The old one
Oslo
Lorem ipsum dolor sit amet
Batteriveien 59
Moss

Boligtype Leilighet

Prisantydning 5 590 000 NOK

Omkostninger 151 038 NOK

Soverom 2

Bruksareal 90 m2

Totalpris 5 741 038 NOK

Eieform Eier (Selveier)

Primærrom 86 m2

Bilder
Eiendomsinformasjon


Beskrivelse
Batteriveien 59 er splitter nytt, lyst og moderne! Perfekt bolig for deg som ikke ønsker å bo midt i byen men allikevel nære nok til å ha alle fasiliteter rundt deg.
En gjennomgående lekker 3-roms leilighet med markterrasse og garasjeplass.

Boligen er holdt i hvite og grå toner for å gjøre innredning enkelt for deg. Kombinasjonen av store vindusflater og åpne rom skaper en god og sosial atmosfære.

Boligen inneholder på sine 86 kvm gang, to bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Her er det god plass til både avslapning en lørdagskveld og bespisning i både hverdagen og ved festligheter.

I Batteriveien 59 bor du helt på toppen av Verket og for den turglade har du skogens ro ikke langt fra døren. Fiskestangen kan du pakke med deg til Vansjø hvor du også holder løpeformen i vedlike eller bare tusler rundt og nyter parken. Verkstoppen er et perfekt sted å bo for deg som liker et aktivt liv og som ønsker mange muligheter.

Velkommen til ditt nye hjem!

Innhold
Gang, to bad, bod, to soverom, stue med åpen kjøkkenløsning.

Oppvarming
Leiligheten forsynes med varmtvann og vannbåren varme (gulvvarme) via det lokale fjernvarmenettet. Det er vannbåren gulvvarme i alle rom, foruten innvendig bod. Egen termostat til hvert rom/sone.

Beskaffenhet
Fellestomt.
Tomten er fellesareal og pent opparbeidet med diverse beplantning, gressplen, lekeapparater og internveier.

Beliggenhet
Helt på toppen av Verket, ja faktisk i byens øverste etasje, bygges nå Verkstoppen. Topp moderne leiligheter med en fantastisk utsikt over hele Moss bor du midt i naturen og skogens ro, samtidig som du kun er noen få minutter unna Verket og alle tilbudene sentrum har å by på. Her kan du sitte som kongen på haugen i din splitter nye leilighet og bare nyte livet med panorama og gode solforhold.

Knyt på deg skoa og vær i sentrum før du får tenkt deg om. Dette må vel være det de kaller; "det beste fra to verdener".

På Verkstoppen bor du sentralt til det meste, enten du vil oppleve sentrum eller flotte (rekreasjonsområder) turområder. Hva med å ta med fiskestanga opp i Vansjø, vedlikeholde løpeformen i skogen, eller padle en rolig søndagstur? Dette er et perfekt sted å bo for deg som liker et aktivt liv med mange muligheter.

Både barnehage og skoler ligger i umiddelbar nærhet. Det er også kort vei til både matbutikker og kollektivtransport. Verkstoppen ligger nær sentrum med jernbanestasjon og Bastø Fosens ferjeforbindelse over Oslofjorden. Det går lokaltog fra Moss til Oslo så det er hyppige togavganger og en reisevei på ca 45 min. Hopper du på toget sørover er du i Gøteborg i løpet av 3 timer.

Verkstoppen er en forlengelse av Verket - den nye bydelen som en gang var byens vugge og som gjennom årene har utviklet seg i takt med tiden. Nå er Verket åpnet opp og blitt en bydel som er tilgjengelig for alle. Liv blir skapt med arbeidsplasser, boliger, grønne møteplasser og kulturelle opplevelser. Verket er en ny del av sentrum hvor det urbane møter sol og sjø og et yrende liv.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra ASK Meglergaarden. Velkommen til visning!

Parkeringsforhold
Det medfølger 1 stk parkeringsplass i garasjeanlegg.

Adgang til utleie
Utleie av seksjon kan være begrenset jfr. sameiets vedtekter/styregodkjenning

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Kommuneplaner
Id KP_3002
Navn Kommuneplanens arealdel 2021-2032
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 24.03.2021

Kommunedelplaner under arbeid
Id 463
Navn Kommunedelplan Sentrum
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommunedelplan

Reguleringsplaner
Id 391
Navn Verksåsen
Plantype Detaljregulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 18.06.2019

Id 329
Navn Sponvika
Plantype Områderegulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 20.06.2011

Reguleringsplaner under bakken
Id 369
Navn Østfoldbanen VL(Ski)-Moss, Sandbukta - Rygge grense
Plantype Områderegulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 14.11.2016

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 13.09.2022 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Beskrivelse (type bolig)
Leilighet

Bygningsinformasjon / byggemåte
Bygningen er fundamentert til fjell. Byggets bærekonstruksjon er utført i betong og stål. Skillevegger i betong eller plassbyggede lyd og brannvegger. Etasjeskille betong. Fasadene er bygget opp som isolerte bindingsverkvegger og kledd utvendig med panel, puss eller plater. Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon.

Balkonger leveres med tremmer over betonggulv. Drypp fra overliggende balkonger må påregnes ved nedbør.

Utformingen av rekkverk vil være i stål, glass og tette plater. Enkelte balkonger vil få tette glass på tilnærmet full høyde til himling der dette viser seg være påkrevd av hensyn til støyberegninger.

Innvendige vegger (ikke leilighetsskillevegger) utføres i stål/trestenderverk og kledd med gipsplater. Støpte vegger mot naboleilighet og i heis/trappesjakter vil bli malt.

Innvendig høyde til himling vil generelt være ca 2,6 m. Unntatt er områder med nedforet himling. Himling nedfores for å skjule rør og kanalføringer fortrinnsvis i boder, entre, gang, bad og enkelte områder i øvrige rom.

Diverse
Verkstoppen 1 Boligsameie
Org.nr. 929 315 413.

Sameiet består av 61 boligseksjoner fordelt på 5 bygg.

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 24. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at ASK sin standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarene og brunevarer medfølger ikke i salget med mindre det tydelig fremgår av salgsoppgaven. Dette avviker fra bransjens tilbehørsliste.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Faste løpende utgifter
Kommunale avgifter

Kommunale avgifter sendes samlet til Verkstoppen 1 Boligsameie. Hver seksjon får nok sin egen eiendomsskatt fra 01.01.2023 i følge informasjon fra Moss kommune.

Det er i Moss kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 2.8 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Vei, vann og avløp
Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Moss kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Ligningsverdi (formuesverdi)
Eiendommens likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien vil normalt være på ca. 25-30% av førstegangs kjøpesum. Likningsverdien for primærboliger og sekundærboliger fastsettes etter forskjellige brøker. Kjøper skal selv sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype, byggeår til skattemyndighetene. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Sentrale lover
Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligselgerforsikring
Selger har ikke mulighet til å tegne boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 4 250 / 3 650 / 4 550,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 5 250,- / 4 650,- / 5 550,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.

Overtakelse
Overtakelse etter avtale

Tinglyste heftelser
Følgende heftelser vil følge eiendommen og kopi kan fås av megler. Kjøpers bank får prioritet etter disse heftelsene:

Bestemmelse Om Bebyggelse - Tinglyst dato 18.02.20
Bestemmelse om ansvar for bebyggelse innenfor sikringssonen
Med flere bestemmelser
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Bilder
Eiendomsinformasjon

Prisantydning8 030 580 NOK

OmkostningerOmkostninger

BoligtypeLeilighet

Soverom3

Bruksareal67 m2

Totalpris8 078 235 NOK

EieformSelveier

Etasje3

Felleskost4 565 NOK

Byggeår1998

Primærrom87 m2

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning 5 590 000 kr

Innhold og standard
Kart

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning8 030 580 NOK

Selger(e)Navn Etternavn

Felleskostnader per måned2 719 NOK

Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Beliggenhet
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Offentlige forhold
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Innhold og standard
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Omkostninger
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Øvrige informasjon
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Dokumenter
PDF
PDF
PDF
Kart
Kontakt megler

Mats Måleng

maleng@meglergaarden.no
+47 977 19 559
Ta kontakt
Kontakt megler

Magnus Winther Hansen

magnus@askmoller.no
+47 480 53 066
Gamle Beddingvei 27, 1671 Fredrikstad
Ta kontakt
Kart