The old one
Oslo
Lorem ipsum dolor sit amet
Folkestadkollen
Våler i Østfold

Boligtype Leilighet

Prisantydning 2 350 000 NOK

Soverom 1

Bruksareal 35 m2

Totalpris 2 358 708 NOK

Eieform Eier (Selveier)

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA TotalPris
A101 1 1 37 m2 37 m2 2 398 904 kr
A102 2 1 74 m2 78 m2 4 504 524 kr
A104 1 1 49 m2 49 m2 2 960 573 kr
A105 1 1 35 m2 35 m2 2 358 708 kr
A201 2 2 55 m2 57 m2 3 501 616 kr
A204 3 2 83 m2 86 m2 5 265 680 kr
A301 2 3 55 m2 57 m2 3 611 607 kr
A304 3 3 83 m2 86 m2 5 415 680 kr
A401 3 4 108 m2 108 m2 7 468 662 kr
A403 3 4 108 m2 111 m2 7 469 044 kr
A501 3 5 102 m2 102 m2 7 767 786 kr
A502 3 5 123 m2 123 m2 9 520 685 kr
C101 1 1 44 m2 44 m2 2 699 938 kr
C102 2 1 60 m2 60 m2 3 502 167 kr
C201 1 2 44 m2 44 m2 2 759 938 kr
C301 1 3 44 m2 44 m2 2 909 938 kr
C302 2 3 66 m2 69 m2 4 503 275 kr
Bilder
Eiendomsinformasjon


Kort om eiendommen
På Folkestadkollen, i hjertet av Folkestad, skal det bygges fire boligblokker. De to bakerste får fem etasjer og de to fremste får tre etasjer. Drømmer du om å bo i en bolig tilpasset dine nåværende og fremtidige behov, så kan leilighetene på Folkestadkollen være akkurat det du leter etter!

Leilighetene er utformet for å være både praktiske og komfortable, med moderne fasiliteter og funksjoner. Store vindusfelt mot romslige balkonger og terrasser, i en variert sammensetning, gjør at hver enkelt leilighet blir åpen og luftig. Intensjonen er å skape lyse og praktiske boliger, optimalt plassert for sol og utsikt både mot syd, øst og vest.

Med parkeringskjeller, heis, universell utforming, behagelig gulvvarme og energieffektive løsninger, er rammene lagt for en god tilværelse. Er du tidlig ute med å kjøpe, vil du også få anledning til å gjøre ulike endringer i tilvalgsprosessen, så valgene og mulighetene er mange. Fellesarealene vil bli pent opparbeidet med både lekeplass og sosiale soner med benker og bord, perfekt både for små og store.

For de to leilighetsbyggene i forkant blir det oppstillingsplasser utenfor. Det er også satt av plass til gjesteparkering og sykkelparkering like utenfor blokkene.

Innhold
Leilighetene i Folkestadkollen utfyller det etablerte boligfeltet i nærområdet med en variert leilighetsmiks tilpasset ulike faser av livet. Her finner du et utvalg som strekker seg fra praktiske, små 2-roms på 35 kvadratmeter til store 4-roms leiligheter på over 130 kvadratmeter. Boliger tiltenkt både yngre som vil inn på boligmarkedet, så vel som seniorkjøperne som ønsker å bevare eneboligfølelsen, bare i en praktisk leilighetsform.

Standard
Slik blir din nye leilighet!
Materialvalg og overflater gjenspeiler den helhetlige tanken om praktisk, moderne og brukervennlig, og har i tillegg tryggheten i solid kvalitet. Materialer og løsninger som her beskrives, er standardleveranse. Selvsagt kan man også velge egne løsninger for å skape akkurat den stilen man selv drømmer om.

VEGGER
Innvendige vegger av gips og betong males. Du kan fritt velge mellom 6 standardfarger (gjelder 1 farge pr. rom og maks 2 farger pr. leilighet). Ved fargekombinasjoner utover dette tilkommer det et gebyr). Enkelte vegger vil få synlige sprinklerhoder.

TAKHIMLINGER/INNKASSINGER
I boligrom leveres hvitmalt takhimling i betong/ gips. Boder kan leveres med systemhimling, ellers vil standard leveranse være himlingsplater med delvis synlige rør og kanaler. Alle himlinger får synlige sprinkelhoder.

GULV
Stue, kjøkken, soverom, gang og bod leveres med 14 mm 1-stavs parkett i hvit eik. Badene får keramiske fliser (60 x 60 cm, lys grå). I nedsenket dusjssone på bad leggess tilsvarende gulvflis i mindre format (5 x 5). Gulv i alle rom vil få behagelig gulvarme.

INNVENDIGE DØRER
Innvendige dører vil være hvite og glatte med flat terskel, med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet metall. Dørkarmene kommer med dempelister.

KJØKKEN
Som standard leveres kjøkkeninnredning med glatte fronter i en varmgrå fargetone fra en av de kjente kjøkken-leverandørene som Drømmekjøkkenet/HTH/Sigdal. Det leveres takhøye skap (ca. 225 cm fra gulv) med foring til taket. Led-belysning under overskap. Skuffer leveres med demping. Laminat benkeplate, med nedfelt grafittgrå komposittvask av typen Franke Mythos eller tilsvarende. Ettgreps blandebatteri av typen Grohe Eurosmart DN15 eller tilsvarende.

Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer.

BAD/WC
Innredning på bad leveres med servantskap med glatte fronter i en grå fargetone. Hvit heldekkende servant med ettgreps blandebatteri. Det leveres speil med innfelte LED lys og med stikk på vegg ved innredning (evt. integrert i speil). Downlights i himling, vegghengt toalett i hvitt porselen samt dusjbatteri med dusjgarnityr. Dusjevegger i glass. Dusjssone er nedsenket med ca. en flishøyde. Det er avsatt plass, og leveres opplegg for vaskemaskin i alle leiligheter.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Se selgers leveranse-/byggbeskrivelse.
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:
- De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.
- Utført arbeid skal tilfredsstille avtalte toleranseklasser i henhold til kontrakt. Om ikke toleransekrav er avtalt i kontrakt vil krav til avvik være i henhold til normalkrav i standarden, jfr. Norsk Standard NS 3420-1:2008

Det gjøres oppmerksom på at iht. teknisk forskrift, så er det ikke krav om at alle vinduer leveres med åpningsmulighet.

Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Dette gjelder også ev. sammenslåing eller oppdeling av leiligheter. Endringene skal ikke redusere byggets eller leilighetens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjustering fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Oppvarming
Boligene leveres med elektrisk gulvvarme i alle rom med unntak av bod. Leilighetene forsynes med varmtvann fra felles varmtvannsbereder. Varmt vann er inkludert i de stipulerte felleskostnadene. Alternativ vil det leveres med måler for hver leilighet slik at varmt tappevann belastes iht. forbruk.

Beliggenhet
Folkestadkollen er en utvidelse av et allerede veletablert boligfelt på Folkestad i Våler kommune, men allikevel den første bebyggelsen av sitt slag. Her kan man virkeliggjøre drømmen om å bo fredelig i naturskjønne omgivelse ikke langt ifra byen i en lettstelt og moderne leilighet. Fra området er det kun få meter til Kirkebygden barne- og ungdomsskole. Her kan barna gå trygt til og fra skolen på ca. 10 minutter. Vålerhallen ligger rett ved skolen der man kan benytte seg av både svømmehall og en utendørs fotballbane. Det ligger to barnehager i kort gangavstand fra boligen. De nærmeste videregående skolene er Kirkeparken og Malakoff, som ligger i Moss. Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss. Nærmeste holdeplass ligger ved barne- og ungdomsskolen. I tillegg er det togstasjon i Moss med avganger mot både Oslo og Fredrikstad. Med bil tar det ca. 35 min til Drøbak, 43 min til Fredrikstad og 38 min til Sarpsborg.

Våler har mye å tilby den som er glad i sport og friluftsliv, og rett utenfor boligen ligger marka med tilgang til merkede turstier og lysløyper. Vansjø er Østfolds største innsjø og et populært turmål for både badere, padlere, fiskere og turgåere. Du finner en rekke turstier og badeplasser rundt hele vannet, blant annet Årvolltangen og Brønnerødtjernet.

Vansjø/Svinndal IL drifter Middagsåsen ski- og alpinsenter som ligger noen få minutters kjøretur unna eiendommen. Her finnes barnebakke, familiebakke og en bakke dedikert til park, med rails og masser av hopp. Jordet nedenfor skisenteret er også kjørt opp med langrennsspor om det er nok natursnø.

Nærmeste dagligvarehandel er Joker på Folkestadsenteret, ca. 1 km unna. Ønskes ytterligere servicetilbud er det ca. 17 minutter med bil til Moss med alt av bymessige fasiliteter. Her er det shoppingmuligheter i sentrum og på Mosseporten kjøpesenter. Oslo Fashion Outlet på Vestby ligger også godt innen rekkevidde.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Ask Meglergaarden. Velkommen til visning!

Parkeringsforhold
Alle leilighetene har parkeringsplass. Enten innvendig i garasjekjeller, eller ved utvendig oppmerket biloppstillingsplass.

Kjøpsbetingelser
Det forutsettes at forskudd på kr 50.000,- innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto, og at skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper. Innbetaling fra kjøper forutsetter at selger har stilt garanti i henhold til Bustadoppføringslova § 12. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger under forutsetning av at selger har stilt garanti i henhold til Bustadoppføringslova § 47. Stilles ikke slik garanti tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper. Hovedoppgjør (resterende del av kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til megler senest en uke før overtagelse. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers innbetalte delinnbetaling, herunder også for renter og andre omkostninger, som påløper på grunn av kjøpers mislighold.

Diverse
FORBEHOLD
Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som måtte bli funnet hensiktsmessig, eller nødvendig i forbindelse med gjennomføring av byggesaken, uten å forringe den generelle standarden. Utbygger tar forbehold om endringer pålagt av offentlige myndigheter som kan få betydning for prosjektets gjennomførelse. Det tas forbehold om mindre avvik i areal, også på balkonger og uteplasser. Andre utførelser/leveranser bestilt av kjøper utover standard kan medføre tillegg i leveringstid og/eller pris. Endringer skal være skriftlig avtalt i egen tilvalgskontrakt. Utbygger forbeholder seg retten til å tildele parkeringsplasser og boder. Utomhusarealene kan bli ferdigstilt etter overtagelse av leilighetene. Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at den ikke kan ansees som endelig, men en illustrasjonsskisse. Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse, ment ikke ment som en fotografisk gjengivelse av sluttproduktet. Alle illustrasjoner, skisser, møblerte plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det vil derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boligene i prosjektet. Interessent oppfordres derfor særskilt til å vurdere dette (solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold terreng og omkringliggende bygningsmasse mv.) før budgivning. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/ internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Byggestart er avhengig av at styret i selskapet vedtar byggestart. Dette kan avhenge av oppnåelse av et tilfredsstillende forhåndssalg, oppnåelse for selger av en tilfredsstillende finansiering, oppnåelse for selger av en tilfredsstillende avtale med entreprenør, og at igangsettingstillatelse blir gitt. Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette. Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at anslaget vedrørende overtagelsestidspunkt ikke er å anse som en avtalt frist for overtagelse i forhold til Bustadoppføringslova § 10. Anslaget er kun et estimat, og endelig overtagelsesdato vil bl.a. avhenge av kommunal behandling, inngåelse av en for selger tilfredsstillende entreprisekontrakt og byggelånsavtale, samt fremdrift i prosjekt- og byggearbeid. Kjøper må være innforstått med den usikkerhet som foreligger med hensyn til fremdrift og overtagelse, og kan ikke påberope seg overskridelser av de her angitte estimerte overtagelsestidspunkt som avtalt frist for ferdigstillelse/overtagelse. En forsinkelse i forhold til disse estimatene vil således ikke kunne danne grunnlag for krav om dagmulkt eller annen erstatning. Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsprospekt med tilhørende vedlegg. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig, bes kjøper henvende seg til megler. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper er gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

Selger står fritt til å bestemme bolignummer samt endre antall eierseksjoner i sameiet. Selger forbeholder seg retten til uten varsel å kunne endre priser og betingelser for usolgte boliger og biloppstillingsplasser.

Utbygger tar forbehold om endringer i offentlige instansers omkostninger og om trykkfeil i prospektet.

Regulering
Eiendommen er i dag regulert til byggeområde for bolig i reguleringsplan for "Folkestadbakken" PlanID: 3018-65 m/bestemmelser vedtatt 16.02.2022.

Vei, vann og kloakk
Offentlig vei, vann og avløp fram til sameiets tomt.

Ferdigattest
Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest normalt vil foreligge først en stund etter overtagelsen, og avhenger blant annet av årstid knyttet til ferdigstillelse av utomhus områdene. Dersom ferdigattest ikke foreligger ved overtagelsestidspunket gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse.

Generelle forhold
Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (Bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenøren og forbrukeren, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

Bustadsoppføringslova sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr. Bustadoppføringslova § 3.

Prosjektet retter seg mot kjøper som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller anta ethvert bud uten å måtte begrunne dette. For øvrig kommer gjeldende lovgivning til enhver tid til anvendelse.

Bustadsoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3.juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter Bustadoppføringslova.
Bilder
Eiendomsinformasjon

Prisantydning8 030 580 NOK

OmkostningerOmkostninger

BoligtypeLeilighet

Soverom3

Bruksareal67 m2

Totalpris8 078 235 NOK

EieformSelveier

Etasje3

Felleskost4 565 NOK

Byggeår1998

Primærrom87 m2

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning 2 350 000 kr

Innhold og standard
Kart

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning8 030 580 NOK

Selger(e)Navn Etternavn

Felleskostnader per måned2 719 NOK

Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Beliggenhet
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Offentlige forhold
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Innhold og standard
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Omkostninger
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Øvrige informasjon
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Dokumenter
PDF
PDF
PDF
Kart
Kontakt megler

Mats Måleng

maleng@meglergaarden.no
+47 97 71 95 59
Ta kontakt
Kontakt megler

Magnus Winther Hansen

magnus@askmoller.no
+47 480 53 066
Gamle Beddingvei 27, 1671 Fredrikstad
Ta kontakt
Kart