The old one
Oslo
Lorem ipsum dolor sit amet
Bratliparken
Fredrikstad

Boligtype Leilighet

Prisantydning 6 850 000 NOK

Soverom 2

Bruksareal 86 m2

Totalpris 6 891 497 NOK

Eieform Eier (Selveier)

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA TotalPris
101 B 2 1 86 m2 89 m2 6 891 497 kr
101 C 2 1 86 m2 89 m2 6 891 497 kr
103 A 2 1 90 m2 94 m2 7 393 742 kr
201 B 3 2 108 m2 111 m2 8 901 417 kr
Bilder
Eiendomsinformasjon


Beskrivelse av prosjektet
Allerede 17 stk. solgt!

Velkommen til leilighetene i Bratliparken, en perle av de sjeldne!

Selger har lagt stor vekt på å skape lekre, moderne og praktiske boliger med høy kvalitet og gode planløsninger. Boligene vil være utstyrt med blant annet kvalitetskjøkken og integrerte hvitevarer. Enstavs eikeparkett er standard i alle leiligheter. Det er valgt ut tidsriktige fliser, lekre baderomsmøbler og garnityr. God komfort med vannbåren gulvvarme sørger for et lunt og godt hjem. Det er godt tilrettelagt for tilvalgmuligheter, slik at du kan sette ditt unike preg på ditt fremtidige hjem.

Selger er også opptatt av tiltak for å styrke den grønne omstillingen, og har inngått avtale med levering av fjernvarme til boligene for gjenbruk av energi.

Skjult i terrenget finner man felles garasjeanlegg med heiser og trappeoppganger til hvert bygg. Her kommer du deg enkelt og tørrskodd opp i leiligheten din fra garasjeplassen.

Nabolaget er rolig, med enkel og trygg vei til skoler, turområder og butikker. En passende plass for alle aldersgrupper.

Her kan du høre fuglekvitter til morgenkaffen fra terrassen, eller spasere til sentrum om du vil få servert kaffen av en barista. En sjelden balanse for sentrumsnære boliger.

BESØK GJERNE PROSJEKTETS HJEMMESIDE MED BLANT ANNET BOLIGVELGER:

https://bratliparken.no/

Leilighetene leveres innflyttingsklare med delikat og stiltilpasset eksteriør og interiør. Bygg A, B og C leveres etter Teknisk forskrift 2017 (TEK17). Byggene skal tilfredsstille toleransekrav i henhold til NS3420 (siste versjon).

Konstruksjon
Felles parkeringskjeller blir oppført i en kombinasjon av plass-støpte konstruksjoner og prefabrikerte betongelementer.
Bærekonstruksjonen i de 3 leilighetsbyggene vil bestå av stålsøyler og bjelker kombinert med hulldekkelementer i dekkene. Balkonger, ytter- og innervegger vil være trekonstruksjoner.
Vegger i felles trapperom og heissjakter utføres i prefabrikerte betongelementer. Skillevegger mellom leiligheter utføres i dobbelt bindingsverk med luftspalte og malte gipsplater.

Fasader/ Yttertak
Fasadene vil bli levert i det vesentlige med beiset kledning med tre-panel. Det vil kunne forekomme innslag av andre materialtyper i fasadene. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming, farge og materialvalg.
Byggene leveres med flatt tak.

Vinduer / ytterdører
Inngangsdører til leilighetene leveres slette og malte, med låskasse for systemnøkkel og vrider.
Vinduer og terrassedører leveres med 3-lags glass (brannvinduer der dette er påkrevd). Aluminiumsbeslåtte trevinduer eller trevinduer i tilpasset farge utvendig. Innvendige karmer i sort farge.

Parkeringsanlegg og sportsbod
Det vil bli bygget felles parkeringsanlegg under byggene med tilknytning til alle leiligheter med både heis og trapper. Det medfølger en sportsbod på minimum 5 m2 til hver leilighet. Sportsboder er plassert i garasjeanlegget.

Avfallshåndtering
Det blir etablert en felles miljøstasjon/avfallsanlegg på eiendommen.

Inngangsforhold (trapper, ganger, fellesarealer)
Det leveres fliser og/eller tepper i innvendig fellesareal/trapperom. Det tas forbehold om å levere i annet egnet materiale. Vegger i fellesrom leveres som malt betong eller gips.

Heis
Det blir installert heis fra parkeringskjeller til hvert leilighetsbygg. Toppleilighetene får direkte heisadkomst til sin leilighet.

Veier og plasser, utomhusanlegg
Felles uteareal opparbeides i henhold til utomhusplan. Arealene arronderes, opparbeides og grøntarealer beplantes. Utekraner plasseres der det er hensiktsmessig. Utomhusanlegget vil bli ferdigstilt i forbindelse med sluttføringen av prosjektet, dog med vær- og årstidsforbehold. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg i utomhusanlegget.

Terrasse/ veranda
Terrasser/ verandaer leveres med dekke i betongheller, med rekkverk dels i treverk dels med glass. Utekran med kaldtvann på vestvendt terrasse.

BESKRIVELSE INNVENDIG STANDARD


Gulv og listverk
Samtlige leiligheter leveres med Haro Country 2V- fas, lys hvitbørstet en- stavs- parkett, 13,5 mm (eller tilsvarende kvalitet). Parketten legges flytende. Gulvlist i samme farge i heltre eik. Underliggende vannbåren varme i stue, kjøkken, gang og soverom. På baderom og vaskerom blir det lagt fliser på støpt gulv med elektriske varmekabler. Innvendig bod leveres med parkett på gulv uten varme i gulv. Det vil i hovedsak bli listefri utførelse i tak og vinduer, men eikelist rundt dører. Annen utførelse kan avtales som tilvalg.

Innervegger
Vegger leveres som gips på reisverk. Skjøter strimles og sparkles, og vegger hvitmales. Dersom kjøper ønsker annen farge gjøres dette som tilvalg.

Himling
Toppleilighetene vil bli levert med nedsenket hvitmalt himling i gips (skjøter strimles og sparkles).
Det vil kunne forekomme innkassing/nedforing for fremføring av kanaler/tekniske installasjoner, fortrinnsvis på våtrom/ bod/ gang.

Innerdører
Innvendige dører leveres Swedoor Unique stable i eikefiner, eller tilsvarende kvalitet, med synlige spikerhull på gerikter med høyde inntil 230 cm. Ønskes ekstra høyde eller andre dører gjøres dette som tilvalg.

Kjøkken
Valgfritt tilpasset kjøkken inklusive benkeplate fra Brodahl og Jahren, Luxera eller annen leverandør man enes om. Kjøkken inklusive hvitevarer, vask og kjøkkenbatteri har en verdi stor kroner 400.000,- inkl.mva. Kjøkkenet tegnes opp i samarbeid med kjøkkenleverandøren.

Baderom
Alle baderom leveres med flislagte gulv og vegger i god kvalitet, størrelse 60x60 cm. På dusjgulv leveres mosaikk i 5x5 cm. Valgfri flis til en verdi av inntil kroner 500,- per m2 inkl. mva. hos en av utbyggers faste leverandører, og mosaikk inntil kroner 2.000,- per m2.
Dusjer leveres med dusjvegger av herdet glass 8 mm og hengsler i krom. Regndusj fra Tapwell TVM 300 Krom, eller tilsvarende etter kundens ønske. Dusjbatteri Tapwell EVM168 Krom. Skjult rørføring samt innebygget dusjarmatur på hovedbad er tilvalg.
Baderomsinnredning inklusive vask og speil fra Brodahl og Jahren, Luxera eller annen leverandør man enes om, til en verdi av kroner 50.000,- per bad. Bredde tilpasses hvert bad. Servantbatteri Tapwell RIN071 krom eller tilsvarende etter kundes ønske.
Planløsningene på badene kan tilpasses tidlig i prosjekteringsfasen, slik at det blir plass til badekar. Frittstående badekar etter nærmere avtale erstatter dusj og dusjvegger på gjestebad.
Elektrisk varmekabel på gulv.
Samtlige leiligheter har vegghengte toaletter med innebygget cisterne.
Det vil være mulig å gjøre endring i form av tilvalg både når det gjelder flisvalg og baderomsinnredninger.

Vaskerom
Alle vaskerom leveres med flislagte gulv og vegger i god kvalitet, tilsvarende som på baderom. Møbelpakke fra Brodahl og Jahren, Luxera eller annen leverandør man enes om, samt valgfri vask til en verdi av kroner 25.000,-. Tapwell EVO285 kjøkkenkran.
Varmekabler i gulv. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Garderobeskap
Valgfrie garderober fra Brodahl og Jahren, Luxera eller annen leverandør man enes om, til en verdi av samlet kroner 150.000,- inkl. mva. Garderober utover det er tilvalg.

Innvendig bod
Ventilasjonsaggregat vil bli plassert i tilknytning til bod.

Veranda, pergola og blomsterkasser
Det leveres pergola i mørkbeiset treverk på vestvendt terrasse, som illustrert på tegning fra arkitekt. I tillegg 5 stk sorte plantekasser fra KosDesign à 1 meter bredde.
Det tas forbehold om godkjenning hos plan- og bygningsetaten mht. pergola.
Terrasser i toppetasjer i alle bygg vil fremstå som enhetlig.

Ildsted
Eventuell gasspeis på vegg mot vestvendt terrasse er tilvalg.

Glassdør
Det leveres en stk. innvendig dobbeltfløyet glassdør med svart karm og svarte sprosser mellom stue og soverom, eventuelt mellom soverom og kontor.

Utvendige screens
Screens/ utvendig solskjerming er tilvalg. Dette må bestilles før utbygger bestiller vinduer, da kassettene integreres i utvendig karm. Eventuell ettermontering av screens forutsetter at det velges lik type og farge som det som allerede er bestilt/ montert.

TEKNISKE ANLEGG OG INSTALLASJONER

Oppvarming
Oppvarming vil i hovedsak komme fra fjernvarme. Det vil bli levert vannbåren gulvvarme i gang, soverom, stue og kjøkken. Våtrom er levert med termostatstyrt elektrisk varmekabel.

Sanitæranlegg
Alle leiligheter vil få vannskap plassert i hver leilighet i tillegg til fordelingsskap for vannbåren gulvvarme. Hver leilighet blir utstyrt med energimåler på varmt tappevann.

Brannvern
Røykvarslere og slukkeutstyr monteres i henhold til brannvernkonsulents prosjektering i hht. Brannkonseptet. Byggene inkludert kjeller vil være sprinklet.

Elektro, TV, Data, Telefon
Elektrisk anlegg ligger i hovedsak som skjult anlegg. Anlegg på brannskillevegger vil være åpent anlegg. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter i hht. NEK400. Det leveres utvendig lysarmatur og stikkontakt på terrasse.

Det leveres 50 stk downlights som standard og 6 stk lampepunkter. Eventuelt tilvalg avtales nærmere.

Det monteres ringetablå ved hovedinngangspartiet med porttelefon, video og automatisk døråpner til hver leilighet.

Det bemerkes at tekniske anlegg og fremføringer til disse ikke blir inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for vann, ventilasjon og elektriske føringer.

Parkering/Garasje
Leilighetene vil få 1 parkerinsplass i felles garasjeanlegg, Toppleilighetene vil imidlertid få 2 parkeringsplasser per leilighet i egne "dobbeltgarasjer" med port og innenforliggende stor sportsbod. Det er også noen ekstra parkeringsplasser ledige for salg, og er man også raskt ute kan man sikre seg en av disse. Alle parkeringsplasser vil være forberedt for el-lader.

Tilvalgsmuligheter
Det vil bli anledning til å gjøre individuelle tilpasninger. Tilvalg vil bli gjort i samråd med de enkelte fagområder/leverandører (rørlegger, elektriker, kjøkkenleverandør etc). Tilvalg faktureres med 15% pluss mva.

FORBEHOLD
Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eller som følge av offentlige pålegg, uten at den generelle standarden forringes. I fall det forekommer avvik mellom denne beskrivelsen og plantegningen, eller informasjon beskrevet i salgsmateriell, er det denne beskrivelsen som gjelder.
Tegninger og skisser i tegnings- og salgsmaterialet eller salgsprospekt er ment som illustrasjoner før bygget er ferdig, og kan inneholde elementer som ikke inngår i leveransen som for eksempel garderobeskap, møblering, fargevalg, dør- og vindusform. Videre kan enkelte bygningsmessige detaljer som for eksempel fasadedetaljer, fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser/arrangement, beplantning, fargesetting etc. avvike fra nevnte tegninger, skisser og illustrasjoner.
Vindusplasseringer, terrasse- og rekkverksløsninger i tilknytning til den enkelte leilighet kan avvike noe fra de generelle planer som følge av arkitektoniske eller konstruksjonsmessige hensyn i prosjektet.
Selger forbeholder seg retten til den endelige utformingen av utomhusplanen for prosjektet. Kjøper aksepterer at evt. avvik fra fremlagte opplysninger ikke kan danne grunnlag for prisavslag og/eller hevning av kjøpet.
Kjøper gjøres oppmerksom på at det i nye bygg kan oppstå noe svinnriss i mur og betong, sprekker i skjøter på treverk, fuger som sprekker opp, tapet, maling m.v. og i materialoverganger. Dette utbedres i hht. TEK 17 på ettårsbefaringen.
Det tas forbehold om trykkfeil.

Forventet fremdrift
Salgsstart: 4. kvartal 2021
Byggestart: 1. kvartal 2022
Innflytting: 1. kvartal 2024

Beliggenhet
Endelig kommer leilighetene i parken, et steinkast fra sentrum. Beliggende rolig, tilbaketrukket, høyt og solrikt med direkte henvendelse til vakre Bratliparken.

I Bratliparken skal de prestisjetunge, arkitekttegnede, lekre leilighetene reises. Det er totalt tre bygningskropper fordelt over tre og fire etasjer. Leilighetene er orientert mot syd og vest, hvor alle har en åpen forside, og en mer lukket bakside som begrenser innsyn mellom byggene. Det er lagt stor vekt på estetisk utforming og fargevalg, og terrassert tilpasning i terrenget, slik at boligene ikke fremstår som for massive. Det er også utstrakt bruk av glass i fasader, som gir et moderne preg. I tillegg kan du nyte utsikten fra innsiden samt at det er godt med lysinnslipp.

Det er ingen overdrivelse å si at dette er en unik beliggenhet. Ikke bare har du idylliske parken som nærmeste nabo, men det er umiddelbar tilgang til skog og mark. Samtidig er boligene så sentrumsnære at du kan rusle til Fredrikstad sentrum på få minutter. Her ligger alt til rette for en rolig og enkel hverdag, men også et aktivt og sosialt liv, uansett alder og aktivitetsnivå.

Areal
Primærrom: 37 kvm - 167 kvm, Bruksareal: 40 kvm - 171 kvm
De 25 leilighetene varierer fra 40m² til 171m² (BRA)

Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert 17.11.2021. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Tomt / Tomteareal
Eiet tomt på som eies av sameiet.
Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.

Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.

Parkering
Leilighetene vil få 1 parkerinsplass i felles garasjeanlegg, Toppleilighetene vil imidlertid få 2 parkeringsplasser per leilighet i egne "dobbeltgarasjer" med port og innenforliggende stor sportsbod. Det er også noen ekstra parkeringsplasser ledige for salg, og er man også raskt ute kan man sikre seg en av disse. Alle parkeringsplasser vil være forberedt for el-lader.

Boder
Alle leilighetene vil få bodplass i felles garasjeanlegg. Ventilasjonsaggregat vil bli plassert i tilknytning til bod i leiligheten.

Internett / TV
Opplegg for tilknytning til bredbånd/internettlinje.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning iht. TEK17 i hver leilighet plassert i bod/himling.

Tilvalg
Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene, og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Utenomhusarealer
Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt etter overtakelse av leiligheten.

Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt. Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid, og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.

Sameiet / Forretningsfører
Det vil bli opprettet ett sameiet på eiendommene, og ved kjøp av leilighet medfølger rett og plikt til å være medlem av felles sameie. Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for sameiet. Disse er bindende for kjøper, men Selger kan grunnet forestående reguleringsmessige og seksjoneringsmessige avgjørelser endre disse før overtagelse. Vedtektene er en del av salgsprospektet og inneholder viktige opplysninger om organiseringen/eierformen. Det er viktig at en gjør seg godt kjent med disse før det inngås avtale om kjøp. For øvrig gjelder lov om eierseksjoner for eierseksjsonssameiet og driften av dette.

Pengeheftelser
Iht. lov om eierseksjonssameier er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1G (folketrygdens grunnbeløp).

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/Vann/Avløp
Privat stikkledning til det offentlige.

Formuesverdi
Ikke fastsatt.

Reguleringsmessige forhold
Området er regulert til boligformål ved plan detaljregulering for Traraveien 16B og 18, plan-ID: 3004 1118 (tidligere 0106 1118), vedtatt 09.02.2017

Offentlige forbehold
Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Estimerte felleskostnader
Felleskostnadene er ment å dekke blant annet, renovasjon, snøbrøyting, utvendig vedlikehold av fellesareal, forretningsførerhonorar, revisjon, forsikring av bygninger, tv/internett (kollektiv fiberaksessavtale), driftskostnader og vedlikehold av garasjeanlegg. I felleskostnader ligger også a konto beløp for fjernvarme. Det foretas avregning av hver enkelt leilighets forbruk via individuelle målere. Kostnader til drift og innvendig vedlikehold av garasjen fordeles mellom seksjonseierne som disponerer parkeringsplass etter hvor mange parkeringsplasser hver seksjonseier disponerer.

Eiendomsskatt og kommunale avgifter for vann- og avløp vil bli fakturert den enkelte seksjonseier direkte, i tråd med de til enhver tids gjeldende satser, og inngår ikke i felleskostnader.

Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Det er utarbeidet et forslag til
driftsbudsjett for normaldrift av sameiet i ett år.

Oppgjør
Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende før overtakelse.

Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova.

Salgsbetingelser
Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter bustadsoppføringslova.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.

Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. For avbestillinger som skjer før vedtak om igangsetting er det avtalt et avbestillingsgebyr på 5 % av kjøpesummen. Kontakt megler for nærmere informasjon dersom avbestilling vurderes. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i slike tilfeller i sin helhet.

Finansiering
Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Budregler
Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme person.

Betalingsbetingelser
Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper.
Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse, og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg.

Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger.

Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset bustadoppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor bustadoppføringslova. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge finansieringsbevis.

Endringsarbeider
Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen.Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Lov om hvitvasking
Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet, og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Adresse og matrikkel
Bratliparken, 1605, Fredrikstad, Gnr. 208 bnr. 1110 i Fredrikstad kommune


Eier
Bratliparken AS

Oppdragsnummer
29-21-9057

Meglers vederlag
Meglerprovisjon prosjekt (Kr.100 000)
Finn.no (Kr.4 000)
Finn-annonse (Kr.4 000)
Finn-annonse 15 stk (Kr.18 917,50)
Foto områdebilder (Kr.3 950)
Digital annonsering partners.no periode 01.12.2021-31.12.2022. 27 oppdrag (Kr.12 500)
Totalt kr. (Kr.143 367,50)

Behandling av personopplysninger
Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.
Bilder
Eiendomsinformasjon

Prisantydning8 030 580 NOK

OmkostningerOmkostninger

BoligtypeLeilighet

Soverom3

Bruksareal67 m2

Totalpris8 078 235 NOK

EieformSelveier

Etasje3

Felleskost4 565 NOK

Byggeår1998

Primærrom87 m2

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning 6 850 000 kr

Innhold og standard
Kart

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning8 030 580 NOK

Selger(e)Navn Etternavn

Felleskostnader per måned2 719 NOK

Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Beliggenhet
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Offentlige forhold
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Innhold og standard
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Omkostninger
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Øvrige informasjon
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Dokumenter
PDF
PDF
PDF
Kart
Kontakt megler

Dag Thomas Svendsen

dag.thomas@askmoller.no
+47 959 66 139
Ta kontakt
Kontakt megler

Magnus Winther Hansen

magnus@askmoller.no
+47 480 53 066
Gamle Beddingvei 27, 1671 Fredrikstad
Ta kontakt
Kart