The old one
Oslo
Lorem ipsum dolor sit amet
Folkestadbakken
Våler i Østfold

Boligtype Rekkehus

Prisantydning 5 350 000 NOK

Soverom 3

Bruksareal 111 m2

Totalpris 5 370 128 NOK

Eieform Eier (Selveier)

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA TotalPris
11 3 - 0 m2 111 m2 5 370 128 kr
13 3 - 0 m2 111 m2 5 370 128 kr
15 3 - 0 m2 111 m2 5 470 128 kr
2 4 - 0 m2 118 m2 5 620 128 kr
4 4 - 0 m2 118 m2 5 570 128 kr
6 4 - 0 m2 118 m2 5 670 128 kr
9 3 - 0 m2 111 m2 5 470 128 kr
Bilder
Eiendomsinformasjon


Kort om eiendommen
Folkestadbakken vil ligge på populære Folkestad i Våler. Trinn 1 vil bestå av 14 boliger med hhv. 10 flotte kjedede eneboliger og 4 moderne Townhouse.
Arkitekturverket har tegnet funksjonelle og tidsriktige boliger med praktisk planløsning som skal romme familien.
Kjedede eneboliger over 2. etasjer og Townhouse over 3. etasjer, begge alternativer med carport med plass til 1 bil.
Boligene vil få 3-4 soverom, 2 bad og store sosiale soner med kjøkken og stue på samme plan.
Uteplassene vi bli solrike. Det vil lagt opp til egne tilvalg for å skreddersy din bolig etter ønsker og stil.
Fellesområdet blir tilrettelagt for at både store og små skal trives med pent opparbeidet internveier og lekeplass med sittegrupper.

Innhold
Kjedede eneboliger:
1.etasje:
Entré, gang, bad, bod, åpen stue/kjøkkenløsning.
2.etasje:
Gang, bad, bod, 4 soverom. (Evt. 2 soverom og en ekstra stue)

Sportsbod og carport.

Townhouse:
Underetasje:
1.etasje:
Entré, bad, sportsbod.
2.etasje:
Kjøkken/stue
3.etasje:
Gang, bad, 3 soverom.

Carport.

Standard
Det leveres ett sentralt tilknytningspunkt for TV / DATA til leiligheten og ett ferdig kablet TV uttak i stue. Det vil være mulig til å velge flere uttak som tilvalg. Utbygger besørger avtale med signalleverandør som tiltransporteres sameiet. Det legges opp til 3 års binding til signalleverandør.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Leveransebeskrivelse eneboliger og townhouse:
Bygging av yttervegg med 36x198 mm bindingsverk som kles utvendig, vindsperre og utlektet stående dobbelfalset rettkant kledning, beiset i henhold til egen fargeplan.

Bygging av takkonstruksjon med prefabrikkerte takstoler som kles utvendig på taket med luftsjikt, taktro og 2-lag sort asfaltpapp.
Utvendig uisolert sportsbod bygges av 48v98 mm bindingsverk som kles utvendig.
Terrasse på bakken bygges av trykkimpregnerte bjelker og 28x120 mm terrassebord.
3-lags vinduer og terrassedører med Argonfylte glass. Alt malt i farge NCS 7500-N fra fabrikk, samme farge ute og inne.
Ytterdør type HEM, leveres i fargen NCS 7500-N. Døren kan avvike fra tegningen.
Boddør type SILJE, leveres i farge NCS 7500-N. Døren kan avvike fra tegningen.
3-stavs eik prosjektparkett på alle gulv unntatt entré, bad og sportsbod.
Kompakte innerdører type SLETT fra Harmonie i hvit utførelse.
Kjøkkeninnredning badeinnredning og garderober i hht vedlagte tegninger og beskrivelser fra Sigdal.
Det leveres gulvlister, karmlister og utforinger. Alt listverk leveres i glatt utførelse. Overgang vegg-himling utføres listefritt.
Levering og montering av nødvendig beslag utvendig i sort aluminium.
Levering og montering av takrenner og nedløp i sort aluminium, type Grøvig-renna.
Levering og montering av balansert ventilasjonsanlegg med pollenfilter, roterende varmegjenvinner og ettervarming, type SAVE VTR 300/B fra Systemair eller tilsvarende. Anlegget leveres med nødvendige kanaler, ventiler etc. Kjøkkenventilator leveres med kullfilter.
Se forøvrig selgers leveranse-/byggbeskrivelse.
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:
- De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.
- Utført arbeid skal tilfredsstille avtalte toleranseklasser i henhold til kontrakt. Om ikke toleransekrav er avtalt i kontrakt vil krav til avvik være i henhold til normalkrav i standarden, jfr. Norsk Standard NS 3420-1:2008

Det gjøres oppmerksom på at iht. teknisk forskrift, så er det ikke krav om at alle vinduer leveres med åpningsmulighet.

Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Dette gjelder også ev. sammenslåing eller oppdeling av leiligheter. Endringene skal ikke redusere byggets eller leilighetens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjustering fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Oppvarming
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og ettervarming type SAVE VTR 300 B fra Systemair eller tilsvarende.
Varmekabler på bad og i entré.
Peisovn type Ild 7 sort i stue.

Beliggenhet
Våler og Folkestad er et eldorado for barnefamiliene, eller generelt for de som vil bo litt landlig, men likevel ønsker kort vei til det meste.

Folkestadbakken vil ligge i tilknytning til et veletablert og rolig boligfelt. Folkestadbakken vil ligge som navnet tilsier på Folkestad, i Våler kommune. Her kan man virkeliggjøre drømmen om å bo fredelig i naturskjønne omgivelse ikke langt ifra byen. Fra området er det i underkant 300 meter til Kirkebygden barne- og ungdomsskole. Her kan barna gå trygt til og fra skolen på ca. 3 minutter. Vålerhallen ligger rett ved skolen der man kan benytte seg av utendørs fotballbane.

Det ligger to barnehager i kort gangavstand fra boligen. De nærmeste videregående skolene er Kirkeparken og Malakoff, som ligger i Moss.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss. Nærmeste holdeplass ligger ved barne- og ungdomsskolen. I tillegg er det togstasjon i Moss med hyppige avganger mot både Oslo og Fredrikstad. Med bil tar det ca. 35 min til Drøbak, 43 min til Fredrikstad og 38 min til Sarpsborg.

Våler har mye å tilby den som er glad i sport og friluftsliv, og rett utenfor boligen ligger marka med tilgang til merkede turstier og lysløyper. Vansjø er Østfolds største innsjø og et populært turmål for både badere, padlere, fiskere og turgåere.

Vansjø/Svinndal IL drifter Middagsåsen ski- og alpinsenter som ligger noen få minutters kjøretur unna eiendommen. Her finnes barnebakke, familiebakke og en bakke dedikert til park, med rails og masser av hopp. Jordet nedenfor skisenteret er også kjørt opp med langrennsspor om det er nok natursnø.

Nærmeste dagligvarehandel er Joker på Folkestad, ca. 1,3 km unna og/eller Kiwi på Augerød ca. 7 km. Ønskes ytterligere servicetilbud er det ca. 15 minutter med bil til Mosseporten og E6. Byens sentrum har alt av bymessige fasiliteter. Her er det shoppingmuligheter i sentrum og på Mosseporten kjøpesenter. Oslo Fashion Outlet på Vestby ligger også godt innen rekkevidde.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Velkommen til visning!

Parkeringsforhold
Hver enkelt seksjon tildeles 1 biloppstillingsplass i egen carport i forbindelse med boligen.
Gjesteparkering på merkede plasser.

Diverse
Eiet tomt på ca. 10 450 kvm som eies av sameiet. Eiendommen vil bli seksjonert. Seksjonsnummer for hver bolig fastsettes i forbindelse med seksjoneringen.

Tomten opparbeides iht. vedlagt utomhusplan, med asfaltert og steinlagt inngangsparti, internveier, sandkasse, plen og beplantning.
Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.

Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.
Selger forbeholder seg retten til å gjennomføre de sammenføyninger og fradelinger av eiendommen som selger finner hensiktsmessige.

Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten.

Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
Ev. gjenstående arbeid skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.

Det vil bli opprettet ett sameie. Boligene selges som selveier, og organiseres i et boligsameie etter eierseksjonsloven. Det vil bli utarbeidet vedtekter som regulerer forholdet mellom seksjonene, og det legges opp til felleskostnader som er spesifisert under avsnitt om felleskostnader. Kjøper har full rettslig råderett over sin eierseksjon, og hver seksjon kan pantsettes særskilt og uavhengig av de øvrige i sameiet. Alle kjøpere får eget skjøte.

Eierseksjonssameiets navn er foreløpig Folkestadbakken Boligsameie.

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jfr. eierseksjonsloven § 24. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Utbygger vil engasjere Vansjø Boligbyggelag som forretningsfører for å forestå sameiets drift- og regnskap. Forretningsfører vil bli engasjert for 3 driftsår. Forretningsfører kan erstattes ved valg av ny forretningsfører på sameiets årsmøte etter endte 3 år.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Regulering
Boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse BKS2 - BKS7:
Innenfor området tillates småhusbebyggelse i form av leilighetsbygg, rekkehus, kjedehus og eneboliger. Maksimal byggehøyde er 10 meter målt til gjennomsnitt planert terreng rundt bygget.
Det skal avsettes biloppstillingsplasser på egen grunn.
For alle nye boenheter skal det medregnes 1 bilplass á 18 m2 og 2 sykkelplasser á 1,4 m2 per boenhet. For boliggrupper med mer enn 4 enheter skal det også avsettes gjesteparkering 0,1 plass per boenhet.
Øvre begrensning på opparbeidelse av antall bilplasser er 2 bilplasser per boenhet.

Vei, vann og kloakk
Boligene vil være tilknyttet offentlig vei via privat vei, og offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.

Generelle forhold
Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (Bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenøren og forbrukeren, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

Bustadsoppføringslova sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr. Bustadoppføringslova § 3.

Prosjektet retter seg mot kjøper som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller anta ethvert bud uten å måtte begrunne dette. For øvrig kommer gjeldende lovgivning til enhver tid til anvendelse.

Bustadsoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3.juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter Bustadoppføringslova.
Bilder
Eiendomsinformasjon

Prisantydning8 030 580 NOK

OmkostningerOmkostninger

BoligtypeLeilighet

Soverom3

Bruksareal67 m2

Totalpris8 078 235 NOK

EieformSelveier

Etasje3

Felleskost4 565 NOK

Byggeår1998

Primærrom87 m2

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning 5 350 000 kr

Innhold og standard
Kart

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning8 030 580 NOK

Selger(e)Navn Etternavn

Felleskostnader per måned2 719 NOK

Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Beliggenhet
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Offentlige forhold
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Innhold og standard
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Omkostninger
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Øvrige informasjon
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Dokumenter
PDF
PDF
PDF
Kart
Kontakt megler

Christian Müller

muller@meglergaarden.no
+47 979 60 947
Ta kontakt
Kontakt megler

Magnus Winther Hansen

magnus@askmoller.no
+47 480 53 066
Gamle Beddingvei 27, 1671 Fredrikstad
Ta kontakt
Kart