The old one
Oslo
Lorem ipsum dolor sit amet
Nordre Galoppen 16 A + B
Gressvik

Boligtype Enebolig

Prisantydning 9 100 000 NOK

Soverom 3

Bruksareal 173 m2

Totalpris 9 126 372 NOK

Eieform Eier (Selveier)

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA TotalPris
16 A 3 - 173 m2 201 m2 9 126 372 kr
16 B 3 - 173 m2 201 m2 9 531 637 kr
Bilder
Eiendomsinformasjon


Beskrivelse
Ask Møller presenterer Nordre Galoppen 16 A+B

Arkitekttegnede boliger i rekke over 3 plan med takterrasse og integrert garasje. Boligene ligger høyt i terrenget med flott utsikt over nærområdet med gode solforhold.
De får store takterrasser med vid utsikt over nærområdet, lun terrasse mot terreng med adkomst fra stuen i 3 etg.

Her er det vektlagt å skape tidsriktige, moderne og praktiske boliger av høy kvalitet med utstrakt bruk av glass og vedlikeholdsvennlige materialer. Boligene er tilrettelagt for løfteplattform eller heis.

Boligene vil holde en høy standard i en moderne listefri utførelse utstyrt med enstavs eikeparkett, lekre fliser og god kvalitet på innredninger og utstyr.

Vannbåren gulvvarme sørger for ett lunt og godt hjem.

Tilbaketrukket beliggenhet i lite trafikkert blindvei med gangbrua til sentrumssiden ett stenkast unna. Her kan du våkne til fuglekvitter men likevel ha byens levende sentrum lett tilgjengelig.

Sykkelavstand til sentrum. Gangavstand til Fjeldberg båthavn, herfra ligger distriktets fantastiske skjærgård lett tilgjengelig.
Gode bussforbindelser til sentrum og Oslo fra sentrumssiden. Ca 70 min kjøretur til Oslo.

Innhold
Boligen går over 3 plan med takterrasse.
1 etg inneholder garasje, gang, vaskerom og sportsbod.
2 etg: Gang, bad og 3 soverom. Hovedsoverommet har eget privat bad.
3 etg: Stue med åpen kjøkkenløsning, utgang til terrasse mot terreng.
Takterrasse med panoramautsikt over Seutelva og Floaområdet.
Det gjøres oppmerksom på at boligen er tilrettelagt for heis.(tilvalg)
Heissjakten er i standardleveransen levert som sportsbod på alle plan. Sportsbodene utgår hvis det blir valgt å innstallere heis.

Standard
Boligen vil holde en høy standard med påkostede materialvalg. Enstavs eikeparkett med vannbåren gulvvarme, slette malte vegger i listefri utførelse og slette malte tak med spoter. Store vindusflater og takhøyde 2,65 m vil gi godt med naturlig lysinnslipp i stue/kjøkken.

Sammensetningen av materialer og farger er nøye gjennomtenkt for å skape en god balanse i boligen.

Kjøkken:
Nordisk kvalitetskjøkken fra Norema. Kjøkken leveres i samme farge og utførelse som vist i illustrasjon. Benkeplate i 16 mm kompaktlaminat, type oriental stone. Det leveres integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, innebygget stekeovn med pyrolyse samt innebygget mikrobølgeovn. Integrert kjøleskap samt fryseskap. Induksjonsplatetopp med integrert ventilator, samt integrert vinskap. Sort kjøkkenvask og ett-greps blandebatteri.

Bad til soverom:
Leveres med fliselagte gulv og vegger av typen Mirage Norr 60x60cm RR04 melk nat. På dusjgulv leveres samme flis i mosaikk i størrelsen 5x5 cm. Flis på bakvegg i dusjen Lexington Colonial 45x120cm lagt stående.
Bad leveres med Korsbakken Eris servantskap sort eik 60cm, korsbakken høyskap sort eik 35, mørk overliggende servantskål. Newform Fan servantkran, sort matt. Finden rundt speil med LED og dimmer. Dobbel dusj med dusjvegg som skyve eller foldedører, sorte detaljer. Dusjarmatur i sort utførelse.

Bad felles:
Leveres med fliselagte gulv og vegger av typen Mirage Norr 60x60cm RR04 melk nat. På dusjgulv leveres samme flis i mosaikk i størrelsen 5x5cm.
Bad leveres med Korsbakken Eris servantskap grå ask 100cm. Korsbakken høyskap 35 grå ask. Mørk overliggende servantskål. Kran, Tappwell Vic071 Bronse.
Finden rundt speil med Led og dimmer. Dusj med foldedører. Dusjarmatur i sort utførelse.


Se leveransebeskrivelse for ytterligere opplysninger om eiendommens standard.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:
- De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.
- Utført arbeid skal tilfredsstille avtalte toleranseklasser i henhold til kontrakt. Om ikke toleransekrav er avtalt i kontrakt vil krav til avvik være i henhold til normalkrav i standarden, jfr. Norsk Standard NS 3420-1:2008

Det gjøres oppmerksom på at iht. teknisk forskrift, så er det ikke krav om at alle vinduer leveres med åpningsmulighet.

Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Dette gjelder også ev. sammenslåing eller oppdeling av leiligheter. Endringene skal ikke redusere byggets eller leilighetens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjustering fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Komplett leveransebeskrivelse ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming
Oppvarming vil i hovedsak komme fra vannbåren varme fra el-kassett. Varmepumpe luft til vann kan bestilles som tilvalg.

Beliggenhet
Tilbaketrukket beliggenhet i lite trafikkert blindvei med gangbrua til sentrumssiden ett stenkast unna. Her kan du våkne til fuglekvitter men likevel ha byens levende sentrum lett tilgjengelig.
Kort vei til nærbutikk og Gressvik Torg med et godt utvalg av butikker. Det er også fergested ved Gressvik sentrum med gratis byferge med forbindelse til sentrum, Værste/Kråkerøy, Isegran og idylliske Gamlebyen. Leiligheten ligger på en høyde uten gjennomgangstrafikk og med fin utsikt over nærområdet. Flotte tur og rekreasjonsområder i nærheten med Gressvikmarka og Sprinkelet - og fine badeplasser som f.eks; Faratangen, Foten og Dypeklo er bare en liten kjøretur unna.

Gangavstand til Fjeldberg båthavn, herfra ligger distriktets fantastiske skjærgård lett tilgjengelig.

Sykkelavstand til sentrum. Gode bussforbindelser til sentrum og Oslo fra sentrumssiden. Ca 70 min kjøretur til Oslo.

Parkeringsforhold
Parkering i integrert garasje og på egen gårdsplass.

Kjøpsbetingelser
Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved
kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses
som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper.
Resterende del av kjøpesummen betales ved overtagelse.
Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet
som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for
andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve
kjøpet og foreta dekningssalg.


Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i
form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal
etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen
inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger.
Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustadoppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen
innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Diverse
Det vil bli besluttet byggestart ved salg av 2 enheter. Forventet byggetid etter besluttet byggestart er satt til 14 mnd.
Ved signert kjøpsavtale er kjøper bundet av avtalen i 3 mnd. Hvis byggestart ikke er besluttet innen fristen kan kjøper trekke seg fra avtalen.

Bolig A og B organiseres som sameie med eget snr. og felles tomt. Hver bolig har sitt eksklusive utearealer som er inntegnet på situasjonsplan og ligger som vedlegg til vedtektene.

Generelle avtaleforutsetninger:

Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (Bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenøren og forbrukeren, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

Vei, vann og kloakk
Boligene vil være tilknyttet offentlig vei via privat vei, og offentlig vann og avløp via private stikkledninger.
Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.

Ferdigattest
Midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse.

Generelle forhold
Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (Bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenøren og forbrukeren, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

Bustadsoppføringslova sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr. Bustadoppføringslova § 3.

Prosjektet retter seg mot kjøper som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller anta ethvert bud uten å måtte begrunne dette. For øvrig kommer gjeldende lovgivning til enhver tid til anvendelse.

Bustadsoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3.juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter Bustadoppføringslova.
Bilder
Eiendomsinformasjon

Prisantydning8 030 580 NOK

OmkostningerOmkostninger

BoligtypeLeilighet

Soverom3

Bruksareal67 m2

Totalpris8 078 235 NOK

EieformSelveier

Etasje3

Felleskost4 565 NOK

Byggeår1998

Primærrom87 m2

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning 9 100 000 kr

Innhold og standard
Kart

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning8 030 580 NOK

Selger(e)Navn Etternavn

Felleskostnader per måned2 719 NOK

Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Beliggenhet
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Offentlige forhold
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Innhold og standard
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Omkostninger
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Øvrige informasjon
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Dokumenter
PDF
PDF
PDF
Kart
Kontakt megler

Karl Robert Hansen

karl.robert@askmoller.no
+47 92 05 24 80
Ta kontakt
Kontakt megler

Magnus Winther Hansen

magnus@askmoller.no
+47 480 53 066
Gamle Beddingvei 27, 1671 Fredrikstad
Ta kontakt
Kart