The old one
Oslo
Lorem ipsum dolor sit amet
Åsen 24
Vesterøy

Prisantydning 5 640 000 NOK

Soverom 4

Bruksareal 131 m2

Totalpris 5 671 372 NOK

Eieform Eier (Selveier)

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA TotalPris
Bolig 1A 4 - 138 m2 160 m2 5 771 372 kr
Bolig 1B 4 - 138 m2 160 m2 5 671 372 kr
Bolig 1C 4 - 131 m2 154 m2 5 771 372 kr
Bolig 2 4 - 138 m2 160 m2 5 871 372 kr
Bolig 4A 4 - 138 m2 160 m2 5 771 372 kr
Bolig 4B 4 - 138 m2 160 m2 5 671 372 kr
Bolig 4C 4 - 138 m2 160 m2 5 871 372 kr
Bolig 5 4 - 138 m2 160 m2 5 871 372 kr
Bilder
Eiendomsinformasjon


Kort om eiendommen
Nytt, sjønært og tilbaketrukket på Vesterøy.
Boligområdet på Åsen tar form, første trinn med boliger i rekke er utsolgt og nå er det endelig salgsstart på 8 frittliggende eneboliger.

Hver bolig er frittliggende og det har vært en felles grunntanke om best mulig utnyttelse av solforhold og gjennomgående god standard, men også at boligene skal ha ulike kvaliteter. Her er det større og mindre hager, 3 av boligene har mulighet for dobbelt carport med tilhørende stor terrasse og alle har mulighet for individuelle tilvalg innvendig. Dobbel carport vil være tilvalg og koster ca. kr 120.000,-.

Åsen er et idyllisk boligområde hvor naturen og de maritime omgivelsene er tett på. En fin blanding av svaberg, fjell, uberørt natur og et pent opparbeidet familievennlig boligområde. Området vil bli et mindre boligfelt med 2 frittliggende eneboligtomter, 8 eneboliger og 5 boliger i rekke, akkurat passe for å skape et godt bomiljø. Her skal barn og barnebarn kunne boltre seg på lekeplassene i et trygt og rolig nærmiljø uten gjennomgangstrafikk. Skolebussen stopper også like bortenfor.

På Åsen får du mye for pengene, boligene har store luftige rom og leveres med en gjennomgående god standard. Godt med naturlig lysinnslipp Ønsker du å tilpasse boligen enda mer, så er det også mulig.

Prosjektet ligger i naturskjønne områder, med kort vei til strender, flotte turområder og skjærgård - alt man forbinder med Hvaleridyll.

Kjøpere vil få mulighet til å leie båtplass opp til 3m bredde (14-25 fots båt) ved Hesthella.
Pris kr. 6- 10.000,-/år.

Boligene vil få en god standard, det er lagt vekt på moderne og tidsriktige innredninger og materialer, samt en fleksibel og funksjonell planløsning.

Det er lagt opp til 4 soverom, men flere er av god størrelse og kan fint benyttes som tv-stue.

Det leveres bad i begge etasjer med bl.a. vegghengte toalett og 90x90 dusjdører og separat vaskerom/teknisk rom.

Den åpne stue-/kjøkken løsningen blir et stort flott allrom på over 50 kvm med Sigdal-kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer, stålpipe og peisovn og skyvedør ut til 24 kvm stor takterrasse over carporten.

Det leveres asfaltert gårdsplass og gress på uteområder.

Fullstendig leveransebeskrivelse følger i prospektet.

Prosjektet er et samarbeid mellom Byggmester Arild Andersen AS og Byggmester Jan-Erik Zakariassen AS. Hjemmelshaver til området er Hvaler Boligutvikling AS.

Se mer på prosjektets hjemmeside:
www.åsenboligområde.no

Innhold
Boligene har en planløsning der oppholdsrom er plassert i 2 etg.

1.etg.: Entre/gang, bad, vaskerom/teknisk rom og 3 soverom.

2.etg: Stor åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til terrasse, bad og hovedsoverom.

Carport og sportsbod.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'10 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger.

Det gjøres oppmerksom på at iht. teknisk forskrift, så er det ikke krav om at alle vinduer leveres med åpningsmulighet.

Oppvarming
Varmekabler i alle gulv i 1. etg og badegulv i 2. etg, panelovner i andre rom.
Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Peisovn i stue.

Beliggenhet
Eiendommen er beliggende på Vesterøy nærmere bestemt Hauge i naturskjønne områder med kort vei til sjøen. Området består av både eneboliger, rekkehus og hytter. Boligfeltet på Åsen er beliggende tilbaketrukket fra hovedveien uten gjennomgangstrafikk.. Fine lekeområder opparbeides på feltet. Populære badeplasser i Vauerkilen i gangavstand. Idylliske Papperhavn, fiskehavna i Utgårdkilen ligger i sykkelavstand.

Velkjente Guttormsvauen/Kuvauen ligger i sykkelavstand. Her er det urørt , vilt og vakkert med havet rett inn, slående havsutsikt mot sørvest.

Med båt ligger områdets fantastiske skjærgård lett tilgjengelig.

Kort vei til butikker, apotek og restaurant i Ødegårdskilen, samt barnehage. Herfra er det hyppige avganger til Skjærhalden, Fredrikstad og Oslo.

Skjærhalden, Hvalers sentrum har en god variasjon av butikker, restauranter og eget vinmonopol.

Herfra kan du benytte deg av øyhopping ved hjelp av fergeforbindelsen til Hvalers ytre øyer. Det er også fergeforbindelse til Strømstad fra Skjærhalden. Det er bussforbindelse både til Fredrikstad og Oslo fra RV 108.

20 min med bil til Fredrikstad sentrum, ca 80 min kjøretur til Oslo.

Parkeringsforhold
I carport og i gårdsplass

Kjøpsbetingelser
10% av kjøpesum forfaller til betaling ved utstedt garanti, jf. Bustadoppføringsløva §12. Beløpet må være fri egenkapital, d.v.s. at det ikke kan være vilkår knyttet til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Kjøper plikter ikke å innbetale noen del av kjøpesummen før selger har stilt garanti iht. bestemmelsene i bustadoppføringslova § 12. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger under forutsetning av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Stilles ikke slik garanti tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper.
Hovedoppgjør (rest kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av boligen. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende I kjøpers innbetalte delinnbetaling, herunder også for renter og andre omkostninger, som påløper på grunn av kjøpers mislighold. Betaling for endrings- eller tilleggsarbeider faktureres særskilt av utførende entreprenør når vedkommende endrings- eller tilleggsarbeider er utført, forutsatt at tilfredsstillende garanti tilleggsarbeid er stilt, jf § 47.

Ferdigattest
Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest normalt vil foreligge først en tid etter overtagelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse.

Beskaffenhet
Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av gangstier, lekeplasser og grøntareal.

Tomten er felles, den enkelte seksjonseier har eksklusiv bruksrett til den den av tomten som naturlig tilfaller sin seksjon i henhold til sameievedtektene.

Generelle forhold
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (gjelder kun forbrukere) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap eller annen profesjonell part legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn, ikke Bustadoppføringslova. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner (Eierseksjonsloven) for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert kjøpstilbud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til aksjeselskaper, samt om de vil akseptere salg av flere seksjoner til samme kjøper. Merk at eierseksjonslovens § 23 ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme juridiske person. Vedtekter for sameiet vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med forretningsfører og sendes kjøperne i forbindelse med innkalling til konstituerende årsmøte. Det forutsettes at dokumentene aksepteres som grunnlag for handelen. Eventuelle ønskede endringer kan skje i henhold til vedtektene på senere generalforsamlinger/sameiermøter. Selger vil benytte egen standard kjøpekontrakt for alle salg i prosjektet. Det forutsettes at skriftlig kjøpsbekreftelse er lagt inn på grunnlag av denne kjøpekontrakten og en eventuell aksept fra selger gis under samme forutsetning. Standard kjøpekontrakt følger som vedlegg til denne salgsoppgave.
Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kjøpekontrakten som følge av offentlige krav m.m. Det kan være aktuelt med reseksjonering frem til siste seksjon er solgt, og kjøper/sameier kan ikke motsette seg å undertegne nødvendige begjæringer/erklæringer i denne sammenheng. Kjøper/sameier plikter å medvirke til slik reseksjonering så fremt dette ikke vesentlig forringer verdien av kjøpers/sameiers egen seksjon.
Bilder
Eiendomsinformasjon

Prisantydning8 030 580 NOK

OmkostningerOmkostninger

BoligtypeLeilighet

Soverom3

Bruksareal67 m2

Totalpris8 078 235 NOK

EieformSelveier

Etasje3

Felleskost4 565 NOK

Byggeår1998

Primærrom87 m2

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning 5 640 000 kr

Innhold og standard
Kart

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning8 030 580 NOK

Selger(e)Navn Etternavn

Felleskostnader per måned2 719 NOK

Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Beliggenhet
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Offentlige forhold
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Innhold og standard
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Omkostninger
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Øvrige informasjon
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Dokumenter
PDF
PDF
PDF
Kart
Kontakt megler

Henriette Knold Andersen

henriette@askmoller.no
+47 46 63 52 92
Ta kontakt
Kontakt megler

Magnus Winther Hansen

magnus@askmoller.no
+47 480 53 066
Gamle Beddingvei 27, 1671 Fredrikstad
Ta kontakt
Kart