The old one
Oslo
Lorem ipsum dolor sit amet
Bakkeveien 15
Moss

Boligtype Tomannsbolig

Prisantydning 13 500 000 NOK

Soverom 3

Bruksareal 154 m2

Totalpris 13 976 170 NOK

Eieform Eier (Selveier)

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA TotalPris
3 - 154 m2 270 m2 13 976 170 kr
Bilder
Eiendomsinformasjon


Kort om eiendommen
Prosjektet består av en tomannsbolig med 2 stk. tilhørende innvendige parkeringsplasser til hver boenhet. Leveres med felles heis til alle tre etasjer.

Se detaljerende leveransebeskrivelse i salgsoppgave.

Standard
LEVERANSE INNVENDIG:
VEGGER/HIMLINGER:
Overflater av gips leveres ferdig sparklet og malt med 2 strøk maling iht. NS3420-T:2015 klasse K3. Opsjon: NS3420-T:2019 klasse K3. Farge space på vegger og hvit i tak.

INNVENDIGE DØRER:
Bredde og høyde som vist på tegninger. Karm i hvitgrunnet furu,
hardvedterskel, støyreduserende massivt dørblad i fabrikkmalt hvit
utførelse og håndtak i børstet stål. Dørene leveres med flat terskel.
Dørtype serie: Swedoor Stable, Hvit. Dørhåndtak, låsskilt og
skyvedørsbeslag i børstet stål.

GULV:
Parkett er medregnet Eik Cello 1-3 stavs, hvitoljet parkett eller tilsvarende. Parkett leveres ferdig lagt.

FLISER:
Fliser leveres i følgende rom;
Bad: Megaflis Terrazzo white 60x60.
Hall/entrè: Gulvfliser: Fliskompaniet REFIN GRAFFITI GRIGIO RETT 60x60.
Vaskerom: Gulvfliser: Megaflis type LTG Vegro tiles rustikk 30x30.

INNVENDIG BELISTING:
Furulister i fabrikkgrunnet hvit utførelse leveres til gulv, rundt vinduer og dører. Terskellister leveres i lakkert eik. Lister etterbehandles ikke, glipper mellom vegg/list kan forekomme.

INNVENDIGE TRAPPER:
Trapper leveres furu malt sort med eik trinn, rekkverk m. sorte
rektangulære spiler.

VINDUER:
Vinduer og balkongdører leveres med 3- lag glass og U- verdi lik
passivhus standard, og med aluminiums kledning utvendig.
Brystningshøyde som vist på tegninger.

INNVENDIGE TRAPPER:
Trapper leveres furu malt sort med eik trinn, rekkverk m. sorte
rektangulære spiler.

KJØKKEN:
Leveres med kjøkken fra KVIK. Modell MANO sera m. sortmalt liggende eik finér samt hvitevarer. Total verdi 180.000 ink. mva.
Endringer og tilvalg ut over grunnleveranse kan avtales med Alfa Øst,
og evt. pristillegg faktureres separat til kjøper.

BAD:
Leveres med vask/oppbevaring av type Lind magical 120. Speil av type Trend round lysspeil 90cm diameter. Servantbatteribad: Grohe get m. Dusjsystem: Grohe vitalio start 250. Dusjvegger: Celeste dusjhjørne 90x90. Badekar: Celeste cefalú 180x90. Sluk: Purus line tile insert. WC: Grohe essence.

VASKEROM:
Vask/innredning: Lind magical 60. Speil: Trend round lysspeil 50cm
diameter.

ELEKTRISK:
Utføres av autorisert installatør iht. forskrifter for elektrisk installasjon. Leveransen er beregnet etter forskrift NEK400.

Det leveres ett stk. utvendig el-skap med strømmåler, samt ett innvendig sikringsskap med jordfeilautomater og automatsikringer. Skapet leveres normalt sett innfelt i vegg og plasseres i normalt i bod eller som vist på tegning.

Installasjon leveres fortrinnsvis skjult i vegg/himling bortsett fra i lyd/
branncellebegrensende vegg/himling, på mur og i kjellerrom, hvor det benyttes åpen kabelinstallasjon.

Disse leveres i hvit utførelse. Alle stikkontakter leveres som doble
(tekniske stikk som enkle). Stikk/kabler montert på brann-/mur-/lydvegg leveres utenpåliggende.

DATA/INTERNETT OG TV:
Det legges tomme trekkerør for Data/kabel-TV fra tomtegrense til
utvendig el-skap i hver bolig. Kabel, tilknytningsavgift og øvrige
kostnader relatert til oppkobling betales av kjøper som selv er ansvarlig
for installasjon av TV og internett i boligen. Det legges tomme trekkerør for Data/kabel-TV uttak i boligen. Plassering avtales med elektroinstallatør.

I pris inngår forskriftmessig antall elektriske punkter iht. NEK 400
Det avsettes punkter for separat kurs som anbefales for: Stekeovn,
mikrobølgeovn, tørketrommel og lignende.

BELYSNING:
Det er medregnet 20 LED downlights m. dimmer fordelt over
boligseksjonens første og andre etasje. Øvrige tak/lampepunkt leveres uten lyskilde.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Prosjektet er byggemeldt og prosjektert etter nye de nyeste forskrifter i TEK-17 som trådte i kraft for saker byggemeldt etter 01.01.2017. Disse har strenge krav til tetthet, inneklima, isolering og energieffektivitet.

Interne veier / biloppstillingsplasser bygges iht. kommunale normer/krav og i samsvar med godkjent bebyggelsesplan. Disse ferdigstilles med asfalt.

Ledningsanlegg for vann og avløp bygges i samsvar med kommunale
normer og krav. Bygninger og tomt høydejusteres iht. kommunale krav.

Se selgers leveranse-/byggbeskrivelse.
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:
- De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.
- Utført arbeid skal tilfredsstille avtalte toleranseklasser i henhold til kontrakt. Om ikke toleransekrav er avtalt i kontrakt vil krav til avvik være i henhold til normalkrav i standarden, jfr. Norsk Standard NS 3420-1:2008

Det gjøres oppmerksom på at iht. teknisk forskrift, så er det ikke krav om at alle vinduer leveres med åpningsmulighet.

Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Dette gjelder også ev. sammenslåing eller oppdeling av leiligheter. Endringene skal ikke redusere byggets eller leilighetens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjustering fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Oppvarming
Det leveres vannbåren gulvvarme for stue, kjøkken, bad, vaskerom,
soverom. Montering og plassering av panelovner avtales med elektriker.

Det leveres stål pipe med nødvendige beslag og takhatt. Type
Duo 5 peisovn.

Beliggenhet
Attraktiv vestvendt utsiktseiendom beliggende i populært boligområde ved Feste i Moss, kun 5 minutter unna Moss sentrum. Eiendommen har optimale solforhold og en vidstrakt fjordutsikt mot blant annet Revlingen, Jeløya og innseilingen til Moss. Eiendommen ligger høyt i terrenget på en flott solrik tomt uten innsyn og innerst i blindvei.

Få minutters gange ned til den populære badestranden på Feste. Festestranda er en flott strand med gressplen, sandstrand og badebrygge. Her kan man ta med strandstolen og nyte strandlivet, eller fiskestanga for å prøve fiskelykken. Det er for øvrig mange flotte badestrender i nærområdet bl.a. Larkollen og på Jeløy. Fuglevik båthavn ligger også i nærområdet med gjesteplasser, restaurant og flotte bademuligheter.

Området byr på svært hyggelige turområder like utenfor døren. De nærmeste turområdene ligger i Carlbergskogen og det er også kort vei til Blomsterstien og Kyststien. For øvrig består nabolaget hovedsakelig av eneboliger og terrasseleiligheter og er et familievennlig og hyggelig boligområde.

Eiendommen sokner til Melløs skole. Grunnskoletilbudet i Moss omfatter også privatskolene Rudolf Steinerskolen og Children's International School. For øvrig finnes diverse barnehager, nærbutikk og gode shoppingmuligheter rundt City Syd/Varna handelsområde lett tilgjengelig i hverdagen. Området byr på et stort utvalg varehus innenfor sport, elektronikk, hus og hjem, i tillegg til Rygge Storsenter helt i den østlige enden.

Jernbanen ligger i dag rett nedenfor eiendommen. Det er pågående arbeider med omlegging av jerbanetraseen, slik at den kommer i bakken/tunnel. Det vurderes gang og sykkelsti over den gamle traseen.

Parkeringsforhold
Det leveres innvendig dobbelgarasje som vist på tegninger. Utvidet
innkjøringshøyde til ca. 210 cm. Leveres med elektrisk garasjeportåpner med fjernkontroller. Det er avsatt punkter til ett lysarmatur i tak, en dobbel stikkontakt og lysbryter. Det vil bli lagt opp egen kurs og tomrør til lading av el-bil.

Det må opparbeides tilgjengelig snuplass for søppelbilen på tomten.

Kjøpsbetingelser
Leilighetene selges etter Bustadoppføringslova. Utbygger stiller garantier etter bustadoppføringslova §12. Dette er en entreprenørgaranti som utgjør 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% av kjøpesummen i 5 år etter ferdigstillelse/overlevering av den enkelte bolig. Det forutsettes at 10% av kjøpesummen innbetales som forskudd senest innen 10 virkedager etter kontrakts underskrift dog slik at kjøper ikke skal innbetale noen del av kjøpesummen,
herunder forskudd, før det er gitt bekreftelse på at denne garantien er stilt.

Utbygger stiller også garanti etter bustadoppføringslova §47 om den innbetalte del av kjøpesummen (forskuddet) skal kunne disponeres av utbygger før overtakelse og tinglysning av skjøtet. Innbetalt beløp til meglers klientkonto tilhører kjøper inntil selger har stilt nevnte
forskuddsgaranti eller skjøtet er tinglyst. Renter opptjent på klientkonto tilfaller kjøper inntil utbygger stiller nevnte forskuddsgaranti eller skjøtet er tinglyst.
Overskjøting av seksjonen skjer etter overtagelse og fullt innbetalt oppgjør. Restkjøpesum samt omkostninger innbetales en uke før overtagelse av boligen.

Priser og omkostninger fremgår av vedlagte prisliste. Prisene er faste og vil ikke bli gjenstand for indeksregulering. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisene på boliger som ikke er solgt uten foregående varsel. Det tas forbehold om endringer i av de offentlige gebyrene som f.eks. dokumentavgift, tinglysningsgebyr og mva.

Kjøpesummen skal betales inn fra kjøpers konto i en norsk finansinstitusjon.

Diverse
Kjøpekontrakten følger som en del av Salgsoppgaven. Interessenter bes sette seg inn i denne.

Enkelte servitutter har ikke vært mulig å innhente pga. alderen.

Husene er organisert i et sameie på eiendommen gnr. 2/ bnr. 509.
Enhetene er seksjonert som selveierboliger med eget seksjonsnummer. Det vil utarbeides enkle vedtekter for sameiet som regulerer bruk, vedlikehold, drift etc. Det er pliktig medlemskap i sameiet. Begge enhetene har felles vedlikeholdsplikt av gårdsplass og eventuelle andre felles installasjoner.

Selgers forbehold:
Forventet ferdigstillelse er ca. 7 mnd etter igangsetting. Det er forbehold om salg av begge enheter før igangsetting vedtas.

Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at tidsanslaget ovenfor ikke er å anse som en avtalt frist for overtakelse i henhold til buofl. § 10. Selger varsler overtagelsesmåned 3 måneder før overtagelse, og innkaller kjøper til overtagelsesforretning med minst 14 dagers varsel, jf. buofl. § 15. Selger er ansvarlig for at det skrives overtagelsesprotokoll fra overtagelsesforretningen.

Det er en forutsetning for at begge enhetene er forhåndssolgt og at det foreligger kjøpskontrakt før selgers låneformidler åpner byggelån.

Selger benytter FundingPartner som er en låneformidler. Dette innebærer at de henter penger gjennom investorer som investerer i lån de formidler på deres plattform. De kan derfor ikke garantere for finansieringen på lik linje som en bank (som har egen balanse), men de kan gi tilbud med forbehold om finansering. Prosessen igangsettes umiddelbart etter kontraktsignering og avklares innen en måned etter kontraktsinngåelse.

Det tas forbehold om bekreftelse på bygging, dette blir bekreftet innen 1 måned etter budaksept, for det tilfellet at bygging ikke kan bekreftes er begge parter fri for avtalen.

Regulering
Kommuneplaner:
Id: KP_3002
Navn: Kommuneplanens arealdel 2021-2032
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 24.03.2021
Gul og rød støysone.

Kommunedelplaner:
Id: 363
Navn: Sentrumsplanen Moss
Plantype: Kommunedelplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 15.06.2015
Delareal: 41 m2
KPHensynsonenavn H810_9
KPGjennomføring Krav om felles planlegging
Delareal 41 m
Arealbruk Bane (nærmere angitt baneformål),Nåværende
Områdenavno_Jb

Kommunedeplaner under arbeid: Id 463 - Kommuneplan Sentrum. Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

Reguleringsplaner:
Id: 387
Navn: Moss havn
Plantype: Områderegulering
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 20.06.2016
Delareal 41 m2
Formål Kombinerte grøntstrukturformål
Feltnavn o_Friområde/turveg

Id: 1
Navn: Deler av Moss, byggebeltet og Rygge bygningskommune
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 05.05.1927
Delareal: 840 m
Formål: Anlegg i grunnen
Feltnavn: VT1

Reguleringsplaner under arbeid: Id 407 - Moss havn, besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

Det gjøres oppmerksom på at det bygges jernbanetunnel under område.

Vei, vann og kloakk
Offentlig.

Ferdigattest
Selger forestår arbeidet med midlertidig brukstillatelse / ferdigattest. Kjøper er kjent med, og aksepterer, at boligen vil kunne ferdigstilles før fellesarealene og at det derfor ikke foreligger brukstillatelse eller ferdigattest for disse.

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for den enkelte bolig skal foreligge før overtagelse. Selger forplikter seg til å utstede ferdigattest.

Generelle forhold
Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen, salgsoppgaven og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Dersom det er avvik, er det den endelige prosjektbeskrivelsen ved kontraktsinngåelse som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Alle opplysninger i denne salgsoppgaven er gitt av selger med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal eller liknende.

Prosjektets salgsoppgave med vedlegg er ment som en orientering om boligprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen, material- og fargevalg av prosjektet. Plantegninger og skisser i denne salgsoppgaven er ikke i målestokk. Alle frihåndstegninger som perspektiv, møbelplaner, 3D-illustrasjoner og bilder i prosjektet er av illustrativ karakter og inneholder innredning og detaljer mv. som ikke inngår i avtalen.

Utomhusplanen er av en slik karakter at den ikke kan anses som et kart, men er en illustrasjonsskisse. Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse. Det tas forbehold om endring av utomhusplan.

Tinglyste heftelser
Følgende heftelser vil følge eiendommen og kopi kan fås av megler. Kjøpers bank får prioritet etter disse heftelsene:

Bestemmelse Om Gjerde - Tinglyst dato 28.02.33
Med flere bestemmelser
Bestemmelse om veg
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Erklæring/Avtale - Tinglyst dato 18.01.58
Grensegangssak
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bestemmelse Om Kloakkledn - Tinglyst dato 13.04.94
Bestemmelse om adkomstrett
Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område
Med flere bestemmelser
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bestemmelse Om Vann/Kloakk - Tinglyst dato 03.02.22
Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger


Seksjonering - Tinglyst dato 12.05.23
SNR: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 1 / 2
Bilder
Eiendomsinformasjon

Prisantydning8 030 580 NOK

OmkostningerOmkostninger

BoligtypeLeilighet

Soverom3

Bruksareal67 m2

Totalpris8 078 235 NOK

EieformSelveier

Etasje3

Felleskost4 565 NOK

Byggeår1998

Primærrom87 m2

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning 13 500 000 kr

Innhold og standard
Kart

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning8 030 580 NOK

Selger(e)Navn Etternavn

Felleskostnader per måned2 719 NOK

Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Beliggenhet
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Offentlige forhold
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Innhold og standard
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Omkostninger
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Øvrige informasjon
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Dokumenter
PDF
PDF
PDF
Kart
Kontakt megler

Lars-Christian Hansen

lars@askfoss.no
+47 97 04 79 03
Ta kontakt
Kontakt megler

Magnus Winther Hansen

magnus@askmoller.no
+47 480 53 066
Gamle Beddingvei 27, 1671 Fredrikstad
Ta kontakt
Kart