Historien om Meglerverket

Om oss

Vi er ASK Meglerverket - din lokale eiendomsmegler i byen vår. Vi hjelper deg med både kjøp og salg av bolig, verdivurdering og nye prosjekter. Vi har bred erfaring med eiendomsmegling i området, og med høy lokalkunnskap omsetter vi alle typer eiendom; leiligheter, eneboliger, rekkehus, tomannsboliger, fritidseiendommer og tomter.

Vi er 8 ansatte i Ask Meglerverket, hvorav fire er eiendomsmeglere, en eiendomsmeglerfullmektig, en trainee og to meglerkoordinatorer. Vi er heldige som har flere grener og samarbeidspartnere i vårt familietre. Sammen med oss sitter også oppgjørsavdelingen vår, Gran oppgjør. Vi har tett samarbeid med Studio Eik som driver med blant annet boligfoto, digital møblering, boligstyling og interiørveileding. I tillegg har vi Fyri Forvaltning, som er et regnskapsførerselskap som sitter på en solid kompetanse innenfor økonomisk rådgivning til et bredt spekter av ulike eiendomsaktører.

I 2023 inngikk vi et samarbeid med Møller i Fredrikstad, Meglergaarden i Moss og ASK Halden. Ask er en fremoverlent eiendomsmeglerkjede med kunden i fokus og med de beste annonseverktøyene på markedet. Samarbeidet gjør oss enda sterkere og gir oss større frihet til å fokusere på det vi skal være best på – nemlig eiendomsmegling i Sarpsborg og omegn, noe du som kunde vil nyte godt av! Ask er en nytenkende og uavhengig eiendomsmeglerkjede, hvor meglerne er våre ess i ermet og våre største helter. Det er erfaringen og engasjementet blant våre ansatte som definerer Ask Eiendomsmegling og som skiller oss fra våre konkurrenter. Vi har et brennende engasjement og interesse for lokalmiljøet vårt!