The old one
Oslo
Lorem ipsum dolor sit amet
Tiurveien 7
Rolvsøy

Boligtype Enebolig

Prisantydning 7 490 000 NOK

Soverom 3

Bruksareal 141 m2

Totalpris 7 516 650 NOK

Eieform Eier (Selveier)

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA TotalPris
1 3 - 0 m2 141 m2 7 516 650 kr
2 3 - 0 m2 141 m2 7 516 650 kr
3 3 - 0 m2 141 m2 7 516 650 kr
Bilder
Eiendomsinformasjon


Kort om eiendommen
I Tiurveien 7 på Rolvsøy er det lagt vekt på romslige og lyse oppholdsrom, høykvalitets materialer og moderne fasiliteter for å skape et behagelig hjemmemiljø. Alle eneboligene vil få parkeringsplass i carport.

Boligene er tiltenkt familier som ønsker å bo nytt og sentralt med nærhet til det meste.

Innhold
1. etasje: 2 soverom, TV-stue, vask/tekn., bad og gang/garderobe. TV-stue kan gjøres om til soverom nr. 4.
2. etasje: soverom, kjøkken, stue og bad.
Utvendig sportsbod + carport.

Standard
Leveransebeskrivelse:

Generelt
Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Enkelte illustrasjoner i tegninger og visualiseringer kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer, f.eks. fasadedetaljer, detaljer på fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning etc.

Konstruksjon
Boligene fundamenteres på isolert ringmur / isolert betongplate med vannbåren varme med radonsperre etter gjeldende regler. Klimavegger utføres med standard bindingsverkskontruksjon, isolert med mineralull og innvendig kledning av gipsplater. Utvendig stående kledning, behandlet med et strøk. Etasjeskiller bygges av bjelkelag med opplegg på yttervegger og innvendige bærevegger. Gulv i annen etasje vil bli konstruert med vannbåren varme i alle rom, med egen termostat. Takkonstruksjon med takstoler, isolert i klimaskille. Taktekking leveres med betongstein, type Zanda minster eller tilsvarende. Balkonggulv/terrasse, leveres med 28x120mm trykkimpregnert gulv. Balkonger leveres med tett undertak og beslås med svarte metallplater på kortsider og front. Boligene vil oppføres etter gjeldende krav i Teknisk forskrift av 2017 (TEC-17) med tanke på isolasjon etc.

Standard innvendig behandling
Gulv:
Boligene leveres med 1-stavs Saga eikeparkett som standard. Bad leveres med keramiske fliser 60x60 cm på gulv og mosaikk på gulv i dusj. Gulv vindfang leveres med 60x60 fliser. Vaskerom leveres med 60x60 keramisk flis med sokkel.

Innvendige vegger:
I boligene leveres tørre rom med sparklet og malt gips. På baderommet leveres det med keramiske fliser 60x60.

Himlinger:
I boligene leveres det himling av ferdig malt gips.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning leveres av Keo Fredrikstad, slette fronter og stål håndtak. Benkeplate i høy standard (kvarts). Ved tilvalgsendringer er det ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner, samt avløp og vanntilførsel. Integrerte hvitevarer AEG medfølger.

Innvendige dører
Innvendige dører med 1-speil. Med mulighet for valgfri NCS innenfor gitte rammer. Det leveres med malte gerikter samt vridere av sort rustfritt stål. Alle gerikter rundt dører leveres fabrikkmalt med synlige spikerhull.

Garderober
Det inngår hengslede garderober på soverom 2. etasje og hengslede garderober ved inngangsparti / hall, foret til tak i ensarted design likt som kjøkken med hyller og heng. Se vedlegg for nærmere beskrivelse.

Bad 1. og 2. etg samt vaskerom
På baderommene leveres baderomsinnredning med servantskap med nedfelt servant og ettgreps servantbatteri. Over servant leveres speil med integrert belysning. Baderomsinnredning leveres fra Keo Fredrikstad. Videre leveres dusj med sidehengslede glassdører/-vegger og termostatstyrte dusjblandebatterier med takdusj. Vegghengt klosett i hvitt porselen. Badekar i første etasje. Vaskerommet leveres med standard vaskeromsløsning fra Keo Fredrikstad
Det blir terskel/nivåforskjell fra bad til tilstøtende rom.

Vinduer/vindusdører
Trevinduer og balkongdører leveres med utvendig mantling med aluminiumsbeslag i mørk farge og med 3-lags energiglass. Utvendig kondens på vinduer kan oppstå ved store temperaturforskjeller og høy luftfuktighet. Valgfri NCS på innvendige vinduer etter gitte rammer.

Ytterdør
Ytterdør til boligene leveres i tosidig mørk RAL(farge), slett utførelse med FG-godkjent lås og 3 stk. nøkler.

Gulvlister/Gerikter
I rom med parkett leveres det fabrikkmalt 12x58 mm gulvlist med synlige spikerhull. Valgfri NCS etter gitte rammer.
Alle gerikter rundt dører leveres fabrikkmalt 12x58mm med synlig spikerhull. Vinduer og ytterdør leveres listefritt.

Innvendige trapper
Boligene leveres med innvendig åpen trapp i furu, oljet og malt utførelse. Valgfri NCS etter gitte rammer. Mulighet for eiketrapp som tilvalg.

Diverse utstyr
Branndetektering og -slukkeutstyr i henhold til forskrifter.

Teknisk anlegg
Ventilasjon:
Hver leilighet utstyres med balansert ventilasjonsanlegg. Aggregatet plasseres i innvendig bod. Avtrekk og frisklufttilførsel skjer gjennom kanaler over nedforet himling eller i innkassinger. Detaljene omkring nedforinger og innkassinger er ikke avklart før detaljprosjektering er gjort og er derfor heller ikke vist på tegningene.

Elektrisk:
Leilighetene leveres hovedsakelig med skjult elektrisk anlegg. For lyspunkter i himlinger monteres stikkontakt i overgang tak/vegg. I bod leveres en standard lysarmatur. For øvrig leveres det stikkontakter og lampepunkt i hvert rom iht. NEK 400 og alminnelige behov inkl 30 hvite downlights. Stikkontakter og brytere leveres i standard hvit. Astrour for styring av utelys. Tomrør for fremtidig ladestasjon, ekstra rør ut av bolig. 4 stk brannvarsler med strømforsyning. Det monteres 2 stk sensorlamper lamper i garasje, 1 i vaskerom og 1 i sportsbod.
På terrasse/balkong leveres dobbel stikkontakt og utelys. Automatsikringer og strømmåler plasseres i eget sikringsskap.

Varme:
Det leveres vannbåren gulvvarme i alle rom med termostatstyring.

Utomhusarbeider
Singlet gårdsplass, og klargjort for gressplen. Se utomhusplan. Utomhusplan er kun til orientering og endringer kan forekomme.

Boder
Alle boligene får 5m2 sportsbod med utvendig inngang.

Pipe/Peis
Det leveres ikke. Kan tilbys i startfasen av prosjektet som tilvalgmulighet.

Tilvalgsmuligheter
Det vil bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger innenfor følgende kategorier:
. Alternativ utforming av kjøkken og bad
. Andre typer fliser
. Alternativ parkett/Coretec.
. Ekstra elektriske punkter, telefon- og TV-kontakter (ledning kan bli trukket åpent)
. Fargevalg av malte overflater
. Utvendig solskjerming så som terrassemarkiser og zip løsninger.
Det vil bli satt opp individuelle tilvalgsmøter ved Scal Kreativt boligsenter/Keo Kjøkken Fredrikstad. Muligheter for tilvalg vil begrenses jo lenger ut i byggeprosessen man kommer.

Forbehold
Alle opplysninger i denne beskrivelsen er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis offentlige pålegg, uten at den generelle standarden forringes.

Leveransebeskrivelsen ligger vedlagt salgsoppgaven.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Se selgers leveranse-/byggbeskrivelse.
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:
- De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.
- Utført arbeid skal tilfredsstille avtalte toleranseklasser i henhold til kontrakt. Om ikke toleransekrav er avtalt i kontrakt vil krav til avvik være i henhold til normalkrav i standarden, jfr. Norsk Standard NS 3420-1:2008

Det gjøres oppmerksom på at iht. teknisk forskrift, så er det ikke krav om at alle vinduer leveres med åpningsmulighet.

Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Dette gjelder også ev. sammenslåing eller oppdeling av leiligheter. Endringene skal ikke redusere byggets eller leilighetens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjustering fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Oppvarming
Det leveres vannbåren gulvvarme i alle rom med termostatstyring.

Beliggenhet
Tiurveien 7 ligger fint til i et veletablert og populært boligområde på Rolvsøy. Her er det svært barnevennlig å bo. Matbutikk, helsestasjon og skoler, inkludert steinerskolen ligger like ved. I nærheten finner du også idrettsanlegg og Østfoldhallene handelssenter med et meget godt utvalg av forretninger i Dikeveien. I den populære turstien i Rolvsøymarka, i en bratt fjellskrent ved Borgåshatten ligger Hattehulene og hattehytta. For 6-7000 år siden kan hulene ha blitt bebodd av mennesker. Det er også kort vei til Borredalsdammen - mange flotte steder i skog og mark!

Det er ingen grunn til å bevege seg utenfor bomringen, for på Rolvsøy finner du alt du trenger. Det er gode bussforbindelser både til Fredrikstad og Sarpsborg i nærheten. Enkel adgang til E6 via Solli, 10 min til Kalnes og 1 time unna Oslo.

Adkomst
Det vil bli skiltet med ASK Meglerverket visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Parkeringsforhold
Carport

Diverse
Forvaltning
Det skal opprettes et privat sameie i Tiurveien 7. Det vil bli utformet standard vedtekter iht. eierseksjonsloven i forbindelse med seksjonering av eiendommen. Seksjoneringsarbeidet vil påbegynne når rammetillatelsen for prosjektet foreligger fra Fredrikstad kommune, samt når den første enheten er solgt.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter er ikke fastsatt enda, da boligene ikke er bygget og seksjonert. Fredrikstad kommune fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette. Kommunale avgifter faktureres direkte til enhver kjøper fra Fredrikstad kommune.

Rammetillatelser/IG
Det foreligger ikke og er en forutsetning ved salg.

Garantier
Straks etter avtaleinngåelse skal selger stille garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen, jf.
bustadoppføringslova. § 12. Dersom selger har tatt forbehold skal garanti stilles straks etter at forbeholdene er bortfalt. Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse. Garantien gjelder som sikkerhet både for selve leiligheten, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, ev. parkeringskjeller, herunder ferdigstillelsen av disse. Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt. Dersom det er tatt forbehold og garanti ikke stilles straks etter at forbeholdene er bortfalt, eller byggearbeidene igangsettes, gis kjøper en særskilt hevingsadgang. Kjøper kan da varsle selger skriftlig om at de ønsker å benytte seg av hevingsadgangen. Selger må gis en frist på minimum ti virkedager for å bringe forholdet i orden. Kjøpers betalingsplikt inntrer ikke før det er stilt garanti etter bustadoppføringslova § 12. Dersom selger har tatt forbehold inntrer betalingsplikten for ev. forskudd selv om garanti ikke er stilt. Selger vil ikke få instruksjonsrett over midlene før garanti etter bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt.

Oppgjør
Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende før overtakelse. Selger kan velge å stille garanti etter 19 bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan
disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av
forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper. Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringsloven.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller
"sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av
den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se
http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon. Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt boligen. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Regulering
Eiendommene er regulert til Nedre Hauge med formål byggeområder, trafikkområder, friområder og spesialområder vedtatt den 13.12.1990. Reguleringsplan og reg.plan kart ligger vedlagt salgsoppgaven.

Vei, vann og kloakk
Boligene vil være tilknyttet offentlig vei via privat vei, og offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.

Ferdigattest
Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest normalt vil foreligge først en tid etter overtagelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse. Ved overtakelse ved midlertidig brukstillatelse anbefaler eiendomsmegler anbefaler at kjøper vurderer å holde tilbake deler av kjøpesummen tilsvarene forventet kostnad med å ferdigstille eiendommen.

Beskaffenhet
Det er eiet fellestomt for 3 seksjoner.

Generelle forhold
Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (Bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenøren og forbrukeren, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

Bustadsoppføringslova sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr. Bustadoppføringslova § 3.

Prosjektet retter seg mot kjøper som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller anta ethvert bud uten å måtte begrunne dette. For øvrig kommer gjeldende lovgivning til enhver tid til anvendelse.

Bustadsoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3.juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter Bustadoppføringslova.

Tinglyste heftelser
Følgende heftelser vil følge eiendommen og kopi kan fås av megler. Kjøpers bank får prioritet etter disse heftelsene:

Bestemmelse Om Vann/Kloakk - Tinglyst dato 13.12.19
Bestemmelse om vann/kloakk

Bestemmelse Om Veg - Tinglyst dato 28.01.20
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bestemmelse Om Veg - Tinglyst dato 11.11.21
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Bilder
Eiendomsinformasjon

Prisantydning8 030 580 NOK

OmkostningerOmkostninger

BoligtypeLeilighet

Soverom3

Bruksareal67 m2

Totalpris8 078 235 NOK

EieformSelveier

Etasje3

Felleskost4 565 NOK

Byggeår1998

Primærrom87 m2

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning 7 490 000 kr

Innhold og standard
Kart

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning8 030 580 NOK

Selger(e)Navn Etternavn

Felleskostnader per måned2 719 NOK

Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Beliggenhet
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Offentlige forhold
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Innhold og standard
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Omkostninger
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Øvrige informasjon
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Dokumenter
PDF
PDF
PDF
Kart
Kontakt megler

Amalie Buvarp

amalie@askeiendomsmegling.no
+47 94 87 28 01
Ta kontakt
Kontakt megler

Magnus Winther Hansen

magnus@askmoller.no
+47 480 53 066
Gamle Beddingvei 27, 1671 Fredrikstad
Ta kontakt
Kart