The old one
Oslo
Lorem ipsum dolor sit amet
Rosenvinges vei 24
Moss

Boligtype Leilighet

Prisantydning 17 950 000 NOK

Omkostninger 21 378 NOK

Soverom 2

Bruksareal 170 m2

Totalpris 17 971 378 NOK

Eieform Eier (Selveier)

Etasje 4

Bilder
Eiendomsinformasjon


Beskrivelse
Velkommen til denne fantastiske nye leiligheten i Rosenvinge Park!

En toppleilighet på hele 170 kvadratmeter med elegant design og sorte detaljer som står i perfekt kontrast til de lyse veggene og den nydelige eikeparketten.

Tenk deg å kunne parkere enkelt på en av de to parkeringsplassene som følger med leiligheten, begge utstyrt med elbil-ladere. Deretter tar du heisen direkte opp til 4. etasje, med adkomst rett inn i leiligheten. Hvis du er av den sporty typen, kan du også velge å ta trappen gjennom de flotte og gjennomførte fellesarealene.
Så snart du kommer inn i leilighet 401, vil du umiddelbart se kvalitetene. Du møtes av en delikat entré med plassbygget oppbevaringsplass i trappetrinnet, som fører ut på den store takterrassen.

Leiligheten er svært romslig og innholdsrik, med alt du trenger for å leve komfortabelt. Her finner du en entré, et vaskerom, et lekkert flislagt bad med dobbeltdusj, badekar og dobbeltservant, samt to soverom. Hovedsoverommet har i tillegg sitt eget bad og en praktisk walk-in-garderobe, samt egen utgang til takterrassen.

Kjøkkenet er av typen Signatur Favn fra Sigdal, med kjøkkenøy og benkeplater i lekker stein. Stuen er romslig og innbydende, og store glassflater gir leiligheten en åpen og luftig følelse. I tillegg til den vannbårne gulvvarmen kan du nyte en lekker peis av typen Brunner.

Og ikke glem de fire balkongene! Her kan du nyte solen og frisk luft fra begge soverommene, gangen, kjøkkenet, stuen og den enorme takterrassen. Takterrassen er på utrolige 143,8 kvadratmeter, uten innsyn og med fantastiske solforhold. Her kan du slappe av, ta en utedusj eller nyte en deilig sauna. Deler av terrassen er overbygget, slik at du kan skape lune soner på regnværsdager eller sene sommerkvelder. Det er lagt opp vann til utekjøkken, samt forberedt for Jaccuzzi.

En bolig er ikke bare et sted å bo, det er også utgangspunktet for alle opplevelser og alt livet har å by på. Når du bor i Rosenvinge Park, er opplevelsene rett utenfor døren. Du kan starte dagen med en avslappende tur i varmtvannsbassenget i Lilleeng Helsepark og ta med deg en rykende varm ferskbrygget kaffe fra kaffebaren før du rusler gjennom parken tilbake til leiligheten din. Hvis du ønsker å bli servert mat, kan du enkelt nyte lunsj og middag på den populære restauranten Restaurant Ro.

I Rosenvinge Park vil du kunne bo moderne og privat, samtidig som det finnes møteplasser som gir rom for sosiale aktiviteter. Her får du det beste fra begge verdener.

Mange ser på overgangen fra en større til en mindre bolig som en utfordring, spesielt når det gjelder plass til venner og familie som kommer på besøk. Men i leilighet 401 trenger du ikke bekymre deg for plassen. Hvis gjestene dine ønsker å overnatte, kan de enkelt booke seg inn i gjesteboligen som er tilgjengelig for alle sameiere i Rosenvinge Park. Og hvis du planlegger en bursdag, konfirmasjon eller andre sosiale sammenkomster som krever litt ekstra plass, kan du også booke peisestuen, som ligger midt i parken.

Rosenvinge Park i Moss er et sted der luksus og komfort møtes. Ta steget og opplev en ny livsstil med alt i umiddelbar nærhet!

Oppvarming
Det er vannbåren gulvvarme med termostater i alle oppholdsrom. Varme til gulvvarme og tappevann leveres fra felles energisentral basert på fjernvarme.

Beskaffenhet
Det er to ting som preger Rosenvinge Park på en spesiell måte. Det ene er parkanlegget som danner kjernen i boligprosjektet. Denne grønne lungen beriker bo-opplevelsen og skaper et skiftende utsyn
med årstidene. Parken strekker seg også inn mellom byggene og preger de flotte inngangspartiene.

Videre viser utomhusplanen også godt nærheten til Lilleeng Helsepark med Restaurant Ro som nærmeste tilbud i dette unike senteret som er med sine mange helseorienterte aktører er med på å skape en ekstra dimensjon til bo-opplevelsen og øke livskvaliteten til
innbyggerne i parken.

Beliggenhet
Historiske Rosenvinge Park - Porten til den hemmelige hagen!
Gjennom et halvt århundre med produksjon preget av høy sikkerhet og ledende produktutvikling, var området lukket og inngjerdet. Skulle du innenfor måtte du ha en avtale og ble sluset inn, forbi en bastant bom og faste blikk. Bak porten gjemte det seg en perle av et grønt-område. En hemmelig hage som nå venter på deg.

Det var nok en overraskelse for mange at det åpenbarte seg en vakker park på den andre siden av det høyre gjerdet. Som et grønt hjerte utgjør den i dag kjernen i Boligparken som med historisk referanse ble døpt til Rosenvinge Park.

Den hemmelige hagen kunne nok fort blitt dekket til med boliger, men eierne og Eiendomsutviklerne i Enata så potensialet for en grønn
lunge som en vesentlig trivselfaktor i et spennende område. I dag bygges boligtårnene planmessig rundt det som uten tvil vil videreføre tanken om et grønt friareal i et innovativt boligmiljø konstruert for å inspirere livet til innbyggerne av Rosenvinge Park.

Gjesteboligen - Bo deg mer gjestfri!
Hva gjør man når man velger bort eneboligen til fordel for en effektiv,
lettstelt leilighet, og overnattingsgjestene ikke lenger kan innkvarteres
i et gjesterom? Ikke noe problem. Kjøp en leilighet i Rosenvinge Park, book den lekre gjesteboligen og be familien eller vennene om å bli til dagen etter neste gang de kommer.

Familie og venner blir ikke mindre viktig selv om boligsituasjonen endrer seg. Å be gjester er en sann glede og en viktig faktor med tanke på å trives i ny bolig. Derfor har vi sørget for å ta ekstra godt vare på mulighetene dine når det kommer til overnattingsbesøk.

Gjesteboligen er romslig, lekker og svært praktisk. Bilen kan parkeres utenfor døren, og avstanden til leilighetene er umiddelbar. Og kanskje er det greit for alle parter med litt privatliv, selv om det er aldri så hyggelig med besøk!

Peisestuen - Bo deg mer sosial!
Fotballkamp på storskjerm sammen med de nye naboene dine? Et middagsselskap for venninnegjengen? Bridgekveld? Ikke noe problem. Peisestua er skapt for å gi plass til dine sosiale sider.

Det som en gang var portnerboligen på det gamle TrioVing området er blitt en superkoselig peisestue med gasspeis, bibliotek, audiovisuelt utstyr og fullt utstyrt kjøkken. Peisestua ligger fantastisk plassert
i parken med direkte tilgang til et lunt uteområde for den varme årstiden.

Forresten; I kjelleren gjemmer det seg nok et samlingspunkt for de som liker å pusle litt. Ved siden av ski- og golfskap finner du sykkelverksted og smørebod slik at du kan holde utstyret i orden til de gode opplevelsene utendørs. Sommer som vinter!

En radius som inneholder alt du behøver i en og samme bo-opplevelse, Maken til nabolag skal du lete lenge etter!

Lilleng Helsepark - Veien til god helse og et bedre liv er kort!
Det er ikke mange boligprosjekter som kan skilte med å ha regionens
desidert største senter spesialisert på helseorienterte tilbud og tjenester som nabo.

Rosenvinge Park, med Lilleeng Helsepark i umiddelbar tilknytning, er rett og slett en unik kombinasjon. Når du investerer i ny leilighet her få
du landets beste vilkår for en sunnere, tryggere og mer behagelig hverdag på kjøpet. Med bedre livskvalitet som resultat.

Bredden i tilbudet og kvaliteten på tjenestene er på plass i en unik samling; medisinsk behandling, fysikalske tilbud, basseng og velvære. Bare for for å nevne noe.

Helsen vår er avhengig av å bli viet oppmerksomhet. Da kan du bli belønnet med et friskere og bedre liv. Som beboer i Rosenvinge Park har det har aldri vært lettere å få til akkurat det.

Er du klar til å oppgradere helsa? Velg deg en lekker leilighet i Rosenvinge Park, så er du nærmere enn noen gang!

Mat og stemning - Husresturanten, oppvaskfri matglede!
Du kommer ikke langt uten mat. Samtidig er det en kjensgjerning at mye tid går med til å lage den. Matlaging kan være både moro og givende, bevares, men av og til er det godt å komme til dekket bord. Kanskje det er på tide å gjøre det litt oftere også? Det er unektelig
lettere å få til når du bor ved siden av en av byens hyggeligste restauranter.

Tilbaketrukket og elegant ligger den der, Restaurant Ro. Og roen er nettopp det første som møter deg her. Peiser hvor flammene leker og et innbydene uteområde, lar deg kjenne på både det lune nordiske og den urbane pulsen fra et kontinentalt brasserie.

"God mat handler om råvarene. Det har vi selvsagt tatt på alvor i Restaurant Ro: vi bruker gode, lokale råvarer som vi tilbereder etter franske og italienske tradisjoner. Til slutt strør vi på godt på med generøs østfoldsk gjestfrihet og service", sier restaurantsjefen, og
byr til bords.

Hva med å utnytte Rosenvinge Parks husrestaurant når gjestene kommer, så kan du heller servere kaffen i egen stue? Det er hyggelig
å kunne konsentrere seg helt og fullt om besøket. Mindre oppvask
blir det også. Definitivt!

Shopping - Byen beste shopping, alt i behagelig gangavstand!
Høyda og Varnaveien er byen i byen når det kommer til shopping. Denne naboveien til Rosenvinge Park, gir deg alt fra eksklusiv lampeforretning, via megastores innen elektro og sport, til dagligvare, kategori 6 vinmonopol, cafe og byens travleste kjøpesenter. For å nevne noe.

Vi bør imidlertid passe på få med det beste av alt: Selv om alt dette er svært nært, ligger Rosenvinge Park tilbaketrukket og fredelig - så godt som upåvirket av sin nære relasjon til langåpne butikker og trafikk. Faktisk bør du benytte sjansen til å erfare selv hvor spesiell denne beliggenheten er i praksis. Vi anbefaler deg å gå gjennom parken å legge merke til såvel avstander som stemningen i dette grønne bydelshjertet. Deretter kan du gå en handletur og sjekke ut tilbudet.

Vi tror du får deg en aha-opplevelse når det gjelder den fabelaktige kombinasjonen av lettvint hverdag og fredelig bomiljø som venter på deg her!

Reise - Knutepunktet, stig på - verden venter!
Uansett hvor du har tenkt deg, enten vi snakker et kinobesøk med barnebarnet, en kveld i operaen eller kanskje en soltur til sydligere strøk: Rosenvinge Park ligger 300 lettvinte meter unna av- og påstigningen til verden. Herfra går nemlig både kollektivtrafikken,
Timeekspressen og Flybussen. Det er lett å føle seg mer eventyrlysten når man bor slik!

Foretrekker du egen bil, som du selvsalgt kan nå tørrskodd i parkeringsanlegget under bakken, er det godt å vite at Høyda og
Rosenvinge Park ligger rett ved innfartsåren til Moss by, og en svært
enkel utfart til E6. 45 minutter raske minutter senere kan du i såfall
befinne deg i Oslo sentrum. Jernbanestasjonen ligger drøye 2 km unna, en perfekt benstrekker til og fra arbeid for deg som pendler til hovedstaden, hvis ikke du foretrekker å ta bussen dit, som altså går knappe 300 meter unna døren din.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra ASK Meglergaarden. Velkommen til visning!

Parkeringsforhold
Det medfølger to p-plasser i garasjekjeller med el-lader. Netto p-bredde: 2,35 m.
P-plass nr: 82 & 83.

Boligsameiets parkering, boder og tekniske installasjoner ligger i underjordisk anlegg tilknyttet boligene. Boder vil ligge inntil p-plasser. Enkelte boder vil kunne plasseres i kjeller uavhengig av p-plasser i egne arealer. Parkeringskjeller vil kunne bli knyttet sammen med senere byggetrinn fradelt fra 2/2929, men felles adkomst og rettigheter for de forskjellige byggetrinn.

Selger har rett til å tildele bruksrett til parkeringsplasser og boder på den måten selger finner mest hensiktsmessig.

Selger har også rett til å organisere parkering på annen måte enn ovenfor beskrevet dersom en annen organisering er mest hensiktsmessig for selger. Selger vil fritt kunne disponere over usolgte bruksretter til parkeringsplasser og sportsboder. P-plasser vil ha netto p-bredde på 2,35 m.

Adgang til utleie
Utleie er tillatt. Ved utleie må sameiet informeres.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Kommuneplaner:
Id: KP_3002. Kommuneplanens arealdel 2021-2032.
Kommuneplanens arealdel, endelig vedtatt arealplan med endelig ikrafttredelse 24.03.2021.

Id: K002. Høyden - Varnaveien Melløs.
Kommunedelplan, endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 20.04.2009.

Kommunedelplaner:
Id: K002. Høyden - Varnaveien Melløs.
Kommunedelplan, endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 20.04.2009.

Kommunedelplaner under arbeid:
Id: 442. Høyden.
Planlegging igangsatt. Plantype: Kommunedelplan.

Reguleringsplaner:
Id: 388. Rosenvinge Park.
Detaljregulering, endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 26.09.2019.

Reguleringsplaner under arbeid:
Id: 419. Rabekkgata 4-6.
Planlegging igansatt. Plantype: Detaljregulering.

Det bør forventes bygging på nabotomtene som ligger sør og nord for parkhus 1, 2 og 3. Nabotomten til nord er regulert til annet kombinert formål, og boligtomten til sør er regulert til bolig/tjenestebygg. Se reguleringsplankart som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra Moss kommune datert 10.02.2023.

Beskrivelse (type bolig)
Selveierleilighet

Bygningsinformasjon / byggemåte
Leveransebeskrivelse leilighet H0401:
GENERELLE OPPLYSNINGER
Boligen er oppført etter gjeldende byggeforskrift TEK 17. Generelt er boligen levert med toleranseklasser etter NS 3420 med normalkrav for boliger.
Belysning, farge- og materialvalg er utført av Ørseng Interiørarkitektur.

KONSTRUKSJON
Bygningen er utført med bærekonstruksjon i betong og stål, plassbygd og/eller prefabrikkerte elementer. Fasadene utført hovedsakelig som panel med sokkel i betong. Rekkverk på balkonger er i metall. Innvendige vegger utført i hovedsak som stenderverk, kledd med gipsplater. Vegger mot naboleiligheter og trapperom kan ha overflate i sparklet og malt betong. Takkonstruksjonene har isolasjon papp/folietekking på oversiden og nødvendig fall til sluk.

Takhøyde
Nedforet himling med takhøyde ca. 2,6 meter.

Gulv
Entré, gang, stue, kjøkken, soverom og WIC/bod er levert med 1-stavs eikeparkett. Bad og vaskerom leveres med lys, matt 60x60 cm flis. Dusjsone leveres med samme type flis i mindre format med fall til sluk.

Vegger
Innvendige vegger leveres sparklet og malt. Bad leveres med lys matt, 60x60 cm flis.

Himlinger
Himling er malt gips i standard hvit takfarge. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og over nedforede gipshimlinger.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning er av type Signatur Favn fra Sigdal. Innredningshøyde ca. 2,28 meter med foring til himling. Leveres med belysning under overskap og over kjøkkenøy, benkeplate av sten fra Sigvartsen Stenindustri med nedfelt oppvaskkum og ettgreps svart blandebatteri. Koketopp type One med integrert ventilator. Innredning leveres med integrerte hvitevarer fra Miele.

Peis
Peis i stuen er av type Brunner med hevedør levert av Henriksen Brensel.

Bad og WC innredning
Badene har innredning i laget av trefinèr med tilhørende speil og porselenservant type Haven H2. Videre er servantbatteri, dusjbatteri og garnityr fra Tapwell. Hovedbad har spesialbestilt og tilpasset dusjløsning levert av Proffer Glass, to dusjer i tillegg til badekar fra Westberg. Bad 2 har svingbare dusjdører i glass fra Hafa. Toaletter er vegghengt fra Duravit.

Vaskerom
Det er avsatt plass, og leveres opplegg for vaskemaskin på vaskerom. Innredning er levert av Sigdal.

Garderobe/WIC
Innredning i garderobe og Walk-in er type Rival fra Sigdal

Boder
Det medfølger bruksrett til merket sportsbod i garasjekjeller. Sportsbod er utført som uoppvarmet nettingbod og er ikke beregnet for lagring av fukt- og temperatursensitive gjenstander.

Dører
Innvendige dører i leilighetene er type Swedoor Easy i fargen NCS S7500-N med listverk malt som dør. Inngangsdør til den enkelte leilighet leveres fabrikkmalt med kikkhull og nødvendig brann- og lydisolering.

Vinduer
Vinduer leveres som trevinduer utvendig kledd med lakkert aluminium. Innside malt i mørk farge..

Listverk
I rom med parkett leveres slette eikelister. Flislagt gulv vaskerom har sokkelflis Vindussmyg leveres geriktfritt. Gerikter rundt dører leveres ferdig sparklet og malt uten synlige spikerhull. Overgang mellom vegg og himling fuges uten taklister. Listverk rundt vinduer og dører er malt i farge som dør og vindu NCS S7500-N

TV / Bredbånd
Det er sentralt tilknytningspunkt for TV / DATA til leiligheten og ett ferdig kablet TV uttak i stue og tomrørsanlegg til alle beboerrom.

Oppvarming
Det er vannbåren gulvvarme med termostater i alle oppholdsrom. Varme til gulvvarme og tappevann leveres fra felles energisentral basert på fjernvarme.

Boligsprinkling og brannmelder
Det er vanntåkeanlegg i leilighetenen samt brannslukningsutstyr i henhold til forskriftskrav. Sentralt brannvarslingssystem med tilkobling til brannsentral.

Ventilasjon
Det er separat balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinning i leiligheten. Aggregatet er plassert i himling i gang.

Elektrisk
Det elektriske anlegget leveres iht NEK 400 og ligger generelt skjult i boligen. Det kan bli åpent anlegg på vegger mellom boenheter og andre steder der skjult anlegg ikke er egnet (eksempelvis lyd-/brannvegger og betongkonstruksjoner).
Takbelysning med downlight, rektangulære armatur samt utenpåliggende vinklingsbare armatur er levert etter belysningsplan fra Ørseng Interiørarkitektur.
Alle rom har stikkontakter og lampepunkter etter gjeldende standard. Det leveres belysning under overskap på kjøkken og over kjøkkenøy. De fleste vindusflater har screens styrt med fjernkontroll. Balkonger og inngangsparti har belysning tilpasset utendørs bruk. Belysning styres via brytere og smarthusteknologi.

Porttelefon
Porttelefonsystem er med bilde og toveis kommunikasjon med lyd fra utvendig hovedinngang, knappetablå er plassert ved inngang. Apparatet med åpnerfunksjon er montert på vegg i gang.

Balkonger, takterrasser og uteplasser
Balkonger og uteplass er utført i betong med impregnert furu på gulv. Rekkverk er utført i metall. Takterrassen har i tillegg noe glass.
Den store takterrassen har sokkellamper, utenpåliggende lysarmatur, badstue, utedusj og er stedvis beplantet med Sedum med helleganger. I tillegg er det forberedt for utekjøkken og jacuzzi.

Inngangsparti og fellesarealer
Det er slipt betong på gulv i inngangsparti og innvendige fellesarealer. Vegger utført som malt betong. Trappene i slipt betong.

Postkasser
Ved inngangsparti i første etasje er det montert innvendige postkass i stål med sylinderlås.

Personheis
Heis er levert med direkte talevarsling til alarmsentral. Heisen går til alle bolig- og garasjeetasjerer, den har egen kode til 0401, der den har inngang direkte til leilighetens entre. Fronter i Rustfritt stål.

Skilting
Skilting av bygg, til innganger, etasjeanvisning og boder.

Garasjeanlegg / Parkering
Det er biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg under byggene. Det medfølger bruksrett til to garasjeplasser, begge med elbil-lader. Det er avsatt plass til sykkelparkering i parkeringskjeller.
Fri kjørehøyde vil være min 2,1 meter. Stedvis langs vegger i kjøresone og langs vegger på deler av biloppstillingsplassene vil høyden kunne bli noe lavere og lokale nedforinger for tekniske installasjoner vil forekomme. Garasjeport leveres med utvendig kodelås og innvendig snortrekk, samt åpning fra mobiltelefon. Gjesteplasser etableres på terreng iht. reguleringsplan.

Utomhusarealer
Utomhus leveres ferdig opparbeidet med beplantning og tilsådd plen. Det er opparbeidet lekeplass, aktivitetsplass samt felles uteplass.

Avfallshåndtering
Nedgravde avfallsbrønner vil bli plassert på egnet sted.

Diverse
Alle illustrasjoner, skisser," møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Stiplet linje på plantegninger viser forslag til løsninger og innredning som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgsmateriell vil ikke nødvendigvis passe for alle leiligheter.

Ved avvik gjelder leveransebeskrivelsen foran tegninger, illustrasjoner og annet salgsmateriell. Omfanget av leveransen er begrenset til leveransebeskrivelsen. Spesifikke formuleringer gjelder foran generelle. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospekt.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn. Ved evt. endring i eierskap/navneendring fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr til megler på kr. 15 000,- inkl. mva. som innbetales til meglers driftskonto. Eventuell endring krever selgers forutgående samtykke.

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av
kjøpere.

Eiendomsmegler er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagt utomhusplan ikke er endelig og at det kan forekomme endringer i omfang og plassering. Utomhusarealene vil bli opparbeidet i takt med byggetrinnene i prosjektet så fremt årstidene tillater det.

Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse av samtlige byggetrinn.

Mindre arealavvik mellom tegninger og ferdig bygg kan forekomme.

Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse og vil ikke gi kjøper rett til prisavslag eller erstatning.

Boligene selges i henhold til Lov om avhending av fast eigedom (avhendingsloven), hvor ferdigstillelse av prosjektet ikke er eldre enn 6 mnd. Selger plikter derfor å stille bankgaranti på 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Faste løpende utgifter
Velforening
Realsameiet Rosenvinge Park
Utbyggingsprosjektet "Rosenvinge Park" består av den uftørte, planlagte og fremtidige utbyggingen av eiendommen 2/2929, der dette utgjør det fjerde byggetrinnet på eiendommen. Tårn 8/Parkhus 3 er del av et eierseksjonssameie, som vil eie sin egen tomtegrunn.

Den gjenværende tomtegrunn mellom de forskjellige byggetrinns grunneiendom vil tjene som fellesområde for alle byggetrinn. Fellesområdet, også kalt "Parken", vil være eid i et realsameie mellom de enkelte byggetrinn.

Realsameiets navn vil være Realsameiet Rosenvinge Park. Realsameiernes rettigheter og forpliktelser er regulert i en sameieavtale.

Realsameiet vil bestå av den sentrale delen av parken inkl. gangveien, torvet, vakta med området rundt vakta og veien/trafikkområdet foran vakta, til sammen kalt "Sentralparken". Etter hvert som de forskjellige byggetrinn ferdigstilles vil realsameiet bli tillagt tomtegrunnen mellom de enkelte byggetrinns grunneiendom. Tomtegrensene til hvert enkelt
byggetrinns grunneiendom blir endelig fastsatt i forbindelse med hver enkelt utbygging, og realsameiets endelige tomteareal vil derfor kunne bli både noe større og noe mindre enn opplyst.

Peisestuen, Skistallen og Gjesteboligen inngår i realsameiet og vil stå til disposisjon for beboerne i Rosenvinge Park på de bruks- og leievilkår som realsameiet fastsetter.

Allmenheten vil ha tilgang til Parken slik det følger av reguleringsplanen, og tilliggende eiendommer 2/2923, 2/2226, 2/2230 og 2/2234 (samt matrikkelenheter som i fremtiden måtte bli fradelt disse) vil ha visse rettigheter til enkelte aktiviteter/adkomst på eiendommen mm.

Etter overtakelsen vil sameiet, og tidligere utbygde sameier, eie den andel av realsameiet som tilsvarer sine andeler av den totalt regulerte utbygging, mens Utbygger vil eie resten av realsameiet. Etter hvert som de forskjellige byggetrinn ferdigstilles vil disse bli medeiere i realsameiet ved å overta eierandeler fra utbygger tilsvarende sin andel av den totalt regulerte utbygging. Når eiendommen er ferdig utbygget eies realsameiet 100 % av de oppførte byggetrinn/sameier.


Vei, vann og avløp
Privat vei. Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Moss kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Ligningsverdi (formuesverdi)
Eiendommens likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien vil normalt være på ca. 25-30 % av førstegangs kjøpesum. Likningsverdien for primærboliger og sekundærboliger fastsettes etter forskjellige brøker. Kjøper skal selv sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype, byggeår til skattemyndighetene. Se nærmere info på www.skatteetaten.no

Sentrale lover
Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Overtakelse
Snarest eller 3 mnd etter budaksept.

Tinglyste heftelser
Følgende heftelser vil følge eiendommen og kopi kan fås av megler. Kjøpers bank får prioritet etter disse heftelsene:

Seksjonering - Tinglyst dato 06.12.22
SNR: 69
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 169 / 4825


Erklæring/Avtale - Tinglyst dato 08.01.16
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelser om plassering, drift, vedlikehold og oppgradering av gassfakler med tilhørende rørledning
Retten gjelder også senere fradelt eierseksjon eller parsell fra gnr. 2 bnr. 2226
Med flere bestemmelser
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Erklæring/Avtale - Tinglyst dato 10.02.16
Gjensidig rett til utplassering av utstyr for felles Wifi
Gjelder også fradelte parseller fra disse eiendommer
Med flere bestemmelser
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Best. Om Adkomstrett - Tinglyst dato 10.02.16
Gjelder også fradelte parseller fra rettighetshavere
Med flere bestemmelser
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Erklæring/Avtale - Tinglyst dato 04.04.16
Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon og tilhørende kabelanlegg/luftledningsnett
Bestemmelse om transport og ferdsel
Bestemmelse om byggeforbud og beplantning
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Best. Om Adkomstrett - Tinglyst dato 06.07.16
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Best. Om Vann/Kloakkledn. - Tinglyst dato 06.07.16
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bruksrett - Tinglyst dato 20.10.17
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Erklæring/Avtale - Tinglyst dato 20.10.17
Trær kan ikke felles eller beskjæres uten samtykke fra gnr. 2 bnr. 2226
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bestemmelse Om Vannledning - Tinglyst dato 09.11.17
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bestemmelse Om Adkomstrett - Tinglyst dato 27.04.20
Rettighetshaver allmennheten
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bestemmelse Om Adkomstrett - Tinglyst dato 01.03.23
Bestemmelse om vedlikehold


Bruksrett - Tinglyst dato 06.07.16
Rett til å brukes som uteoppholdsareal
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Bilder
Eiendomsinformasjon

Prisantydning8 030 580 NOK

OmkostningerOmkostninger

BoligtypeLeilighet

Soverom3

Bruksareal67 m2

Totalpris8 078 235 NOK

EieformSelveier

Etasje3

Felleskost4 565 NOK

Byggeår1998

Primærrom87 m2

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning 17 950 000 kr

Innhold og standard
Kart

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning8 030 580 NOK

Selger(e)Navn Etternavn

Felleskostnader per måned2 719 NOK

Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Beliggenhet
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Offentlige forhold
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Innhold og standard
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Omkostninger
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Øvrige informasjon
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Dokumenter
PDF
PDF
PDF
Kart
Kontakt megler

Josefine Anker-Jensen

anker-jensen@meglergaarden.no
+47 48 26 34 59
Ta kontakt
Kontakt megler

Magnus Winther Hansen

magnus@askmoller.no
+47 480 53 066
Gamle Beddingvei 27, 1671 Fredrikstad
Ta kontakt
Kart