The old one
Oslo
Lorem ipsum dolor sit amet
Elines vei 8
Rolvsøy

Prisantydning 4 995 000 NOK

Bruksareal 103 m2

Soverom 3

Totalpris 5 005 540 NOK

Eieform Eier (Selveier)

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA TotalPris
Nr. 1 | Under oppføring og har panorama utsikt mot Visterflo | 3 store soverom | 2 komplette bad | Eget vaskerom 3 - 103 m2 118 m2 5 005 540 kr
Nr. 2 | Under oppføring og har panorama utsikt mot Visterflo | 3 store soverom | 2 komplette bad | Eget vaskerom 3 - 103 m2 118 m2 5 005 540 kr
Nr. 5 | Innflytningsklar og ferdigstilt med unntak av kjøkken og bad - Her kan du velge innredning selv før innflytting 3 - 128 m2 170 m2 5 705 540 kr
Nr. 15 | Innflytningsklar og ferdigstilt med unntak av kjøkken og bad - Her kan du velge innredning selv før innflytting 3 - 128 m2 170 m2 5 660 540 kr
Nr. 10 | Sett ditt preg på din nye bolig under tilvalgsprosessen! 3 - 128 m2 170 m2 6 005 540 kr
Nr. 11 | Sett ditt preg på din nye bolig under tilvalgsprosessen! 3 - 128 m2 170 m2 6 005 540 kr
Nr. 12 | Sett ditt preg på din nye bolig under tilvalgsprosessen! 3 - 128 m2 170 m2 5 960 540 kr
Nr. 9 | Sett ditt preg på din nye bolig under tilvalgsprosessen! 3 - 128 m2 170 m2 6 005 540 kr
Nr. 13 | Sett ditt preg på din nye bolig under tilvalgsprosessen! 3 - 128 m2 170 m2 6 005 540 kr
Nr. 3 | Rekkehus Ringstadåsen 3 - 103 m2 118 m2 5 005 540 kr
Nr. 4 | Rekkehus Ringstadåsen 3 - 103 m2 118 m2 5 005 540 kr
Bilder
Eiendomsinformasjon


Kort om eiendommen
Et nytt boligfelt tar form på Ringstadåsen ved Nylende:
Her skal det oppføres arkitekttegnede eneboliger i kjede og rekkehus.
Boligene har en moderne utforming med store vindusflater, og gjennomtenkte planløsninger. Boligområdet på Ringstadåsen ligger med spektakulær utsikt over Visterflo.

Det er totalt 17 boliger som skal oppføres, hvor totalt 6 boliger allerede er overlevert og innflyttet. Bolig nummer 5 og 15 er mer eller mindre innflytningsklare, hvor det bare er for kjøper og velge ut kjøkken- og baderomsinnredning. Utbygger har også gjort flere tilvalg på disse to boligene. Se boligtabellen over for spesifikasjon. Rekkehusene er nå under oppføring (bolig nummer 1 til 4), og er man tidlig nok ute har man anledning til å påvirke tilvalgsprosessen for å skreddersy boligen etter egne behov. Det vil også bli oppført 5 nye eneboliger i kjede med betegnelse 9 til 13 - Se oversiktsbildet. Disse forventes å kunne ferdigstilles høsten 2024.

Nabolaget på Ringstadåsen har blitt utvidet med totalt 3 nye byggefelt. De 20 leilighetene nederst på Ringstadåsen var det første byggetrinnet, og er nå sluttsolgt. De 11 tomtene ble også raskt solgt. Ringstadåsen er med andre ord et sted folk vil bo. På byggefelt tre vil det bli satt opp totalt 13 eneboliger i kjede med takterrasse over garasjen og 4 rekkehus.

Det gis gode muligheter for tilvalg tidlig i prosessen. Tilvalg omfatter interiør på kjøkken og bad, type gulv, flis, veggfarger- og tapet, belegningsstein, elektriker og rørlegger. Dersom det er ønsker om endringer på planløsningen, kan dette utarbeides kostnadsfritt. Gjelder ikke våtrom.

Last ned salgsoppgaven for utfyllende informasjon om standard leveranse for hver enkelt boligtype.

Sjekk prosjektets hjemmeside for boligvelger (finne bolig, type, pris og ledige) og mer informasjon: https://xn--ringstadsen-48a.no/

Innhold
Eneboligene er over to plan, i rekke med garasje og romslig terrasse på 28 m² mellom enhetene. 1. etasje inneholder: Gang, 2(3) soverom, hvorav det ene har walk-in-closet, flislagt bad med innredning fra Sigdal, og et praktisk vaskerom innenfor badet. Om ønskelig er det muligheter for å få laget til en praktisk bod i trapperommet. Se priser for dette i prospektet. 2. etasje inneholder: Kjøkken levert fra Sigdal med åpen løsning mot spisestuen. Fra spisestuen har du direkte adkomst til terrassen. Videre har etasjen TV-stue, soverom og bad. Etasjen er åpen og luftig, og har rikelig med vindusflater som gir godt med naturlig lysinnslipp. Utvendig oppbevaringsbod ved inngangspartiet.

Rekkehusene er i likhet med eneboligene over to plan, og er bygd i terrenget. Dette gjør at du kommer rett inn i boligens andre etasje med flott utsikt. Etasjen inneholder: Romslig gang/hall, soverom, et komplett bad og kjøkken med åpen løsning mot stuen. Her er det god plass til både en spiseseksjon og TV-stue. Direkte adkomst til veranda. Trappen til underetasjen er praktisk plassert i gangen. Ned trappen finner du gang og boligens resterende to soverom, hvorav det ene har adkomst ut. Romslig bad og vaskerom/teknisk rom. Det vil også bli levert en utvendig oppbevaringsbod ved inngangspartiet.

Standard
Boligene holder en moderne og god standard.

Gulver leveres med 13mm Khars 3-stavs parkett på soverom, stue, kjøkken og i hall. Flislagte bad, vaskerom og gang. Slette og malte gipsvegger innvendig med sponplate bak, for ekstra stivelse, isolering og praktisk ved oppheng av bilder etc. Det leveres lysspotter i stue og kjøkken.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning type Horisont (hvit) fra Sigdal, eller lignende. Kjøkkenet har rikelig med arbeidssoner og godt med oppbevaring for kjøkkenutstyr. Det leveres integrert kjøl/frys, oppvaskmaskin og koketopp fra Siemens eller lignende. Kjøkkenavtrekk fra Røroshetta. Egen kjøkkentegning for det enkelte hus vil bli utarbeidet og overlevert på tilvalgsmøte med hver enkelt boligkjøper.

Bad:
Badet leveres med innredning fra Sigdal. Topplate med nedsenket hvit servant og ettgreps servantbatteri, speil og lyslist med stikk. Videre leveres ettgreps dusjbatteri med dusjgarnityr og dusjvegger. Vegghengt klosett i hvit porselen. Badene er flislagte med gråfarget 30x30 fliser på gulv, og hvite 20x40 fliser på vegger. Dusjhjørne på 90x90 leveres med nedsenket 15x15 gråfarget flis. Det kan bli terskel/nivåforskjell fra bad til tilliggende rom.

Boligene leveres med Systemair ventilasjonsanlegg med gjenvinning.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Teknisk byggestandard er TEK17.

Boligene leveres med bjelkelag i etasjeskille mellom 1. og 2. etasje med 15 cm isolasjon. Grunnmur med plate på mark og Jackon elementvegg i bakkant. Grunnmuren leveres med radonmembran og radonbrønn som ekstra sikring. Sperretak som takkonstruksjon. Takbelegg med helsveiset PVC-membran. Takrenner og nedløp med silver farge. Kledning leveres med liggende og stående panel, som har et lag med grunning og et lag med beis.

Isolasjon:
Tak: 40 cm
Yttervegger: 25 cm
Innervegger: 7 cm og 10 cm

Oppvarming
Boligene leveres med varmekabler i gang, på alle bad og vaskerom/teknisk rom. Peis med stålpipe. Peisovn: Curve 100

Beliggenhet
Med bostedsadresse Ringstadåsen på Nylende bor du landlig og rolig til med store områder tilgjengelige for friluftsaktiviteter og rekreasjon. Området ligger med utsikt over Visterflo, ca. 14 km nord for Fredrikstad sentrum og ca. 13 km vest for Sarpsborg sentrum. Med bil tar det deg under 10 minutter til Rolvsøy, midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Alt du måtte ha behov for i hverdagen av butikker og tjenester har du tilgjengelig et kvarters biltur unna.

Nylende beskrives ofte som den lille bygda med det store hjertet. Et utsagn basert på et lokalsamfunn hvor raushet og inkludering er en selvfølge, bygd gjennom mange generasjoner. Her er det beboere som ser, bryr seg om og tar vare på hverandre og omgivelsene, og med det skaper et godt og trivelig bomiljø. Det er ikke uten grunn at mange av de som er vokst opp på Nylende, flytter tilbake hit når de er ferdig med utdannelse og har etablert familie. De trygge rammene de selv vokste opp med, vil de gjerne videreføre til egne barn.

Adkomst
Slik kommer du til ditt nye nabolag:

Fra Rolvsøy/Sarpsborg: Ta av fra fylkesvei 109 og fortsett inn på fylkesvei 112, skiltet mot Solli. Herfra har du Visterflo på høyre side av veien hele tiden. Etter ca. 6 km passerer man Nylende IFs fotballanlegg på høyre side. Straks etter tar man av inn til Ringstadbakken på venstre hånd ved skiltet merket Liane. Etter bare noen meter tar du av til venstre igjen og følger veien opp mot Ringstadåsen.

Fra E6: Ta av i Sollikrysset og kjør inn på Fv 112. Kjør ca. 3 km og ta av til høyre opp Elindveien og første til venstre; Ringstadbakken. Etter bare noen meter tar du av til venstre igjen og følger veien opp mot Ringstadåsen. Fra Fredrikstad sentrum er raskeste vei å kjøre Veumveien nordover fram til avkjøringen til Kjølberg og Solli. Her tar du til høyre inn på Evenrødveien. Denne følger du ca 6,6 km. I veikrysset rett etter Ramsjø Gårdsbarnehage tar du til høyre, skiltet mot Greåker. Du kjører nå på Elindveien. Følg denne ca 1,5 km, helt til du kommer til Ringstadbakken. Her tar du til høyre med skilting opp til Ringstadåsen.

Parkeringsforhold
Eneboligene har dobbel garasje med el-port og det er klargjort for el-billader. Også mulighet for parkering på egen gårdsplass. Rekkehusene parkerer under åpen himmel ved inngangsdøren.

Kjøpsbetingelser
Ved kontraktsinngåelse kan selger velge å stille garanti etter Bustadoppføringslova §47. For kjøper betyr dette at 10% av kjøpesum skal innbetales som forskudd når garanti foreligger.

Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Diverse
OPPGJØR:
Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende før overtakelse.

Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

BUDGIVNING:
Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Regler om budfrister i Eiendomsmeglerloven kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker (og det brukes kjøpsbekreftelse). Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to-2-seksjoner eies av en og samme juridiske person.

Regulering
Eiendommen omfattes av: Kommuneplan Fredrikstad 2023 - 2035. Godkjent/vedtatt 15.06.2023.
Reguleringsplan: Ringstadåsen 2 med vedtaksdato: 17.10.2019. Formål: 1112 - Boligbeb. - konsentrert småhusbebyggelse

Ferdigattest
Det skal foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse før overtagelse kan gjennomføres.

Beskaffenhet
Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.

Generelle forhold
Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (Bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenøren og forbrukeren, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

Bustadsoppføringslova sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr. Bustadoppføringslova § 3.

Prosjektet retter seg mot kjøper som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller anta ethvert bud uten å måtte begrunne dette. For øvrig kommer gjeldende lovgivning til enhver tid til anvendelse.

Bustadsoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3.juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter Bustadoppføringslova.
Bilder
Eiendomsinformasjon

Prisantydning8 030 580 NOK

OmkostningerOmkostninger

BoligtypeLeilighet

Soverom3

Bruksareal67 m2

Totalpris8 078 235 NOK

EieformSelveier

Etasje3

Felleskost4 565 NOK

Byggeår1998

Primærrom87 m2

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning 4 995 000 kr

Innhold og standard
Kart

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning8 030 580 NOK

Selger(e)Navn Etternavn

Felleskostnader per måned2 719 NOK

Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Beliggenhet
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Offentlige forhold
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Innhold og standard
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Omkostninger
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Øvrige informasjon
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Dokumenter
PDF
PDF
PDF
Kart
Kontakt megler

Dag Thomas Svendsen

dag.thomas@askmoller.no
+47 95 96 61 39
Ta kontakt
Kontakt megler

Magnus Winther Hansen

magnus@askmoller.no
+47 480 53 066
Gamle Beddingvei 27, 1671 Fredrikstad
Ta kontakt
Kart