Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Dette gjelder også ev. sammenslåing eller oppdeling av leiligheter. Endringene skal ikke redusere byggets eller leilighetens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjustering fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Oppvarming
Vannbåren varme på alle bad, gang, stue og kjøkken. Panelovner på andre oppholdsrom.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et populært, barnevennlig og etablert boligområde på Kurland. Dette er et meget populært boligområde i Sarpsborg, med nærheten til sentrum og Sarpsborgmarka rett utenfor døra. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehager og barneskole. Like i nærheten finner man også butikker og eget spisested.

Sarpsborgmarka er et flott rekreasjonsområde som strekker seg fra Kurland, mot Tunevannet og oppover mot Øvre Tune. Lysløype passerer like ved boligen, så her er det bare å spenne på seg joggesko eller ski og legge av sted. Her er det oppkjørte skispor samt belysning, på vinterstid. En kort spasertur unna finner du også Tunevannet med idylliske badeplasser, flytebrygge, store plenareal og fine turstier.

På Kurland bor man innenfor fin sykkelavstand eller en kort kjøretur til sentrum. Her finner du en gågate med koselige butikker, mange hyggelige caféer og spisesteder og Storbyen kjøpesenter med over 60 butikker. I sentrum finner du også det du trenger av offentlige tjenester og tilbud.

Sarpsborg er et godt utgangspunkt for deg som skal på reise. Byen ligger strategisk plassert langs jernbane og E6, og vil du reise kollektivt finner du gode buss- og togforbindelser.

Innenfor gangavstand:
Bussholdeplass
Inngangen til Sarpsborgmarka med lysløype
Barnehage
Barneskole
Dagligvareforretning

Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 5 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 5 minutter - Sarpsborg Jernbanestasjon
Ca. 5-10 minutter - Tunevannet med badestrand og flott parkanlegg
Ca. 5-10 minutter - Grålum med på/avkjøring til E6
Ca. 10 minutter - Sykehuset på Kalnes
Ca. 20 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 30 minutter - Svinesund
Ca. 70 minutter - Oslo Sentrum

Adkomst
Det vil bli skiltet med ASK Meglerverket visningsskilt ved fellesvisninger.

Parkeringsforhold
Parkering i carport og på gårdsplass.

Diverse
Boligen leveres i bygge-rengjort stand ved overtakelse.

Prosjektet seksjoneres og struktureres som et sameie. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk. Det vil bli opprettet ett sameie på eiendommene, og ved kjøp av leilighet medfølger rett og plikt til å være medlem av felles sameie.

Garantier
Boligene selges iht. til Bustadoppføringslova/avhendingslova, og selger stiller entreprenørgaranti etter Bustadoppføringslova.

Forsikringer
Bygg og eiendom vil være forsikret av selger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdig forsikring gjennom eierseksjonssameiet. Kjøper må selv
tegne innbo og løsøreforsikring.

Avbestilling
Kapittel VI i Bustadoppføringslova gir kjøper en avbestillingsrett. Dersom slik
rett blir benyttet vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Bestilte tilvalg og endringer skal i slike tilfeller, isin helhet, uansett betales av kjøper.

Forbehold
Det kan forekomme avvik mellom leveranse beskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av
leveransen er begrenset til dette. Alle illustrasjoner, skisser, møblerte plantegninger, illustrerte peiser mm er
kun ment for å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen/innredningen, og kan således ikke anses som endelig leveranse.
Generell beskrivelse av prosjektet isalgs- og markedsføringsmateriell vil ikke
passe for alle leilighetene. Interessenter oppfordres derfor særskilt til å vurdere dette (solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende bygningsmasse mm.) før budgivning. Alle opplysninger i prospekt og salgsoppgave er gitt med forbehold om selgers rett til endringer som er hensiktsmessig og /eller nødvendige,
forutsatt at det ikke reduserer den generelle standarden vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjusteringer at selger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassinger av teknisk anlegg,
mindre endringer av boligens areal e.l.
Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at den ikke anses som en
arbeidstegning, men som en illustrasjonsskisse fra arkitekten. Utomhusplan er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse, men er ikke endelig fastsatt og kan endres i forbindelse med detaljprosjekteringen.
Selger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste ethvert bud/kjøpetilbud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til privatpersoner, selskaper samt om de vil akseptere salg av flere boliger til samme
kjøper. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning.
Ervervet vil etter slik godkjenning kunne tinglyses direkte på tredjemann, men selger vil i forhold til oppgjør og kontraktsvilkår for øvrig kun forholde seg til kjøper. Det vises for øvrig til Lov og eierseksjoner § 22.

Pengeheftelser
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Tinglyste rettigheter og servitutter
Kopi av grunnboksutskriften og de enkelte heftelsene kan fås ved henvendelse megler. På hovedeiendommen som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Selger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Videre kan selger tinglyse bruksretter til fremtidige byggetrinn. Selger forbeholder seg retten til å selge sine rettigheter og forpliktelser overfor kjøper til 3. mann. Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet. Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Offentlige forhold
Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Formuesverdi
Andel felles formue Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

Info kommunale avgifter
Vi har gått utifra opplysningene fra Sarpsborg kommune, dokumentet ligger vedlagt. Kommunale avgifter er ikke fastsatt enda. Det er estimert at totalsummen per enhet blir ca. kroner 15 416,- pluss eiendomsskatt utenom.

Personvern
Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For ytterligere informasjon, se vår personvernerklæring på www.askeiendomsmegling.no

Hvitvasking og terrorfinansiering
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering plikter eiendomsmegler å gjennomføre kontrolltiltak
ovenfor kunder, herunder selger og kjøper. Dette innebærer at eiendomsmegler skal utføre kontrollhandlinger for å bekrefte kunders identitet.
For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt og kjøper må kunne fremvise gyldig legitimasjon. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll.

Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere) og bekrefte deres identitet.

Videre skal eiendomsmegler innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføre pålagte kundetiltak kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Eiendomsmegler plikter også å gjennomføre undersøkelser knyttet til kjøpers egenkapital, handelen og om det hefter andre forhold ved kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den andelen av kjøpesummen som er egenkapital, i en samlet
innbetaling fra egen konto i norsk bank.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomstransaksjon, og megler ikke klarer å få avkreftet mistanken, må mistanken rapporteres til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Budgivning
Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt. Eiendomsmegler oppfordrer alle til å lese denne nøye før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.

Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens annonse på Finn.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS. Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal derfor være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Visning
Vi oppfordrer til å benytte visningspåmelding, dette sikrer god oppfølging fra megler.
Ta gjerne kontakt med megler i forkant av visning dersom du har spørsmål.

Husk å lese salgsoppgaven før visningen.

Regulering
2 datasett berører eiendommen i følge kommunens områdeanalyse:
Kommuneplanens arealdel
Mulighet for marin leire

Eiendommen ligger helt eller delvis innenfor et område med mulighet for marin leire, og grunnen kan derfor bestå av løsmasser, herunder kvikkleire. Kommunens aksomhetskart er imidlertid svært grovmasket.

Vei, vann og kloakk
Offentlig vann og avløp.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse for Jutulveien 18 A og D. Gjenstående arbeider skal være utført før ferdigattest kan gis. Gjenstående arbeid: Jutulveien 118 E og F.

Generelle forhold
Lovanvendelse:
Eiendommen selges etter bestemmelsene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i samsvar med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene eller ikke. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Liste over løsøre og tilbehør fra bransjen er inntatt som bilag til salgsoppgaven. Tilbehørslisten er en del av avtalen mellom partene om ikke annet er spesifisert i denne salgsoppgaven, kjøper har tatt forbehold i bud eller avtale på annen måte er inngått.

Eiendomsmegler sin standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Bilder
Eiendomsinformasjon

Prisantydning8 030 580 NOK

OmkostningerOmkostninger

BoligtypeLeilighet

Soverom3

Bruksareal67 m2

Totalpris8 078 235 NOK

EieformSelveier

Etasje3

Felleskost4 565 NOK

Byggeår1998

Primærrom87 m2

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning 3 390 000 kr

Innhold og standard
Kart

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning8 030 580 NOK

Selger(e)Navn Etternavn

Felleskostnader per måned2 719 NOK

Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Beliggenhet
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Offentlige forhold
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Innhold og standard
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Omkostninger
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Øvrige informasjon
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Dokumenter
PDF
PDF
PDF
Kart
Kontakt megler

Amalie Buvarp

[email protected]
+47 94 87 28 01
Ta kontakt
Kontakt megler

Magnus Winther Hansen

[email protected]
+47 480 53 066
Gamle Beddingvei 27, 1671 Fredrikstad
Ta kontakt
Kart