The old one
Oslo
Lorem ipsum dolor sit amet
Steinalderveien 1 C
Vinterbro

Boligtype Tomannsbolig

Prisantydning 6 750 000 NOK

Omkostninger 169 920 NOK

Soverom 3

Bruksareal 126 m2

Totalpris 6 919 920 NOK

Eieform Eier (Selveier)

Byggeår 2017

Primærrom 126 m2

Bilder
Eiendomsinformasjon


Kort om eiendommen
Moderne1/2-part av vertikaldelt tomannsbolig med god standard og smakfull stil. Frittliggende dobbeltgarasje i tillegg. Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig område med småhusbebyggelse.

Boligen ligger i et stille, trygt og meget barnevennlig strøk på Vinterbro i Ås kommune. Det er kort gangavstand til det meste, herunder bl.a. både barnehage og barneskole. Her finnes fotballbane og fine lekeområder. Det er også kort gangavstand til Alti Vinterbro senter med et rikt og variert utvalg.
Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med buss til Ski fra Vinterbro senter. Videre er det godt med bussforbindelse fra holdeplass i Nessetveien, spesielt til Oslo og Drøbak.

Kort vei til sjøen med badeplasser og til båthavn. Store friluftsområder. Fornøyelsesparken Tusenfryd i nærområdet.

Innhold
Boligen inneholder:
1. Etasje: Stue/kjøkken, ett soverom og bad.
U. etasje: Hall, vaskerom, bad og to soverom.
Loft. Lukeadkomst fra trappegang i 1. etasje.

Øvrig:
Belysning ute og inne samt panelovner har app-styring
Garderobeskap i hall
Garderobeinnredning i hovedsoverom samt et barnerom
Balansert ventilasjon
Varmepumpe
Sentralstøvsuger
200 liters varmtvannstank
Sikringsskap med automatsikringer
Overbygget terrasse mot vest
Spabad
Dobbelt garasje (36 kvm), oppført i 2020. Lagt plater på hems for oppbevaringsløsning. Lagt opp kurs for montering av El-billader.
Sportsbod ved inngangsparti
Varmekabler utenfor inngangspartiet

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard
Boligen holder meget god standard med smakfull stil og innredning.

Kjøkkenet har innredning fra Epoc med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Oppvaskkum med ettgreps blandebatteri. Det er kjøleskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp, kombinert stekeovn/mikro, integrert vinskap, vannstoppsystem og komfyrvakt.
Kjøkkenventilator med kullfilter. Balansert avtrekk fra rommet.

Bad 1. etg. - Gulv og vegger er flislagt. Taket er malt. Varmekabler i gulv.
Rommet har innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett og dusjvegger/hjørne. Det er balansert ventilasjon.

Bad U. etg. - Gulv og vegger er flislagt. Taket er malt. Varmekabler i gulv.
Det er plastsluk og banemembran med ukjent utførelse. Rommet har innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett og dusjvegger/hjørne. Det er balansert ventilasjon.

Vaskerom U. etg. - Gulv er flislagt. Taket og vegger er malt. Varmekabler i gulv.
Rommet har opplegg for vaskemaskin. Skyllekum. Det er balansert ventilasjon. Tilluft ved dør.

På øvrige gulv er det parkett og flis.
Vegger har malte flater.
Innvendige tak har malte flater.

Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc

Oppvarming
Elektrisk gulvvarme hall, baderommene og vaskerommet.
Luft til luft varmepumpe. Ildsted i stue (peisovn).

Beskaffenhet
Felles eiet tomt for sameiet. Hver seksjonseier benytter den delen av tomten som naturlig hører til angjeldende seksjon.
Tomten som benyttes av denne seksjonen er i utgangspunktet lett skrånende. Den er opparbeidet med to flate plan med gruset gårdsplass og platting på inngangssiden mot øst og med et opphøyet nivå med meget pent opparbeidet hage med terrasse, plen og beplanting for øvrig mot vest. Natursteinsmur ved hage.

Beliggenhet
Boligen ligger i et stille, trygt og meget barnevennlig strøk på Vinterbro i Ås kommune. Det er kort gangavstand til det meste, herunder bl.a. både barnehage og barneskole. Her finnes fotballbane og fine lekeområder. Det er også kort gangavstand til Alti Vinterbro senter med et rikt og variert utvalg.
Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med buss til Ski fra Vinterbro senter. Videre er det godt med bussforbindelse fra holdeplass i Nessetveien, spesielt til Oslo og Drøbak.

Det er umiddelbar nærhet til skogen med bålplasser som blir flittig benyttet av beboere i området. Det er fine turområder i nærmiljøet, og kort vei til Kyststien, Breivoll og Årungen. DNT på Breivoll gård har rikelig med aktivitetstilbud som f.eks utleie av kajakk og kursing for store og små, fotballbane, volleballbane, badeplasser og store plener for lek og moro.

Det er kort vei til Breivoll med gode muligheter for bading og rekreasjon, det er nærhet til marina ved Bunnefjorden og ikke minst til fornøyelsesparken Tusenfryd
Ellers er det kort vei til idrettsanlegg med fotballbaner, skøytebane, idrettshall, ishall og svømmehall. Ski Golfklubb byr på en nydelig 9-hullsbane med fairwayer og helårs greener. Det er også kort vei til Gjersjøen og Oppegård golfbaner.

Tar du turen til Ski eller Kolbotn, finner du kino, bibliotek og fine kulturtilbud.
Videre byr Nøstvedtmarka på et stort nett av turstier, veier og mange interessante kulturminner. I tillegg har Sørmarka skiløyper, skistuer og akebakker om vinteren, samt terrengsykkelstier, fiskevann og kanomuligheter om sommeren.

Adkomst
Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Parkeringsforhold
Dobbel garasje samt biloppstillingsplasser på tomten

Adgang til utleie
Det er kun en bruksenhet i boligen.
Boligen er en selveiende bolig uten begrensninger vedr. utleie så lenge utleiearealet er godkjent for varig opphold. Den enkelte sameier har full rettslig råderett over sin seksjon.
Den som leier ut sin bolig er ansvarlig for sine forpliktelser overfor sameiet.

Radon
Strålevernforskriften stiller krav til at årsmiddelverdien av radon i oppholdsrom i utleid bolig må være under 200 becquerel per m3.
Dette er viktig å merke seg dersom man kjøper bolig som helt eller delvis skal leies ut.
For ytterligere informasjon om radon, se www.nrpa.no/radon.

Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger i form av ferdigattest. Underliggende dokumentasjon er ikke innhentet eller vurdert.
Det er ikke utført radonmåling i bygget. Eiendommen ligger i et område med moderat til lavt aktsomhetsnivå (kilde: http://geo.ngu.no/kart/radon/)

Regulering
Eiendommen er regulert iht. reguleringsbestemmelser for Homannskollen og Pollenenga av 24.10.1990.
1 013 kvm av eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse og 4 kvm til annen veigrunn.
Det foreligger reguleringsplaner under arbeid i nærheten - Områderegulering for frittliggende småhusbebyggelse - detaljregulering for Sjøskogenveien 2.
Eiendommen er iht. kommuneplanens arealdel avsatt til boligbebyggelse.
Det vises for øvrig til kommuneplanen og kommuneplanens arealdel for 2022-2034, vedtatt 15.06.2022.
Reguleringsbestemmelsene er tilgjengelige på meglers kontor. Kontakt megler for ytterligere opplysninger.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest for denne boligen, datert 05.06.2018 som omfatter Nybygg - Tomannsbolig - Steinalderveien 1 C og D. At slik attest foreligger, gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldte/godkjent.

Beskrivelse (type bolig)
1/2-part av vertikaldelt tomannsbolig. Frittliggende dobbeltgarasje i tillegg. Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig område med småhusbebyggelse.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Boligen er byget slik:
Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre. Kaldt loft med adkomst via stigeluke. Undertak av duk.
Taktekkingen er av betongtakstein. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Det er ukjent løsning for membran over utvendig bod.
Takrenner og nedløp av overflatebehandlet metall fra byggeår. Snøfangere. Stigetrinn. Helbeslått pipe over tak. Luftehatt.
Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning.
Malte trevinduer med 2-lags glass. Ytterdør med glassfelt og Yale doorman. Terrassedør med 2-lags glass.

Etasjeskiller er av trebjelkelag.
Boligen har isolert stålpipe og vedovn.
Boligen har lakkert tretrapp. Malt rekkverk, håndløper og vanger.
Innerdører: slette, lette dører.

Østvendt terrasse på ca. 20 m² ved inngangsparti. Dekke av kompositt.
Østvendt veranda på ca. 8 m² med adkomst fra stue. Dekke av terrassebord. Rekkverk av treverk (høyde ca. 98 cm). Delvis overbygget. Downlights.
Terrasse mot vest på ca. 34 m² med adkomst fra hage og stue/kjøkken. Dekke av terrassebord. Rekkverk av metall (høyde ca. 93 cm). Overbygget areal ca. 10 m²

Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse
P-rom per etasje: 1. etasje: 64 kvm. U. etasje: 62 kvm

Bruksareal per etasje: 1. etasje: 64 kvm. U. etasje: 62 kvm

Inngår i p-romsareal: 1. etasje: Stue/kjøkken, ett soverom og bad.
U. etasje: Hall, vaskerom, bad og to soverom.

Diverse
En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.

Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask og lignende.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Hvitevarer / tilbehør
Med mindre selger eller kjøper tar forbehold om annet, gjelder Liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg.
Listen er utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor i fellesskap.

Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger).

Faste løpende utgifter
Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 13 448,-
Årstall 2023
Eiendomsskatt kr 6 680,-

Det gjøres oppmerksom på at det er installert vannmåler i eiendommen. Kommunale avgifter vil derfor variere iht. vannforbruket.
Det oppgitte beløp for kommunale avgifter utgjør á konto-beløp for kommunale avgifter for hele driftsåret 2023 basert på oppgitt terminbeløp fra kommunen.
Eiendomsskatt faktureres kvartalsvis. Beløpet nevnt over utgjør eiendomsskatt for 2023 basert på oppgitt terminbeløp fra kommunen.

Vei, vann og avløp
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei via privat stikkvei.
Vann og avløp er offentlig tilknyttet via private stikkanlegg.


Andre utgifter

Det må påregnes kostnader til strøm, oppvarming, forsikring samt vedlikehold av boligen/eiendommen ut over egen finansiering.

Ligningsverdi (formuesverdi)
Primær formuesverdi kr 1 550 146,-
Sekundær formuesverdi kr 5 580 527,-
Formuesverdi årstall 2021

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter, og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Skatteetaten fastsetter årlige kvadratmetersatser basert på kvadratmeterprisene til SSB. Satsene utgjør hhv. 25 % av kvadratmeterprisen for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90 % for sekundærboliger (øvrige boliger).

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i Gjensidige som dekker selgers mangels ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept. Er det mer enn 12 måneder til overtakelse, så gjelder forsikringen først fra overtakelse. Dersom det ikke blir avtalt overtakelsesdato samtidig med budaksept, så gjelder forsikringen først fra overtakelsen.

Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kr. 10 000 000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan hentes på https://www.gjensidige.no/privat/forsikring/bolig-og-innbo/boligselgerforsikring.

Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f. eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Forsikringen omfatter heller ikke en redusert boligverdi som skyldes skadedyr/insekter, f. eks. skjeggkre/perlekre/sølvkre, veggdyr, pelsbiller, maur, borebiller og tilsvarende. Iht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mnd. fra forholdet ble/burde vært oppdaget. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes.

Eiendomsmeglingsforetaket vil kunne motta kundeutbytte jf. Gjensidige Stiftelsens utbyttemodell for distribusjon og salg av boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring samt fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar mellom kr. 2 800,- til kr. 4 500,- pr. tegnet forsikring, samt et tillegg på kr. 1 000,- ved salg av Pluss.

Overtakelse
Etter nærmere avtale med selger.

Viktig informasjon
NB! Kjøpesummen skal betales inn fra kjøpers konto i en norsk finansinstitusjon.

Tinglyste heftelser
Følgende heftelser vil følge eiendommen og kopi kan fås av megler. Kjøpers bank får prioritet etter disse heftelsene:

Bestemmelse Om Bebyggelse - Tinglyst dato 09.10.68
Bestemmelse om vann/kloakkledning
AVSTÅELSE AV AREAL TIL VEGGRUNN
Bestemmelser om kraft- og telefonledninger.
Bestemmelser om hugst på tomten.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bestemmelse Om Bebyggelse - Tinglyst dato 09.10.68
Bestemmelse om vann/kloakkledning
AVSTÅELSE AV AREAL TIL VEGGRUNN
Bestemmelser om kraft- og telefonledninger.
Bestemmelser om hugst på tomten.
Bestemmelse om veg
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Erklæring/Avtale - Tinglyst dato 09.10.68
FORBUD MOT VISSE FORMER FOR NÆRINGSVIRKSOMHET
MED FLERE BESTEMMELSER
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Erklæring/Avtale - Tinglyst dato 09.10.68
FORBUD MOT VISSE FORMER FOR NÆRINGSVIRKSOMHET
MED FLERE BESTEMMELSER
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Se komplett salgsoppgave
Bilder
Eiendomsinformasjon

Prisantydning8 030 580 NOK

OmkostningerOmkostninger

BoligtypeLeilighet

Soverom3

Bruksareal67 m2

Totalpris8 078 235 NOK

EieformSelveier

Etasje3

Felleskost4 565 NOK

Byggeår1998

Primærrom87 m2

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning 6 750 000 kr

Innhold og standard
Kart

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning8 030 580 NOK

Selger(e)Navn Etternavn

Felleskostnader per måned2 719 NOK

Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Beliggenhet
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Offentlige forhold
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Innhold og standard
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Omkostninger
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Øvrige informasjon
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Dokumenter
PDF
PDF
PDF
Kart
Kontakt megler

Truls Myrbråten

truls.m@fossco.no
(+47) 99623590
Ta kontakt
Kontakt megler

Magnus Winther Hansen

magnus@askmoller.no
+47 480 53 066
Gamle Beddingvei 27, 1671 Fredrikstad
Ta kontakt
Kart