The old one
Oslo
Lorem ipsum dolor sit amet
Bergheimstubben 60
Borgenhaugen

Boligtype Enebolig

Prisantydning 11 000 000 NOK

Omkostninger 52 828 NOK

Soverom 6

Bruksareal 308 m2

Totalpris 11 052 828 NOK

Eieform Eier (Selveier)

Bilder
Eiendomsinformasjon


Beskrivelse
Velkommen til Bergheimstubben 60!

ASK Meglerverket v/Amalie Buvarp og Jonas Grimsøen presenterer denne stilige eneboligen under oppføring med utleiedel!

Boligen går over tre plan og oppføres med trapp/gang, 3 soverom og bad i underetasjen. Første etasje inneholder stue/kjøkken, trapp/gang, entré, wc, vaskerom, teknisk rom, bod, garasje med plass til 2 biler og 2 utvendige sportsboder. I andre etasje er det trapp/gang, soverom, garderobe, bad og en romslig terrasse med gode solforhold.
Utleiedelen i 2. etasje inneholder gang, 2 soverom, bod, bad, stue/kjøkken, samt en terrasse.

Eiendommen ligger sentralt på Borgenhaugen, med gangavstand til skole og barnehage, og kort vei til nærbutikk og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon til Sarpsborg sentrum og Fredrikstad.

Det vil bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilvalg!

Velkommen!

Innhold
Underetasje: Trapp/gang, 3 soverom og bad
1 etasje: Stue/kjøkken, trapp/gang, entré, wc, vaskerom, teknisk rom, bod, garasje med plass til 2 biler og 2 utvendige sportsboder
2 etasje: Trapp/gang, soverom, garderobe, bad og en terrasse

Utleiedel i 2. etasje: Gang, 2 soverom, bod, bad, stue/kjøkken og en terrasse

Standard
Interessenter plikter å undersøke eiendommen grundig før bud inngis.

Oppvarming
1 etasje: Det blir varme i gulv på bad, stue, gang og soverom. Det blir levert og montert 16 mm vannbåren gulvvarmerør for alle oppholdsrom samt garasjer.

2 etasje: Det blir vannbåren varme i hele 2. etasje.

Beskaffenhet
Plen leveres på "grønne" arealer, og vil utføres når årstid og vær tillater det. Det vil etter hvert som prosjektet blir ferdig satt opp lekeområder og apparater. Det leveres ikke hekk foran terrasse på terreng. Utomhusplan er kun til orientering og endringer kan forekomme.

Beliggenhet
Eiendommen ligger sentralt på Borgenhaugen, med gangavstand til skole og barnehage, og kort vei til nærbutikk og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon til Sarpsborg sentrum og Fredrikstad. Det er kort vei til bl.a. fotballbane, idrettshall, treningssenter og Hevingen 18-hulls golfbane med café i golfsesongen. Hafslund Hovedgård på Borgen/Hafslund er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken på rundt 100 mål, med store løvtrær.

Videre er det flott turterreng med sykkel- og gangveier i nærområdet, samt lysløype med mange turmuligheter på Hevingen. Det er kun 1 mil til Sarpsborgs skjærgård i Skjeberg.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi og Coop Extra. Det er kort vei til Iseveien Senter som består av en handelsdel og en helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a. Byggmax, Europris og flere andre. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg sentrum, samt de øvrige handlegatene i byen innenfor rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Fra Sarpsborg jernbanestasjon går det tog til Halden, Oslo S og Gøteborg. Med bil tar det ca. 7-10 min. til Sarpsborg jernbanestasjon, 25 min. til Svinesund og 26 min. til Fredrikstad.

Innenfor gangavstand:
Borgen Barneskole
Skjeberghallen
Kiwi Borgenhaugen
Iseveien senter

Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 7-10 minutter - Sarpsborg stasjon
Ca. 10 minutter - E6 Årum
Ca. 10 minutter - Skjeberg golfklubb Hevingen
Ca. 15 minutter - Sykehuset Østfold Kalnes
Ca. 15 minutter - Høysand badeplass
Ca. 20 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Adkomst
Det vil bli skiltet med ASK Meglerverket visningsskilt ved fellesvisninger.

Parkeringsforhold
Eneboligen har 2 garasjeplasser.

Ferdigattest
Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest normalt vil foreligge først en tid etter overtagelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse. Ved overtakelse ved midlertidig brukstillatelse anbefaler eiendomsmegler anbefaler at kjøper vurderer å holde tilbake deler av kjøpesummen tilsvarene forventet kostnad med å ferdigstille eiendommen.

Beskrivelse (type bolig)
Enebolig med utleiedel

Bygningsinformasjon / byggemåte
Leveransebeskrivelse:

Generelt
Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Enkelte illustrasjoner i tegninger og visualiseringer kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer, f.eks. fasadedetaljer, detaljer på fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning etc. Videre kan vindusplassering avvike noe fra de generelle planer, som følge av bl.a. konstruktive utforminger av bygget.

Konstruksjon
Det fundamenteres med såle og ringmur. Klimavegger utføres med bindingsverk isolert med mineralull og innvendig kledning av gipsplater. Utvendig kledning er hovedsakelig stående dobbeltfalset MøreRoyal grå. Etasjeskillere og tak bygges av bjelkelag med opplegg på yttervegger og innvendige bærevegger. Alle beslag leveres med svart lakkert utførelse. Synlige pilastere innvendig må påregnes der dette er konstruktivt nødvendig. Taktekking leveres som 2-lags papptekking.

Standard innvendig behandling
Gulv:
Det leveres pergo laminat gulv. Bad leveres med keramiske fliser 60x60 cm på gulv og mosaikk på gulv i dusj. Gulv vindfang leveres med 30x30 eller 20x20 fliser. Balkonggulv og takterrasser, der dette er inntegnet, leveres med 28x120mm trykkimpregnert gulv. På balkonger og takterrasser, hvor det er glassrekkverk, leveres glassrekkverk med svarte aluminiumsstolper og -håndløpere. Balkonger leveres med tett undertak og beslås med svarte metallplater på kortsider og front. Balkonger får tette sidevegger.

Innvendige vegger:
Det leveres tørre rom med sparklet og malt gips.

Himlinger:
Det leveres himling av ferdig malt gips (hvit). Det må regnes med områder med nedkassinger i forbindelse med ventilasjon.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning blir fra Aubo eller tilsvarende, slette fronter og stål håndtak. Benkeplate med overflate i laminat. Det leveres oppvaskbenk med kum. Ved tilvalgsendringer er det ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner, samt avløp og vanntilførsel. Integrerte hvitevarer medfølger.

Innvendige dører:
Innvendige dører er i tre (kompakt), glatte og leveres hvite med hvitmalte gerikter samt vridere av børstet rustfritt stål. Alle gerikter rundt dører leveres fabrikkmalt med synlige spikerhull i fargen hvit.

Bad/vaskerom og WC:
På bad/vaskerom leveres baderomsinnredning med servantskap med helstøpt enkel servant/topplate og ettgreps servantbatteri i krom. Over servant leveres speilskap. Baderomsinnredning leveres type Viking eller tilsvarende. Videre leveres dusj med sidehengslede glassdører/-vegger og termostatstyrte dusjblandebatterier i krom med hånddusj. Vegghengt klosett i hvitt porselen. Det leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (forutsetter kondenstørketrommel). Det blir terskel/nivåforskjell fra bad til tilstøtende rom.

Vinduer/vindusdører:
PVC vinduer og balkongdører leveres med utvendig mantling med svart og innvendig hvit farge og med 3-lags energiglass. Utvendig kondens på vinduer kan oppstå ved store temperaturforskjeller og høy luftfuktighet

Ytterdør:
Ytterdør leveres i tosidig svart, slett utførelse med FG-godkjent lås og 3 stk. nøkler.

Gulvlister/gerikter:
I rom med laminat leveres det fabrikkmalt hvit 12x58 mm gulvlist med synlige spikerhull. Alle gerikter rundt vinduer og dører leveres fabrikkmalt hvit 12x58mm med synlig spikerhull.

Innvendige trapper:
Det leveres innvendig trapp av furu med trinn med klarlakk og hvitmalte vanger.

Diverse utstyr:
Branndetektering og -slukkeutstyr i henhold til forskrifter.

Teknisk anlegg
Ventilasjon:
Det blir utstyrt med balansert ventilasjonsanlegg. Aggregatet plasseres i innvendig bod. Avtrekk og frisklufttilførsel skjer gjennom kanaler over nedforet himling eller i innkassinger. Detaljene omkring nedforinger og innkassinger er ikke avklart før detaljprosjektering er gjort og er derfor heller ikke vist på tegningene.

Elektrisk:
Det leveres hovedsakelig skjult elektrisk anlegg, med unntak av anlegg på betongvegger og skillevegger, som får åpent anlegg. Brytere og kontakter leveres i standard hvit utførelse. For lyspunkter i himlinger monteres stikkontakt i overgang tak/vegg. I bod leveres en standard lysarmatur. For øvrig leveres det stikkontakter og lampepunkt i hvert rom iht. NEK 400 og alminnelige behov. På terrasse/balkong leveres dobbel stikkontakt og utelys. Automatsikringer plasseres i eget sikringsskap, mens strømmåler plasseres ute eller i fellesarealer.

Varme
1 etasje:
Det blir varme i gulv på bad, stue, gang og soverom. Det blir levert og montert 16 mm vannbåren gulvvarmerør for alle oppholdsrom samt garasjer.

2 etasje:
2 etasje: Det blir vannbåren varme i hele 2. etasje.

Utomhusarbeider
Utom husarbeider i henhold til utomhusplan. Plen leveres på "grønne" arealer, og vil utføres når årstid og vær tillater det. Det vil etter hvert som prosjektet blir ferdig satt opp lekeområder og apparater. Det leveres ikke hekk foran terrasse på terreng. Utomhusplan er kun til orientering og endringer kan forekomme.

Boder
Det medfølger en 5m2 sportsbod.

Tilvalgsmuligheter
Det vil bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger innenfor følgende kategorier:
. Alternativ utforming av kjøkken og bad
. Andre typer fliser
. Alternativ parkett/laminat
. Ekstra elektriske punkter, telefon- og TV-kontakter (ledning kan bli trukket åpent)
. Fargevalg av malte overflater
Det vil bli satt opp individuelle tilvalgsmøter. Muligheter for tilvalg vil begrenses jo lenger ut i byggeprosessen man kommer.

Forbehold
Alle opplysninger i denne beskrivelsen er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis offentlige pålegg, uten at den generelle standarden forringes.

Diverse
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at ASK sin standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Hvitevarer / tilbehør
Integrerte hvitevarer medfølger.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 4 250 / 3 650 / 4 550,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 5 250,- / 4 650,- / 5 550,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.

Forbehold
Alle opplysninger i denne beskrivelsen er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis offentlige pålegg, uten at den generelle standarden forringes.

Overtakelse
Overtakelse etter avtale

Tinglyste heftelser
Følgende heftelser vil følge eiendommen og kopi kan fås av megler. Kjøpers bank får prioritet etter disse heftelsene:

Elektriske Kraftlinjer - Tinglyst dato 15.05.64
Rettighetshaver: Skjeberg El.verk
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bestemmelse Om Veg - Tinglyst dato 04.12.64
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bestemmelse Om Vannledn. - Tinglyst dato 02.07.65
Vegvesenets betingelser vedtatt
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bestemmelse Om Veg - Tinglyst dato 06.01.66
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Erklæring/Avtale - Tinglyst dato 18.07.88
Rettighetshaver: Skjeberg El.verk
Elektrisk jordkabel, m.m.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Erklæring/Avtale - Tinglyst dato 27.06.05
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Elektriske kraftlinjer/ledninger/kabelgrøfter
Rettighetshaver
FORTUM DISTRIBUSJON AS
Med flere bestemmelser
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Jordskifte - Tinglyst dato 12.01.07
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bestemmelse Om Veg - Tinglyst dato 12.09.19
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bestemmelse Om Vann/Kloakk - Tinglyst dato 12.09.19
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Registrering Av Grunn - Tinglyst dato 22.11.19
Registrering av grunn
Bilder
Eiendomsinformasjon

Prisantydning8 030 580 NOK

OmkostningerOmkostninger

BoligtypeLeilighet

Soverom3

Bruksareal67 m2

Totalpris8 078 235 NOK

EieformSelveier

Etasje3

Felleskost4 565 NOK

Byggeår1998

Primærrom87 m2

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning 11 000 000 kr

Innhold og standard
Kart

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning8 030 580 NOK

Selger(e)Navn Etternavn

Felleskostnader per måned2 719 NOK

Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Beliggenhet
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Offentlige forhold
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Innhold og standard
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Omkostninger
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Øvrige informasjon
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Dokumenter
PDF
PDF
PDF
Kart
Kontakt megler

Amalie Buvarp

amalie@askeiendomsmegling.no
+47 94 87 28 01
Ta kontakt
Kontakt megler

Magnus Winther Hansen

magnus@askmoller.no
+47 480 53 066
Gamle Beddingvei 27, 1671 Fredrikstad
Ta kontakt
Kart