Anders Foss mottar NEFs Hederstegn

Eiendomsmegler MNEF Anders Foss ble den 23. mai tildelt Norges Eiendomsmeglerforbunds (NEF) Hederstegn. Vi gratulerer ham hjertelig!

Anders Foss
Anders Foss mottar NEFs hederstegn

I begrunnelsen for tildelingen heter det:

“Anders har vært engasjert og brukt stemmen sin på vegne av bransjen i en årrekke. Engasjementet hans skaper som regel debatt og avler dermed nytt engasjement i medlemsrekken vår. Han har en genuin interesse for profesjonen og har ofte talt de små foretakene sin sak.”

Anders Foss har en imponerende karriere som eiendomsmegler, med nesten 40 års erfaring i bransjen. Han har vært medlem av NEF siden 1988 og har hatt ulike tillitsverv, blant annet som styremedlem i NEF Oslo og Akershus i nærmere 15 år. Foss er kjent for sitt sterke engasjement og tilstedeværelse på NEFs arrangementer, hvor han blir sett på som en selvskreven del av NEF-familien.

NEFs Hederstegn er en prestisjefylt utmerkelse som kun gis til de som har utmerket seg spesielt i bransjen, og Anders Foss har uten tvil gjort seg fortjent til denne æren.

Anders Foss er også primus motor bak Foss-kontorene, som er en del av ASK-konseptet. Vi er svært stolte over å ha dem med i vår familie. Foss’ lidenskap for eiendomsmegling og hans dedikasjon til å fremme de små foretakene, kombinert med hans omfattende erfaring og engasjement, gjør ham til en uvurderlig ressurs for både sine kolleger og bransjen som helhet.

Vi gratulerer Anders Foss med den velfortjente utmerkelsen og ser frem til hans fortsatte bidrag til eiendomsmeglerbransjen.

Foto: Cristian Pasca

Andre artikler

ALLE

Boligprisene i mai

Boligprisene steg med 0,9 prosent i mai 2024. Korrigert for sesongvariasjoner steg boligprisene med 0,6 prosent. Boligprisen steg med 0,9 % i mai.…
Les artikkel

Våre beste flyttetips

Er det én ting som er universelt for alle, er det at flytting er strevsomt. Gleden over det nye hjemmet kan fort forsvinne…
Les artikkel

Få bedre romfølelse med enkle grep!

Å skape en følelse av romslighet i hjemmet ditt trenger ikke bety omfattende oppussing, eller kjøp av større eiendom. Med noen smarte triks…
Les artikkel

Nå er det på tide å rydde bort hagemøblene

Sommeren er offisielt forbi, og det sure og kalde høstværet har tatt over. Det er et godt tegn på at hagemøblene må bli…
Les artikkel