The old one
Oslo
Lorem ipsum dolor sit amet
Kulpeveien 41
Moss

Boligtype Leilighet

Prisantydning 7 290 000 NOK

Omkostninger 35 328 NOK

Soverom 3

Bruksareal 117 m2

Totalpris 7 325 328 NOK

Eieform Eier (Selveier)

Etasje 2

Primærrom 114 m2

Felleskost/mnd. 6 111 NOK

Bilder
Eiendomsinformasjon


Beskrivelse
Sjøhagen brygge 2 er det 2. byggetrinnet i transformasjonen fra et tidligere industriområde til en ny, stasjonær bydel på Kambo. Ikke finner du kun innenfor en radius på 400m togstasjon som raskt og enkelt tar deg til Oslo på 32 min, men området har i tillegg attraktive kvaliteter i form av kystsone og naturområder. Lokalisering mot fjord, infrastruktur og eksisterende boligfelt legger til rette for god stedsutvikling på en akse Moss- Kambo- Son- Oslo.
Leilighet B2-1 skiller seg ut da den strekker seg over to plan - perfekt for deg som trenger litt ekstra plass. I leilighetens 2. etasje finner du to soverom, bad, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong samt bod og entré. Fra entré tar du trappen ned. Denne etasjen med soverom, omkledningsrom, bad og vaskerom. Sjøhagen brygge er for deg som liker å ta en morgendukkert, gå turer langs sjøen, pendler til jobb eller for deg som rett og slett vil ha feriefølelsen i hverdagen.

Innhold
Leilighet over to plan:
1. etasje med gang, soverom, omkledningsrom, bad og vaskerom.
2. etasje med entre, bod, to soverom, bad, og stue/kjøkken.

Utgang til balkong på 13,4 kvm fra stue .

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme med termostat i stue, kjøkken og entré. Elektriske varmekabler i gulv på baderom.
Det er stikkontakter under vinduene i soverom for eventuell ønsket montasje av panelovn i soverom. Varme til gulvvarme og tappevann leveres fra felles energisentral i kjeller. Fordelerskap og styringer vil bli plassert etter utbyggers vurderinger.

Beskaffenhet
Tomten er opparbeidet med gangstier, lekeplasser og grøntareal.

Beliggenhet
Velkommen til fredelig kystidyll på bryggekanten, 400 meter fra toget.

Det er med stor glede og entusiasme vi presenterer de neste 38 leilighetene på Sjøhagen Brygge. En beliggenhet uten sidestykke i sitt distrikt gjør dette til svært attraktive boliger med kvaliteter det er langt mellom: Vestvendt beliggenhet og fantastiske solforhold. Fabelaktig plassering rett på bryggekant. Spennende arkitektur og en strandsone som nærmest kryper inn mellom bygningskroppene.

Sjøhagen Brygge gir deg en hverdag i takt med bølgeslag, med topp moderne leiligheter i kombinasjon med en sjelden tilgjengelighet.

STRANDSTASJONEN KAMBO - 32 minutter fra Oslo S
Å pendle er et av livets mange kompromisser. Det repeterende pendel- svinget mellom arbeidsplass og hjemmets lune favn er en øvelse så mange av oss ser på som en naturlig del av hverdagen til tross for at de fleste ønsker å være det foruten. Derfor er det ikke rart at pendlerforholdene rekker høyt opp på listen ved valg av bolig for de som har dette som sin del av hverdagen.

KAMBO-OSLO: SOM Å BO I STOR-OSLO
Sjøhagen Brygge ligger i en rett akse og knappe 400 meter fra Kambo stasjon. Med det nye dobbeltsporet, som vil stå klart i tide for innflytting, er reisetiden til Oslo S helt nede 32 minutter. Det er konkurransedyktig med en mengde pendlersituasjoner godt innenfor bygrensene til Oslo. I tillegg gjør den svært korte avstanden fra bolig til påstigning deg uavhengig av bil eller annen mellomstransport. Hyppige avganger gir også en komfortabel frihet og fleksibilitet i en skiftende og variert arbeidshverdag. Med dette i tankene er det helt på sin plass å vurdere en bygård i Oslo opp mot strandbolig på Sjøhagen Brygge - nærheten til effektive kommunikasjonsårer beholder du uansett.

BYTT BYPULS MED SKJÆRGÅRDSPULS - PÅ 32 MINUTTER
Kambo stasjon er for strandnabo å regne. Her er avstigning nærmest i sjøkanten, og skjærgårdsbris en del av opplevelsen pendleropplevelsen. Det gjør noe med deg å forlate en myldrende travel hovedstad når arbeidsdagen er over, bare for en drøy halvtime senere lande mykt ved fjorden hvor du praktisk talt er hjemme når du trår på perrongen samtidig som du kjenner havbrisen hilse deg velkommen hjem.

NÆRHET
Sjøhagen Brygge ligger landlig, fredelig og vakkert. Samtidig er du sentralt plassert i forhold til en effektiv hverdag når dagligdagse gjøremål og plikter står på timeplanen. Barnehage og skole er en del av nærmiljøet. Her bruker du heller ikke mange minuttene fra skjærgård, frodig kystnatur og strand, til ferskvaredisk, kjøpesenter, bytur eller sågar europavei strake veien til kontinentet.

Barnehage: 290 m / 4 min til fots
Skole: 1,9 km /7 min på sykkel
Butikk: 550 m / 2 min på sykkel
Kjøpesenter (mosseporten): 5,7 km / 8 min i bil
Moss sentrum: 6,3 km / 9 min i bil
Son sentrum: 6,1 km / 9 min i bil
Marka: 1,8 km / 6 min på sykkel
E6, nærmeste påkjøring: 5,1 km / 6 min i bil.


Seil, sjø og strand - bryggekos og skjærgårdsliv

Moss kalles gjerne porten til indre Oslofjord. Fra det lune Mossesundet, hvor Sjøhagen Brygge ligger nydelig og vestvendt, er det kort vei til det som fort blir blå horisont og ytre Oslofjord. Herfra venter en formidabel ytre skjærgård som skapt for seiling, fritidsbåter, solskinn og badeliv.

BÅT, BRYGGE OG BØLGER
Strand og bryggekant venter bokstavelig talt utenfor stuedøren, og med bryggeanlegg for fritidsbåter under planlegging som en del av selve tomten, vil skjærgårdsfølelsen bli komplett. Dette er en boligopplevelse laget for sol, smil og sommer, samtidig som skiftende årstider alltid sørger for holde utsikt og opplevelsen av kysten levende og spennende. Er du båtentusiast legger du enkelt ut båten via Kambo Marina, som er nabo til Sjøhagen Brygge. Her finner du også servicefasiliteter, verkstedstjenester og kiosk i sesongen.

SOMMERELDORADO
Moss, Jeløy og Son omkranser Sjøhagen Brygge og er viden kjent for sine mange strender og fjordidyll. Med litt motorkrefter ligger fjorden for dine føtter, og foretrekker du seil, er du tett på åpen fjord og nydelige vindforhold. Son, med sin sørlandsaktige småbysjarm, er en perfekt kveldstur unna hvis du henter frem kajakken. Og vender du nesen sydover mot Moss, kan du padle langs naturskjønne Jeløy og klappe til kai i Moss sentrum hvor såvel bryggeservering, byliv og et stadig mer sydende kulturtilbud venter deg.

FRILUFTSLIV
Samme hvilken grad av natur og friluftsliv du foretrekker er Sjøhagen Brygge et fantastisk utgangspunkt. Sjø og skjærgård har du selvsagt utenfor stuedøren og det smule farvannet i Mossesundet er perfekt til nære aktiviteter som padling, svømming og strandbaserte aktiviteter. Området er forøvrig godt kjent for å være fruktbart jaktterreng for sjøørret. Lenger ut i fjorden gir åpent hav nye muligheter. Men Sjøhagen handler om mer enn sjøbaserte aktiviteter.

KYSTSTI OG TURTERRENG
Gjennom friområdet til Sjøhagen brygge, helt nede i vannkanten, vil Kyststien slynge seg forbi på sin spektakulære vei langs Østfolds kyst. Det betyr at du har noe av fylkets vakreste turterreng rett utenfor døren. Selve Kyststi prosjektet er forøvrig et samarbeid mellom Østfoldkommunene og deler av Bohulän, med mål om å lage en sammenhengende sti som tilrettelegger for å vise frem kystperlene langs hele ruten fra Moss til Orust i Sverige. Her og der snor stien seg helt ned i strandsonen, slik den gjør forbi Sjøhagen Brygge og videre langs Mossesundet.

MARKA
Mossemarka smyger seg tett og grønn langsmed hele Kambo. Oppmerkede stier og løypenett om vinteren knytter området sammen med store skogspatier innover mot Våler og mot Son/Vestby. Tar du sykkelen er du på vei inn i tykkeste marka i løpet av 5-6 minutter, men mange velger også å benytte bilen de 10 minuttene det tar å kjøre til Ødemørkstuen i den nordlige enden av marka. Herfra er mulighetene nærmest ubegrenset for friluftsentusiaster, både til bens, til ski eller sykkel.

VANSJØ
Selv om du bor på bryggekanten, kan fabelaktige Vansjø, men sin ferskvannsidyll gi deg naturopplevelser av det unike slaget året rundt. Ivrige turskøytere kommer f.eks. langveis fra for å bruke den vidstrakte innsjøen vinterstid og sportsfiskere lokkes av et sjeldent artsmangfold og rik fangst. Sommerstid er Vansjø et sant eldorado og Nesparken er et ypperlig utgangspunkt for å starte utforskingen. Hit kjører du på under ti minutter. Begynn med et ferskvannsbad på bystranda og fortsett med en kanotur oppover mosse-elva, som knytter Vansjø sammen med havet. Kano leier du hos Moss Kajakk klubb som holder til samme sted.

SYKKEL OG KAJAKK TIL LÅNS
Trå til! El-sykkelen et fantastisk fremkomstmiddel som forenkler såvel handleturer som utforskertrangen. Sjøhagen Brygge er perfekt tilpasset sykkelen. Derfor legges det opp til en sykkel- og ladestasjon i forbindelse med boligene hvor du enkelt kan løse ut en sykkel til eget bruk som det passer deg. Planen er å ha et antall vanlige sykler kombinert med varesykler som gjør det enklere å håndtere matinnkjøp i hverdagen.

KAJAKKSTASJON
I likhet med sykkelutlån, planlegges også en lignende løsning med kajakk. Med en fabelaktig beliggenhet som skapt for kajakkpadling, vil du fritt kunne løse ut en farkost og oppsøke havblikket sene sommerkvelder - eller kanskje en tidlig helgemorgen. Mossesundet gir det de intime, grønne naturopplevelsene og er du klar for en utfordring kan du alltids satse på en tur rundt Jeløy.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Velkommen til visning!

Parkeringsforhold
Leilighetene med størrelser fra 72-120 kvm har 1 stk medfølgende parkeringsplass.
Det etableres biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg ihht. gjeldende parkeringsdekning. Enkelte områder i parkeringskjeller
kan bli avsatt til sykkelparkering. Fri kjørehøyde vil være min 2,2 meter. Stedvis langs vegger i kjøresone og langs vegger på deler av biloppstillingsplassene vil høyden kunne bli noe lavere og lokale nedforinger for tekniske installasjoner vil forekomme. Garasjeport med utvendig kodelås og innvendig snortrekk, samt åpning fra mobiltelefon.

Det etableres lading for 10 el-sykler som plasseres ifbm. avsatt plass for sykkelparkering i parkeringskjelleren. Mulighet for å tegne ladeavtale med tjenesteleverandør vil bli presentert og tilbudt som tilvalg for alle seksjoner med egen parkeringsplass.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 16.06.2023.

Beskrivelse (type bolig)
Selveierleilighet

Bygningsinformasjon / byggemåte
Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

Bygningen er utføret med bærekonstruksjon i betong og stål, plassbygd og/eller prefabrikkerte elementer. Fasader er utført hovedsakelig med luftet teglkledning og gjennomfarget puss på plate, samt innslag av panel ved balkonger, karnapper, skodder, oppbygg på tak og i fasade ved inntrukken toppetasje. Rekkverk utformet i glass og stål/aluminium med pulverlakkert overflate eller puss på plate med stål i pulverlakkert overflate. Rekkverk plan 1 utformes i tegl og stål med pulverlakkert overflate. Innvendige vegger er utføret i hovedsak som stenderverk med min. 50 mm isolasjon, kledd med gipsplater. Vegger mot naboleiligheter og trapperom vil ha sparklet og malt overflate. Takkonstruksjonene har isolasjon, papp/folietekking på oversiden og nødvendig fall til sluk. På takflater utenfor takterrasser er det lagt sedumdekke. Felles takterrasse opparbeides iht. LARK-tegning.

GULV: Entré, stue, kjøkken, soverom, og bod med 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. Bad levert med lys beige/sandfarget, matt 30x30 cm flis type Vitra Ark eller tilsvarende. Dusj sone levert med samme type flis i mindre format for fall til sluk.
VEGGER: Innvendige vegger levert sparklet og malt. Bad levert i lys beige/sandfarget, matt, 30x60 cm flis type Vitra ARK.

I rom med full takhøyde er himling i malt gips. Der himling fores ned i leiligheten på grunn av tekniske anlegg, er det malt gips. Rørføringer og kanalføringer er i hovedsak skjult over himlinger. Himlinger er malt med standard hvit takfarge, NCS S 0500N.

Kjøkkeninnredning med hvit glatt fra Ideal kjøkken. Kjøkkeninnredning med belysning under overskap, kompaktlaminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ettgreps blandebatteri, avtrekks vifte type volumhette Røroshetta eller produkt av tilsvarende kvalitet. Kjøkkenet er levert med integrerte hvitevarer fra Siemens eller tilsvarende. Det leveres oppvaskmaskin, induksjon platetopp, komfyr og kjøl/ fryseskap.

Bad er innredet med underskap, servant og benkeplate med utstrekning på ett av to bad. Utført i standard hvit melamin på skrog og fronter, og laminert benkeplate. Over servant er det montert speil. Videre er det levert ettgreps servant batteri, samt dusjbatteri og dusjgarnityr, type Tapwell Prestige eller tilsvarende. Rette svingbare dusjvegger i glass og nedsenket dusjsone, med veggsluk type Purus Joti eller tilsvarende. Det er levert vegghengt toalett med klosettskål type Duravit Starck eller tilsvarende, og innebygget sisterne. Det er avsatt plass til opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på bad og vaskerom. I leiligheter med ekstra WC-rom leveres disse med hvit servant med ettgreps servantbatteri og vegghengt toalett med innebygget sisterne, type Duravit Starck eller tilsvarende. Fall på hele baderomsgulv. Flisfuge gulv/vegg skal korrespondere.

Det er avsatt plass til garderobeskap iht. kontraktstegning.

Innvendige dører i leilighetene er levert i hvit slett utførelse/formpresset, med dørvridere i børstet stål utførelse. Skyvedører med kompakt dørblad. Innvendige dører mellom entre og stue/kjøkken er glassdører med sidefelt i glass. Inngangsdør til den enkelte leilighet er levert med nødvendig brann- og lydisolering. Dørene har kikkhull og er fabrikkmalt med ulik farge mot fellesareal og leilighet iht. byggherre/arkitekts fargevalg.

Vinduer, vindusdører og heve-skyvedører er levert som trevinduer utvendig kledd med lakkert aluminium etter byggherre/arkitekts fargevalg. Innside er ferdig malt fra fabrikk. Det leveres overlys i samtlige felles trapperom.

Rom med parkett har rektangulære gulvlister tilpasset parkettens struktur og farge i størst mulig grad. Rundt dører og vinduer i yttervegg, samt i overgang mellom vegg og tak, er det levert løsning uten belistning. Innerdører/inngangsdører leveres med lister i samme farge som dør.

Det er levert boligsprinkling i leilighetene samt brannslukningsutstyr i henhold til forskriftskrav. Sentralt brannvarslingssystem med tilkobling til brannsentral.

Det elektriske anlegget leveres iht. NEK 400 og ligger generelt skjult i boligen. Alle rom har fått stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov etter gjeldende standard. Det er levert belysning i bod. På bad er det LED downlights i tak med dimmer. Balkonger og inngangsparti har belysning tilpasset utendørs bruk.

Balkonger utført i betong med impregnert furu på gulv (tremmegulv) med skjult innfestning. Rekkverk utformes i glass og stål/aluminium med pulverlakkert overflate, eller puss på plate med stål i pulverlakkert overflate. Rekkverk plan 1 utformes i tegl og stål/aluminium med pulverlakkert overflate. Takhager leveres med plantekasser, pergolaer, terrassegulv av tre og lekeapparater ihht. plantegning.

INNGANGSPARTI OG FELLESAREALER
Fellesarealer inkl. trapper leveres med industriparkett i både inntrinn og opptrinn med unntak av følgende arealer: Rett innenfor inngangsdører, og i ganger og trapper i tilknytning til p-kjeller, leveres flis av anerkjent kvalitet type Graspoor eller tilsvarende. Nedfelt kokosmatte, eller lignende, ved inngangspartier i plan 1. Rekkverk i glass og stål. Louis Poulsen Flindt i trapperom.

POSTKASSER
Ved inngangsparti i første etasje blir det montert innvendige postkasser i stål med sylinderlåser. Veggparti ved postkasser får kledning av trepanel, type Trysil antibrann el. tilsvarende.

PERSONHEIS
Prosjektet leveres med heis med direkte talevarsling til alarmsentral. Heisen går til alle bolig- og garasje etasjer og er dimensjonert for båretransport i hht. boligkrav.

SKILTING
Det leveres skilting av bygg, til innganger, etasjeanvisning og boder.

Se boligvelger og prosjektets hjemmeside her: https://sjohagenbrygge.no/boligvelger-bryggepromenaden/

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse
Inngår i p-romsareal: Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Diverse
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at ASK sin standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Til hver leilighet medfølger bruksrett til en 5 kvm stor sportsbod i garasjeanlegg.

Det er porttelefonsystem med bilde og toveis kommunikasjon med lys og bilde fra utvendig hovedinngang. Åpnerfunksjon er montert på vegg i entré.

Leilighetene har separat delvis balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinning.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer på kjøkkenet medfølger salget.

Faste løpende utgifter
Kommunale avgifter

Disse er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er bygget og seksjonert. Moss kommune fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt)og det tas derfor forbehold om dette.

Velforening
Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.

Vei, vann og avløp
Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Ligningsverdi (formuesverdi)
Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Sentrale lover
Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

BUSTADOPPFØRINGSLOVA:
Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 4 250 / 3 650 / 4 550,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 5 250,- / 4 650,- / 5 550,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.

Forbehold
FORBEHOLD OM REALISERING AV PROSJEKTET:
Det tas forbehold om at selger har oppnådd salg tilsvarende minimum 60% av brutto salgsverdi før endelig beslutning om bygging tas.
Det tas forbehold om at igangsettingstillatelse (bygningsarbeider) er gitt innen 4. kvartal 2021. Igangsettelse av prosjektet forutsetter 60% forhåndssalg. Dersom dette ikke oppnås står utbygger fritt til å annullere inngåtte kontrakter innen avtalt frist. Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper skriftlig når grunnlaget for forbeholdene er falt bort, samt dato for bortfallet. Dersom selger gjør forbeholdene, bortfaller kjøpekontrakten som er inngått mellom partene. Beløp som kjøper har innbetalt med tillegg av eventuelt opptjente renter utbetales til kjøper. Selger står fritt til på et hvilket som helst tidspunkt velge å frafalle forbeholdene selv om forutsetningene/ forbeholdene ikke er oppfylt.

ØVRIGE FORBEHOLD:
Tegninger, animasjoner og fotografier i prospektet er av illustrativ karakter og definerer ikke nøyaktig innhold av selgers leveranse. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller går byggebeskrivelsen foran. Dersom det er vvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospekt. Alle opplysningene i dette salgsprospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standarden. Kjøper aksepterer, uten prisjustering, at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassing av tekniske anlegg, mindre endring av boligens areal eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at det i noen tilfeller kan komme sjakter og/eller rørføringer som ikke er vist på tegninger.
Parkeringen (biloppstillingsplasser, carporter/garasjer) skilles ut som egen eiendom, hjemmel hviler hos Selger. Selger forbeholder seg retten til på et senere tidspunkt å bygge ut eiendommen. Bruksretten til parkeringen vil bli ivaretatt i tilsvarende eller bedre form.
Kostnadene relatert til drift og vedlikehold av bruksrett til parkeringsplass eller carport/garasje belastes som et tillegg på felleskostnadene.
Selger forbeholder seg retten til å endre sameiets størrelse, leie ut usolgte seksjoner, samt endre forutsetninger på usolgte boliger, herunder endre priser.
Selger forbeholder seg retten til å inngå 5-års kontrakt på forvaltning, drift, vedlikehold og BEVAR-tjenester på vegne av sameiet med Boligbyggelaget
Utomhusplan er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse. Utbygger tar forbehold om å foreta endringer i utformingen av utomhusarealene i forbindelse med videre utbygging av området.
"Dersom utomhusarbeider ikke er fullført skal forholdet behandles på samme måte som en mangel. Det er avtalt at Megler holder tilbake 0,5 % av kontraktssummen inntil disse arbeidene er utført. Overtagelse av fellesareal skal gjennomføres med sameiets styre."
Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge finansieringsbevis. Kontraktsmøte avholdes inne rimelig tid etter aksept på kjøpstilbud.
Det forutsettes at skjøte tinglyses på ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, må det tas forbehold om dette i bindende kjøpsbekreftelse.
"Kjøper er kjent med at selgers kontraktsmessige leveranse fremkommer av situasjonsplan og tegninger som følger vedlagt til prospektet/kjøpekontrakten. Det tas forbehold om mindre justeringer på tegninger og arealer i forbindelse med utarbeidelse av arbeidstegninger. Det gjøres for øvrig oppmerksom på at de plantegninger som er inntatt i dette prospekt kan inneholde avvik i forhold til de mer detaljerte plantegninger. Tegninger i målestokk kan fås utlevert hos megler eller av entreprenør ved tidspunkt for møte om eventuelle endringsarbeider.
Alle perspektiver, modell, illustrasjoner og møblerte planskisser i alt salgsmateriell er ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse og det kan ikke bygges et krav på disse."
''Selger forbeholder seg retten til uten varsel å kunne endre priser og betingelser for usolgte seksjoner og parkeringsplasser/boder.
Alle opplysninger i dette prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige.
Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring av sameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring. "
Det tas forbehold om eventuelle feil i prospektet.

Overtakelse
Overtakelse etter avtale.

Viktig informasjon
GARANTIER:
Boligene selges i henhold til Lov om bustadoppføring, og selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av kjøpesum i byggetiden og 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

SALGSBETINGELSER:
Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.
Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova.
Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i midlertidig kjøpekontrakt/budskjema. Ved evt. endring i eierskap/navneendring fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr. 25 000,- inkl. mva. til megler som innbetales til meglers driftskonto. Ved transport/videresalg av kontrakt til det påløpe et transportgebyr til utbygger på kr.50.000,- som skal dekkes av kjøper 1. Eventuell endring krever selgers forutgående samtykke.
Det vil bli stiftet en velforening som skal overta, forvalte og drifte regulerte grøntstrukturer. Selger avgjør hvilke regulerte grøntstrukturer som skal overføres og forvaltes av velforeningen. Alle seksjonene plikter å være medlem av velforeningen, og betale sin andel kostnadene for forvaltning og drift. Det er selgers plan at velforeningen ikke bare skal forvalte og drifte utpekte grøntstrukturer regulert i detaljreguleringsplanen for Sjøhagen Brygge, men også fremtidige utbygde fellesområder innenfor områdereguleringsplanen for eiendommen 3/1902. I så fall vil kjøpere av fremtidige boliger innenfor områdereguleringsplanen også bli medlemmer i velforeningen. Selger avgjør fritt organiseringen av fellesområdene
innenfor områdereguleringen.
Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere.
Eiendomsmegler er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Det gjøres oppmerksom på at vedlagt utomhusplan ikke er endelig og at det kan forekomme endringer i omfang og plassering. Utomhus arealene vil bli opparbeidet i takt med byggetrinnene i prosjektet så fremt årstidene tillater det. Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse av samtlige byggetrinn.
Mindre arealavvik mellom tegninger og ferdig bygg kan forekomme. Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse og vil ikke gi kjøper rett til prisavslag eller erstatning.

SALG AV KONTRAKTSPOSISJON:
Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved evt. endring i eierskap/navneendring fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr. 25 000,- inkl. mva. til megler som innbetales til meglers driftskonto. Ved transport/videresalg av kontrakt til det påløpe et transportgebyr til utbygger på kr.50.000,- som skal dekkes av kjøper 1. Eventuell endring krever selgers forutgående samtykke.
Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.

AVBESTILLING:
Kjøper kan avbestille boligen inntil overtakelse har funnet sted etter reglene i bustadoppføringslova kapittel VI § 52. Dersom denne retten benyttes, vil utbygger blant annet kunne kreve erstatning for økonomisk tap, herunder utbyggers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling
jfr. Bustadoppføringslova §52 og 53 med tillegg for eventuelle kostnader knyttet til tilvalg. Dersom kjøper ønsker å avbestille leveransen (avstå fra kjøp) eller selge sin kontraktsposisjon før ferdigstillelse/overtagelse krever dette utbyggers forutgående skriftlige samtykke.

ENERGIMERKING:
Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.

Tinglyste heftelser
Følgende heftelser vil følge eiendommen og kopi kan fås av megler. Kjøpers bank får prioritet etter disse heftelsene:

Seksjonering - Tinglyst dato 08.03.23
SNR: 18
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118 / 3466


Bestemmelse Om Gjerde - Tinglyst dato 20.12.16
best om sidespor
Med flere bestemmelser
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bestemmelse Om Parkering - Tinglyst dato 10.05.23
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bestemmelse Om Adkomstrett - Tinglyst dato 10.05.23
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bestemmelse Om Adkomstrett - Tinglyst dato 06.06.23
Rettighetshaver allmennheten
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Erklæring/Avtale - Tinglyst dato 26.06.23
Plikt til å delta i drift og vedlikehold av anlegg/innretninger åpent for allmenheten.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Erklæring/Avtale - Tinglyst dato 26.06.23
Plikt til å delta i drift og vedlikehold av lekeplass og friområder
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Erklæring/Avtale - Tinglyst dato 26.06.23
Plikt til å delta i drift og vedlikehold av promenade og bryggeanlegg
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Bilder
Eiendomsinformasjon

Prisantydning8 030 580 NOK

OmkostningerOmkostninger

BoligtypeLeilighet

Soverom3

Bruksareal67 m2

Totalpris8 078 235 NOK

EieformSelveier

Etasje3

Felleskost4 565 NOK

Byggeår1998

Primærrom87 m2

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning 7 290 000 kr

Innhold og standard
Kart

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning8 030 580 NOK

Selger(e)Navn Etternavn

Felleskostnader per måned2 719 NOK

Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Beliggenhet
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Offentlige forhold
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Innhold og standard
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Omkostninger
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Øvrige informasjon
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Dokumenter
PDF
PDF
PDF
Kart
Kontakt megler

Mats Måleng

maleng@meglergaarden.no
+47 97 71 95 59
Ta kontakt
Kontakt megler

Magnus Winther Hansen

magnus@askmoller.no
+47 480 53 066
Gamle Beddingvei 27, 1671 Fredrikstad
Ta kontakt
Kart