Unngå doble renteutgifter!

Les mer om ASK sitt samarbeid med HELP Renteforsikring her

Unngå doble renteutgifter!

Sist endret: 12.03.2024
Når du kjøper bolig gjennom ASK, åpner det muligheten til å tegne renteforsikring fra Help. Denne forsikringen dekker rentekostnadene dine etter skatt og husforsikringen for boligen som du skal selge, hvis den ikke er solgt innen tre måneder etter at du har tatt over den nye boligen. Med denne forsikringen på plass kan du tryggere ta skrittet og kjøpe en ny bolig før du har solgt den du bor i nå.

Prisen for forsikringen er kr. 5.900,- og den varer i ett år fra du overtar den nye boligen, så lenge du har holdt den gamle boligen din aktivt annonsert i minst tre måneder.

Den dekker rentekostnader og husforsikring opp til 15.000,- per måned i opptil ni måneder. Forsikringen kan bare tegnes for boligen du har registrert som hovedbolig, og den gjelder kun for eiendommer i Norge.

Bud på 95 % eller mer av prisantydningen blir regnes som et salg, selv om budet ikke blir akseptert. Eventuelle leieinntekter, skattefradrag på renter og andre kostnader som følge av mislighold av lån blir trukket fra erstatningen.

Det er viktig å merke seg at forsikringen ikke dekker mellomfinansiering eller andre lån som ikke er direkte knyttet til hovedboligen som skal selges. Har du spørsmål eller trenger mer informasjon? Ta kontakt med oss.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med en av våre meglere allerede i dag!