The old one
Oslo
Lorem ipsum dolor sit amet
Verket Brygge II
Moss

Boligtype Leilighet

Prisantydning 5 600 000 NOK

Soverom 2

Bruksareal 66 m2

Totalpris 5 613 892 NOK

Eieform Eier (Selveier)

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA TotalPris
B701 3 7 0 m2 151 m2 18 030 042 kr
B702 3 7 0 m2 163 m2 19 032 322 kr
C203 2 2 0 m2 66 m2 5 613 892 kr
C303 2 3 0 m2 66 m2 5 713 892 kr
C402 2 3 0 m2 66 m2 5 813 892 kr
C502 2 5 0 m2 66 m2 5 913 892 kr
C602 2 6 0 m2 66 m2 6 013 892 kr
C702 2 7 0 m2 66 m2 6 113 892 kr
C802 3 8 0 m2 163 m2 17 832 322 kr
C804 3 8 0 m2 177 m2 19 534 992 kr
Bilder
Eiendomsinformasjon


Beskrivelse av prosjektet
Flere bygg skal nå ta form i Moss nye og spennende bydel, Verket. Området har allerede blitt veldig populært, med boliger, restaurant, kulturscene, butikker og diverse næring.
Verket Brygge II vil bestå av 71 toppmoderne leiligheter beliggende i vannkanten, med kort vei til det aller meste.
A-bygget vil ligge litt tilbaketrukket rett ved den nye Verksplassen, mens B og C-bygget vil ligge helt i front mot sjøen.

Lundhagem arkitekter sier: "Vi ønsker å skape arkitektur og steder som skaper merverdi og synergier, og som danner gode rammer for
livsutfoldelse. Vår grunnleggende ambisjon sammenfaller med selve definisjonen av bærekraft. Vi etterstreber høy kvalitet i alle faser av prosjektutviklingen, med mål om langsiktighet i forvaltningen av våre ressurser. Verket Brygge II utgjør en viktig del av planlagt bebyggelse
mot fjorden. Plasseringen av bebyggelsen gir både en flott henvendelse mot promenaden samtidig som bebyggelsen rammer inn både Verksplassen og et skjermet og hevet gårdsrom med utsikt utover fjorden."

Et utvalg av frontleilighetene vil bli levert i eksklusiv Halvor Bakke-stil.
For å sette ditt helt eget preg, er det lagt opp til 6 forskjellige stilvalg og naturligvis en rekke tilvalg.
3 av stilene utgjør Höegh Eiendom sine tidligere bestselgere, mens de 3 andre er Halvor Bakke-stil.
Velg og vrak etter eget ønske.

Fellesarealene vil være til glede og underholdning for store og små, med sykkelparkering, grøntanlegg, leke-arealer og egen urtehage.
Den umiddelbare nærheten til sjøen gjør at området kan nytes til vanns, så vel som til land.
Båt, kano, kajakk eller sykkel? Hvordan liker du å ferdes?

Lala landskapsarkitekter sier: "Utarbeidelsene av gårdsrommet er utformet slik at det skaper en mer privat sone. Definerende elementer som vegetasjon, sykkelparkering, trapper og murer er med hensikt utformet for å skape nysgjerrighet og romlige inndelinger."

For pendlere er det greit å vite at du tar deg til hovedstaden på godt under timen (på sikt rundt halvtimen med nytt hurtigspor), om du velger buss, bil eller tog, som alt er like bekvemt.

Dette er siste mulighet for å sikre seg en bolig langs vannkanten på Verket på mange år, ikke la den muligheten gå fra deg!

Vi ønsker deg velkommen til visningssenteret på Verket - der vil vi vise deg tegninger, 3D modell, salgsoppgave og et utvalg av prosjektets leveranser, som parkettprøver, kjøkkenfronter og baderomsinnredning.
La oss hjelpe deg å finne ditt drømmehjem på Verket Brygge II.


Se prospekt, plantegninger, solstudie m.m.
https://www.verketmoss.no/bo/verket-brygge-ii

Prosjektet / Selskapet / Eiendommen
Verket Bolig AS. Org. nr. 920 593 437.

Boligprosjektet Verket Brygge II ligger på nedsiden av jernbanen mot sjøen og grenser i sør mot prosjektet Verket Brygge I som er under oppføring med boliger, hotell og ny bypark. Mellom Verket Brygge I og 2 vil det bli oppført et offentlig areal, foreløpig kalt Verksplassen. I nord grenser prosjektet mot fremtidig bebyggelse. Område som skal bygges ut er på ca 7500 m2 totalt og omfatter i dag deler av gnr. 3 bnr. 1224 i Moss kommune. I fase 1 skal det bygges ut ca 3500 m2 av det totale arealet.

Forventet fremdrift
Antatt byggestart Q2 2022.
Antatt ferdigstillelse Q2 2024.
Det tas forbehold om at prosjektet får alle nødvendige offentlige tillatelser, og at krav/pålegg i slike tillatelser ikke er til ugunst for utbygger. Les mer under "Forbehold om realisering av projektet".

Beliggenhet
Å bo i Moss inviterer på alle måter til et aktivt liv. Her finner du det meste innen korte avstander. Moss sentrum har gode valgmuligheter for idrett og fritid. Kampsport, sangkor, skatepark, danseskoler og treningssentre er bare noen av tilbudene du finner her.

Med Oslofjorden på den ene siden og Vansjø på den andre, er det nok av badeplasser, strender og fiskeplasser å velge mellom. Vansjø er et populært sted for ferskvannsfiske og har i tillegg perfekte forhold for kano eller kajakk - noe som rett og slett bare må oppleves.

Foretrekker du friluftsliv i skogen, ligger Mossemarka like ved med både lysløyper, skihytte og sykkelterreng. Den Norske Turistforening har oppmerkede løyper i området som loser deg på kyststien forbi flere fine rasteplasser direkte fra Verket. Her kan du gå til Røysåsen og nyte den fantastiske utsikten, eller til Molbekktjern for en frisk dukkert og en matbit på den flotte grillplassen.

Følelsen av å være på ferie vil ikke helt slippe taket når du bor på Verket Brygge. Tenk deg å ha sjø og strand rett utenfor og kunne stupe ut i et friskt morgenbad før du drar på jobb. Her har du også fri tilgang på elsykkel som tar deg dit du ønsker når du ønsker. Frister båtlivet, er en småbåthavn plassert rett ved stranden og kajakkbryggen gjør det enkelt for deg å ta en tur på fjorden. Kajakk og SUP-brett låner du gratis. Ved Mosseelva er det etablert en brygge for utsetting av kajakker.

Selv regnværsdager føles ikke grå om du benytter deg av det rikholdige kulturtilbudet på Verket og sentrum for øvrig. Kino, Verket scene, bibliotek, caféer, spisesteder og treningssentere ligger på rekke og rad. Det er bare å velge og vrake i hva du vil fylle dagene med.

Når solen går ned, kan du nyte synet i ro og fred fra din egen balkong og stue, eller i gode venners lag på bryggen, i båt eller på et av mange spisesteder du finner i gangavstand.

Nærmere feriefølelse i hverdagen kommer du ikke!

På Verket Brygge vil alle leilighetene være egnet til å kunne leve et sosialt liv, med rause oppholdsflater, terrasser og ekstra plass for eventuelle overnattingsgjester. Kommer gjestene med båt kan de legge til på gjestebrygga, og kommer de med bil, er det gjesteparkering i garasjen. Skulle du plutselig få storinnrykk er ikke det noe problem heller, for nærmest elveutløpet, ved den nye badestranden bygges et splitter nytt beachhotell. Med 11 etasjer som byr på spa, trenings- og konferansefasiliteter, restaurant med uteservering og over 170 rom som nærmeste nabo mot syd, har du alltid gjesteværelse med oppredd seng. Og mye annet!

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til visningssenteret. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra ASK Meglergaarden. Velkommen til visning!

Bebyggelsen
Det er planlagt totalt ca. 71 boliger, som bygges ut etappevis. Det er 39 boliger i første salgstrinn. Verket Brygge II vil bli organisert som ett eller flere boligsameier. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Areal
Bruksareal: 34 kvm - 177 kvm
Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling og utgjør alt areal innenfor leilighetens omsluttende yttervegger. P-rom er boligens bruksareal fratrukket innvendig bod-areal med omsluttende innervegger.
Areal angitt på tegninger for det enkelte rom er rommets nettoareal (innenfor omsluttende innervegg). Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. De oppgitte arealene er å betrakte som cirka-arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5% mindre/større enn det oppgitte arealet.

Tomt / Tomteareal
På utomhusplanen fremkommer opparbeidet område med felles oppholdssoner. Det blir levert sykkelstativer og øvrig fastmontert utstyr.
Internveier på eiendommen vil ha overflater av marktegl/belegningsstein/hagesingel og betong, adkomst til parkeringskjeller asfalteres. Det leveres LED utebelysning, utvendige felles vannkraner og felles avfallsbrønner (i permanent fase), nedgravd type. (Les mer under Utomhusarealer).
Grøntområder vil bli tilsådd/belagt med ferdigplen og beplantet.

Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.
Det gjøres oppmerksom på at tomten ikke er endelig fradelt og oppmålt.

Parkering
Det bygges kjeller med oppstillingsplasser for bil og sykkel. Parkeringsplassene for beboerne ligger i et større parkeringsanlegg som vil strekke seg utenfor eiendommens grenser, og hvor det også vil forekomme utleie av parkeringsplasser til andre enn beboerne. Leilighetene som selges med biloppstillingsplass tildeles plass ved overlevering/ferdigstillelsen av leiligheten. Det vises til salgsoppgavens avsnitt "Eierform og organisering" for
nærmere detaljer.Til hver biloppstillingsplass leveres 1 stk. portåpner eller annet system for automatisk åpning av garasjeport.
I parkeringskjeller leveres overflater på gulv i støpt betong uten sluk. Det leveres ikke vannkran/vannuttak i kjeller. Mindre vannansamlinger må
påregnes. Yttervegg og himling leveres i støvbundet betong, lysmalt farge. Fri kjørehøyde vil være min. 2,1 meter. Lavere høyde pga. tekniske installasjoner kan forekomme, hovedsakelig inn mot yttervegger.
Parkeringsanlegget prosjekteres i utgangspunktet etter anbefalingene i Sintef Byggforskserien. Mindre avvik kan forekomme. Avvik inntil 5% anses ikke som grunnlag for reklamasjon. Sportsboder leveres med betonggulv og system-bodvegger i netting med tette plater i dørhøyde mot korridor, dører leveres med hengelås på leilighetsnøkkel. Parkeringskjeller leveres uten oppvarming.
Det blir etablert felles opplegg for elbil-lading i kjeller med laststyringssystem. Ladepunkt til hver enkel parkeringsplass kan bestilles som tilvalg. Utbygger kan på vegne av driftsselskapet inngå avtale med aktuell leverandør for administrering av ladeanlegget (måling av forbruk og fordeling av kostnader).

Boder
Til hver leilighet medfølger det en sportsbod, fortrinnsvis i tilknytning til garasjeplan. Dette er en uisolert bod bygd i system-bodvegg i netting og/eller tette plater uten overflatebehandling, dør leveres med hengelås på leilighetsnøkkel. Boden er beregnet til lagring av bildekk, sykler, utemøbler o.l. Boden er ikke egnet til lagring av bøker, klær o.l. Selger avgjør hvordan bodene vil bli rettslig organisert. På tidspunktet for utarbeidelse av denne leveransebeskrivelse er dette ikke endelig avklart.

Internett / TV
Det leveres spredenett med fremføring til hver leilighet for fiber. Det leveres 1 stk. ferdig terminert kontaktpunkt i stue/kjøkken og det legges tomrørsanlegg til det største soverommet. Som tilvalg kan det bestilles ekstra kontakt og evt. ekstra trekkerør i vegger til andre rom for fremtidig installasjon av kontaktpunkt. På vegne av sameiet kan det bli tegnet kollektiv grunnavtale for internett og TV med signalleverandør med inntil 5 års
bindingstid for alle leiligheter. Hver leilighet vil i så fall kunne oppgradere abonnementet etter eget behov.
Kabling og Parabolantenner tillates ikke.
Kostnader for kollektiv grunnavtale avregnes i månedlige fellesutgifter via sameiet, evt. egne oppgraderinger belastes direkte fra leverandør.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Separat aggregat leveres i hver leilighet. Avtrekk fra bad, WC og kjøkken, tilluft i soverom og stue med overstrømning over dørterskel. Ventilasjonsaggregat plasseres primært i himling i entré, eventuelt i bod i enkelte leiligheter. Avkastluft føres over yttertak.
Ventilasjonsføringer kasses inn eller skjules i nedforet himling.

Tilvalg
Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen webløsning som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Utenomhusarealer
Utomhusarealer opparbeides med utgangspunkt i foreløpig utomhusplan som inntatt i salgsprospektet.
Foreløpig utomhusplan er ikke å anse som bindende for selger, og midlertidigheter vil forekomme. I visualiseringene er utomhusarealer vist slik de er tenkt opparbeidet i permanent situasjon (etter at jernbanen er lagt ned og feltet er komplett utbygd).

Selger har rett til å foreta endringer med hensyn på utforming og materialvalg. På utomhusplanen fremkommer opparbeidet område med felles oppholdssoner. Det blir levert sykkelstativer og øvrig fastmontert utstyr.
Område avsatt for fremtidig utbygging skal i midlertidig fase disponeres av utbygger og vil kunne benyttes til adkomstvei, parkering, lagring etc.
Internveier på eiendommen vil ha overflater av marktegl/belegningsstein/hagesingel og betong, adkomst til parkeringskjeller asfalteres. Det leveres LED utebelysning, utvendige felles vannkraner og felles avfallsbrønner (i permanent fase), nedgravd type.
I midlertidig fase skal avfallsbrønner tilknyttet Verket Brygge I prosjektet benyttes.

Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.

Sameiet / Forretningsfører
Det vil bli opprettet ett/flere sameier på eiendommene, og ved kjøp av leilighet medfølger rett og plikt til å være medlem av felles sameie. Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for sameiet. Disse er bindende for kjøper, men Selger kan grunnet forestående reguleringsmessige og seksjoneringsmessige avgjørelser endre disse før overtagelse. Vedtektene er en del av salgsprospektet og inneholder viktige opplysninger om organiseringen/eierformen. Det er viktig at en gjør seg godt kjent med disse før det inngås avtale om kjøp.For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjsonssameiet og driften av dette.Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Utbygger har på vegne av sameiet inngått avtale med Vansjø Boligbyggelag om forretningsførsel av sameiet de første 3 driftsår.

Velforening
Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.

Adgang til utleie
Seksjonseier har full juridisk råderett over egen seksjon og kan således fritt leie ut egen seksjon om ønskelig, dog skal styret underrettes skriftlig om navn på leietager.

Forsikring
Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse. Deretter tegnes bygningsforsikring av sameiet, som inngår i felleskostnadene. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Pengeheftelser
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/Vann/Avløp
Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Eiendommens likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør.
Likningsverdien vil normalt være på ca. 25-30 % av førstegangs kjøpesum. Likningsverdien for primærboliger og sekundærboliger fastsettes etter forskjellige brøker. Kjøper skal selv sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype, byggeår til skattemyndighetene. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Offentlige forbehold
Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Estimerte felleskostnader
Felleskostnader fra kr. 1 632,- til kr. 8 496,-. (Eks. p-plass, som er stipulert til kr. 300,- i mnd).
Fellesutgifter vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles i henhold til vedtektene.
Fellesutgifter for hver enkelt boenhet er foreløpig stipulert til ca. kr 48 pr. kvm BRA basert på erfaringstall fra forretningsfører, og inkluderer kommunale avgifter/gebyrer som for eks. renovasjon, vann og kloakk, oppvarming via fjernvarme, snømåking m.m., stell av felles grøntområder, vedlikehold, strøm og drift av innvendige og utvendige fellesarealer, drift og service av heis og andre tekniske installasjoner, årsavgift på kabel-TV/bredbån (grunnpakke), forretningsførsel, revisjon, bygningsforsikring, medlemskap og bidrag til velforening, noe vedlikehold bygg etc. Endelige fellesutgifter er basert på hvilke tjenester som sameiet til slutt rekvirerer. Kostnader til strøm i egen leilighet, innboforsikring, eiendomsskatt, kabel-TV og bredbånd utover grunnpakke, samt sameiets vedlikeholdskostnader og påkostninger utover normalt drift, er ikke en del av de stipulerte felleskostnadene.
Eventuelle vaktmestertjenester er ikke lagt inn som en del av felleskostnadene.
De stipulerte fellesutgiftene for hver enkelt boenhet er å anse som et gjennomsnitt. Mindre leiligheter vil få noe høyere felleskostnad pr. kvm., mens de større leilighetene vil få noe lavere felleskostnad pr. kvm. Dette skyldes at noen typer felleskostnader fordeles likt mellom seksjonene,
og at noen felleskostnader fordeles etter sameiebrøk. Disse fordelingsnøkler er beskrevet i sameiets vedtekter.
Utbygger har intet ansvar for nivået på månedlige fellesutgifter. Driftskostnader for parkeringsplass i parkeringsanlegg er foreløpig stipulert til kr 300 pr. måned pr. plass for første driftsår, og skal legges til felleskostnadene for de som disponerer plass i parkeringsanlegget. Endelige kostnader vil avhenge av de konkrete kostnader til drift og vedlikehold i det enkelte år.

Oppgjør
Se den til enhver tid gjeldende prisliste. Det forutsettes at en delinnbetaling på 10 % av kjøpesummen (20 % av kjøpesummen dersom kjøper er å regne som profesjonell) innbetales til meglers klientkonto for prosjektet ved kontraktsinngåelse. Delinnbetaling forutsetter at utbygger har stilt garanti i henhold til Bustadoppføringslova § 12. Beløpet må være fri kapital, dvs at betaling ikke forutsetter pant i eiendommen/seksjonen, eller at de
foreligger andre vilkår knyttet til innbetalingen. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til garanti er stilt i henhold til Bustadoppføringsloven § 47, eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger et ½ Rettsgebyr. Hovedoppgjøret (restkjøpesummen inkl. tilvalg, omkostninger og andel oppstartkapital til sameiet) betales til meglers klientkonto innen 1 uke før overtagelse av boligen. Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte eller mot garanti for tilsvarende beløp jfr bustadoppføringslova § 47.
Ved forsinket betaling utover 30 dager etter forfall har utbygger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av boligen for kjøpers regning.
Oppgjøret foretas av Meglergaarden AS. Selger kan kreve at kjøper fremlegger finansieringsbevis før kontraktsinngåelse.
Selger har rett til å innhente kredittopplysninger i offentlige registre om kjøperne. Slike undersøkelser vil i så fall bli gjennomført før inngåelse av ordinær kjøpekontrakt. Selger kan på grunnlag av opplysninger fra disse undersøkelsene bestemme at det ikke skal gjennomføres salg av bolig, herunder at ordinær kjøpekontrakt ikke blir inngått. Selger og megler har i denne sammenheng rett til å utlevere personopplysninger
(herunder navn, e-postadresse, privatadresse, telefonnummer mm) til underleverandører som bidrar til å oppfylle kontrakten og gjennomføring av oppgjør. Betalingsbetingelsene vil bli endelig presisert i kjøpekontraktene, og vi opplyser om at det kan innebære endringer fra det ovennevnte.

Salgsbetingelser
Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.

Avbestilling
Ved kjøp etter bustadoppføringslova har kjøperen en avbestillingsrett før overtakelse, jf. bustadoppføringslova § 52. Dersom denne retten benyttes, vil utbygger blant annet kunne kreve erstatning for økonomisk tap i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser, herunder vil kjøper bli holdt ansvarlig for utbyggers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling jfr. bustadoppføringslova § 52 og 53 med tillegg for eventuelle kostnader knyttet til tilvalg. Dersom kjøper ønsker å avbestille leveransen (avstå fra kjøp) eller selge sin kontraktsposisjon før ferdigstillelse/overtagelse krever dette utbyggers forutgående skriftlige samtykke.

Bustadoppføringslova
Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller kan handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Finansiering
Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Budregler
Ved forbrukersalg er selger underlagt regel om budfrist.
Selger er her profesjonell aktør og derfor ikke underlagt disse reglene. Ved salgsstart gjelder egne regler for budgivning hvor det åpnes for budrunde og/eller loddtrekning på leiligheter som har fått flere bud innen første fastsatte budfrist. Les mere om dette på budskjema. Etter salgsstartfasen
gjelder prinsippet om "førstemann til mølla" etter fastpris angitt i den til enhver tid gjeldende prisliste.
Alle kjøpetilbud skal være skriftlige og oversendes signert via e-post eller levert til megler. Budskjema skal fylles ut så nøyaktig som mulig med hensyn til finansiering, finansinstitusjonens kontaktperson og andel egenkapital. Forbehold i kjøpetilbud vil normalt ikke bli akseptert av utbygger før forbehold er avklart. Utbygger står fritt til å forkaste eller akseptere et hvert kjøpetilbud.

Betalingsbetingelser
Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper.
Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg.

Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger.

Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider
Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen.Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Lov om hvitvasking
Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Adresse og matrikkel
Verket Brygge II, 1534, Moss, Gnr. 3 bnr. 1224 i Moss kommune


Eier
Verket Bolig AS v. Jan Erik Kristiansen

Oppdragsnummer
92-21-9029

Meglers vederlag
Abonnement Finn.no mars 23 (Kr.4 085,31)
Totalt kr. (Kr.4 085,31)

Behandling av personopplysninger
Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget.
Bilder
Eiendomsinformasjon

Prisantydning8 030 580 NOK

OmkostningerOmkostninger

BoligtypeLeilighet

Soverom3

Bruksareal67 m2

Totalpris8 078 235 NOK

EieformSelveier

Etasje3

Felleskost4 565 NOK

Byggeår1998

Primærrom87 m2

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning 5 600 000 kr

Innhold og standard
Kart

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning8 030 580 NOK

Selger(e)Navn Etternavn

Felleskostnader per måned2 719 NOK

Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Beliggenhet
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Offentlige forhold
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Innhold og standard
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Omkostninger
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Øvrige informasjon
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Dokumenter
PDF
PDF
PDF
Kart
Kontakt megler

Tommy Skovly

skovly@meglergaarden.no
+47 994 00 600
Ta kontakt
Kontakt megler

Magnus Winther Hansen

magnus@askmoller.no
+47 480 53 066
Gamle Beddingvei 27, 1671 Fredrikstad
Ta kontakt
Kart