Historien om ASK Bergen

Eiendomsmegler i Askim og Indre Østfold

Foss & Co Indre Østfold Eiendomsmegling AS ble etablert i 2019. Bak det privateide selskapet Foss & Co står familien Foss, som etablerte Foss & Co Eiendomsmegling helt tilbake i 1985. Kontoret i Askim har hele Indre Østfold (Askim, Spydeberg, Hobøl, Skiptvet, Trøgstad, Eidsberg og Marker) som sitt arbeidsområde. Kontoret består av erfarne eiendomsmeglere med over 70 års erfaring samlet sett, fra eiendomsmegling i akkurat dette området. I tillegg har vi unge og sultne fullmektiger som ønsker å levere og bevise sin kompetanse i godt samarbeid med våre erfarne meglere.

Vårt kjerneområde er megling av nybygg og bruktbolig. Vi omsetter både eneboliger, leiligheter, borettslag, eierseksjoner, landbrukseiendom og småbruk, tomter samt fritidseiendommer. Vi har også egen næringsavdeling i Foss Næringsmegling AS, som også opererer fra vårt kontor her i Askim.

Foss & Co har fem kontorer langs Oslofjorden – Kolbotn, Drøbak, Fredrikstad/Østfold, Vestby/Son og Askim/Indre Østfold og er distriktets største frittstående eiendomsmegler.

Vi har valgt å ikke ha noen tilknytning til bankvirksomhet som gjør at vi i større grad enn de store meglerkjedene kan fremstå som objektive rådgivere med kun deg som kunde og ditt boligsalg i fokus.

Om oss

Vi er ASK Bergen - ett sammensatt team av dyktige meglere som stolt leverer god megling til bergenserne hver eneste dag! 

Våre meglere er godt representert i ulike bydeler, og med ulike bakgrunner er vi en utfyllende gjeng med salgserfaring i nettopp ditt nabolag. Om det er ved roten ved ett av de syv fjell, i et brosteinsbelagt smau eller ved en av Bergens mange allmenninger - vi kjenner Bergen. Med kontor i ett av Bergens mest historiske bygg, er det ekstra kjekt å tilbringe tid sammen med dyktige kolleger og kunder i et dynamisk salgsmiljø. I mange norske byer beliggende langs kysten finnes det et vakkert bygg med historisk sus; ofte strategisk anlagt ved byens innseiling. Vi er så heldig at det historiske bygget i Tollbodallmenningen 2A er vår sentrale lokasjon, og vi er så stolt som får levere gode resultater til Bergenserne i ett av byens mest ærverdige bygg. 

I Ask eiendomsmegling Bergen har vi et innovativt, nyskapende og kreativt miljø, med fokus på å være fremst på moderne verktøy. Du får ikke lengre høre av naboen at de selger boligen sin. Det har du allerede fått med deg via en annonse på Instagram. Og når din tante skal selge barndomshjemmet, ser du boligen dukke opp mens du scroller blant siste nyheter. Vårt mål er å være fremst på moderne salgsverktøy, og spesialtilpasser disse for å optimalisere salget av nettopp din bolig. Ingen boliger er like, og ingen salgsprosesser er like. I kombinasjon med våre lokalkjente meglere, sikrer vi et best mulig boligsalg hvor både selger og kjøper signerer avtalen med en god magefølelse. 

For deg som skal selge bolig, handler det om å få best mulig pris. For oss som megler, handler det om å gjøre det mulig!