The old one
Oslo
Lorem ipsum dolor sit amet
Halvorsrødveien 61 A
Gressvik

Boligtype Enebolig

Prisantydning 9 200 000 NOK

Soverom 4

Bruksareal 164 m2

Totalpris 9 228 120 NOK

Eieform Eier (Selveier)

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA TotalPris
4 1 172 m2 210 m2 9 228 120 kr
Bolig A | Moderne funkis. 4 1 164 m2 210 m2 9 228 120 kr
Bilder
Eiendomsinformasjon


Kort om eiendommen
Endelig kan vi tilby 2 stk. romslige eneboliger hvor alt er på en flate!
Moderne, enkelt vedlikehold og lave strømutgifter. Velkommen til Halvorsrødveien 61 A og C.

Boligene passer alle aldersgrupper, og har en veltilpasset planløsning som gir familiens behov og de beste rammevilkår i alle livets faser. Boligene er store nok til å romme storfamilien med blant annet egen foreldreavdeling med eget walk-in garderobe og bad, soveromsavdeling til barn/ungdom med egen stue, bad og fellesrom, åpen stue og kjøkkenløsning med praktisk spisskammers og bod. Med en lettstelt flat tomt og boareal på kun en flate kan man i disse boligene bo komfortabelt med lite vedlikehold livet ut. Dobbel garasje medfølger på alle boligene.

Boligene er designet og tegnet av Kapitèl og Bergum Bygg, som har lagt stor vekt på å tilpasse det arkitektoniske på en skånsom måte til terreng og omgivelser. Byggene er bevist lagt over en etasje slik at alle boligene er tilgjengelige og får optimale sol- og lysforhold. Plassering og orientering av boligene har som mål å skape lune solrike uterom med private soner. Stramt utvendig uttrykk med en kompromissløs planløsning bidrar til å skape et innbydende lyst innemiljø.

Høydepunkter:
To ulike moderne boligtyper
Egen foreldreavdeling med garderobe og bad
Egen barn/ungdomsavdeling med garderobe og bad
Romslig fellesrom med bl.a åpen stue og kjøkkenløsning
Vannbåren varme i alle rom
Energieffektive hvor det er tilrettelagt for ulike besparende energikilder
Tilrettelagt for solceller på tak og bergvarme som tilvalg
Tilgjengelig utformet på ett plan
Dobbel garasje
4 eller 5 soverom
2 bad + WC
Vedlikeholdsvennlig kledning og vinduer
Strai kjøkken-, vaskerom- og baderomsmøbler
Easee El. Billader
Nærhet til sjø med mulighet for båtplass i Slevik båtforening

Innhold
Inneholder blant annet 4 soverom, 2 bad, WC, åpen stue og kjøkkenløsning med spiskammers, og vaskerom, kontor m.m. For utfyllende innhold klikk på den aktuelle boligen.

Standard
Lyst konsept: Den lyse men tidløse fargepaletten skaper en dempet og delikat atmosfære. Konseptet er elegant, stilsikkert og de nøytrale tonene skaper en rolig base med et varmt uttrykk.
Sammensetningen av materialer og farger er nøye gjennomtenkt for å skape en god balanse i boligen. Kjøkkenet kan velges i ulike standardfarger fra Strai.
På badet finner du et samspill av fliser i en smakfull grå tone med en blanding av ensfarget flis på vegg og en farget flis i dusjsone. Denne sammensetningen har en lekker kontrast som bidrar til et stilsikkert uttrykk. Baderomsinnredningen er også fra Strai og man kan hente opp samme farge som på kjøkkenet.

Konseptet har et tidløst uttrykk, som er lett å kombinere med andre valører, eller bygge videre på med sømløse delikate kontraster.

Oppsumert:

Kjøkken: Strai kjøkken type Svalbard farge Scala. (valgfri innen standard farger) med kjøkkenøy i hvitpigmentert eik type besseggen.
Franke SID 610-50 carbon black vask, med kjøkkenbatteri safari med utrekk. Kombiskap, oppvaskmaskin, ovn og platetopp med integrert avtrekk, alt fra AEG. 20mm laminat benkeplate P163.

Bad:
60x60 flis gulv og vegg. Nedsenket med sluk i senter. Mosaikk flis i dusj. 2 mm fugebredde. Navn flis: Sintesi, Frammenti bianco. Besseggen baderomsinnredning fra Strai med ett greps barbera krom alterna på baderoms servanter. Vegghengt toalett med hvit betjeningsplate.
Dusjvegg/dør i glass med blanke profiler. Badekar 158x74 myday frittstående, hvit akryl med badekartermostat krom split ma.

Vaskerom
60x60 Sintesi, Frammenti bianco på gulv med ca 7cm sokkel. Nedsenk rundt sluk (under innredning) våtroms maling på gipsvegg. Strai innredning med utslagsvask, Oras safari kran og opplegg for vaskemaskin.
Standard sluk på alle våtrom.

EL iht. NEK399 og 400:
Beregnet 84 punkter som stikk, brytere og takpunkt.
Easee El-bilader.
32 downlights i stue, kjøkken, gang, hovedsoverom og begge bad.
Downlights under overskaper.
2 lysarmaturer i garasje og to stikk.
Utvendig: 7 vegglamper, 4 downlights i pergola og utestikk ved terrasser.

Øvrig sanitær og varme:
Vannbåren varme i alle rom med Eloblock ve9/14eu el-kjel 9kw.
1 stk Høiax Titanium Standard 200L.
1stk utekran KV.
Waterguard.

Ventilasjon:
Balansert ventilasjon - Villavent.
Plassering bod/vaskerom

Uteområder:
Terrasse i grå Møre Royal Concise.
Pergola i impregrert limtre.
Kantstein og støttemurer i granitt på anviste plasser.
Sådd gress på grøntarealer.
Asfaltert internveier og gårdsplasser.
Hekker/busker og planter er ikke medtatt i leveransen.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Se selgers leveranse-/byggbeskrivelse.
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:
- De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.
- Utført arbeid skal tilfredsstille avtalte toleranseklasser i henhold til kontrakt. Om ikke toleransekrav er avtalt i kontrakt vil krav til avvik være i henhold til normalkrav i standarden, jfr. Norsk Standard NS 3420-1:2008

Det gjøres oppmerksom på at iht. teknisk forskrift, så er det ikke krav om at alle vinduer leveres med åpningsmulighet.

Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Dette gjelder også ev. sammenslåing eller oppdeling av leiligheter. Endringene skal ikke redusere byggets eller leilighetens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjustering fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Oppvarming
Vannbåren varme med elektrisk oppvarming. Stålpipe blir montert (ikke peisovn).
Boligene er tilrettelagt for flere alternative oppvarmingskilder: Vann til luft eller borrehull vann-vann og solcellepanel. Dersom kjøper ønsker noen av alternativene kommer dette som tilvalg.

Beliggenhet
Eiendommen ligger fint til på stor tomt, med sol hele dagen.
Området, som ligger på vestsiden av Glommas utløp kan by på distriktes beste vannkvalitet. Det er kort avstand til sjøen, med flere badeplasser å velge mellom. Naturreservatet Mærrapanna, et av Fredrikstad-distriktets flotteste rekreasjonsområder, ligger i god turavstand fra eiendommen. Her er det fine turløyper, godt fiske, vakre svaberg, badeplasser, grillplass, store plenområder for aktiviteter og spektakulær utsikt ut mot havet. Perler i nærheten er Vikane, og Hankø, selvsagt - en opplevelse i seg selv med sine havner, Yacht Club, Seilerkro, hotell og restauranter og ikke minst sin bilfrie idyll, badeplasser og vakre hytteeiendommer. Hele Hankøsundet er enestående vakker, og nytes best fra båt. Slevik skole og barnehage ligger i umiddelbar nærhet. Butikker finner du på Vikane (Joker), og et større utvalg på Ålekilen ved Gressvik. Til sentrum tar det ca. 15 minutter med bil og ca. 9 minutter til ferjeleie på Gressvik.

Adkomst
Det er satt opp til salgsskilt på eiendommen. Visning på tomten ved selvsyn.

Parkeringsforhold
Dobbel garasje.

Diverse
Bolig B, C og D organiseres som sameiet med eget snr. og felles tomt. Hver bolig har sitt eksklusive utearealer som er inntegnet på situasjonplan og ligger som vedlegg til vedtektene. Bolig A har eget gnr./bnr. og vil ha egen eiet tomt.

Generelle avtaleforutsetninger:

Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (Bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenøren og forbrukeren, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

Bustadsoppføringslova sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr. Bustadoppføringslova § 3.

Prosjektet retter seg mot kjøper som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller anta ethvert bud uten å måtte begrunne dette. For øvrig kommer gjeldende lovgivning til enhver tid til anvendelse.

Bustadsoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3.juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter Bustadoppføringslova.

Regulering
Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2032. Arealformål: 1001 Bebyggelse og anlegg.

Vei, vann og kloakk
Private stikkledninger ut til det offentlige.

Ferdigattest
Skal foreligge før overtagelse.
Bilder
Eiendomsinformasjon

Prisantydning8 030 580 NOK

OmkostningerOmkostninger

BoligtypeLeilighet

Soverom3

Bruksareal67 m2

Totalpris8 078 235 NOK

EieformSelveier

Etasje3

Felleskost4 565 NOK

Byggeår1998

Primærrom87 m2

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning 9 200 000 kr

Innhold og standard
Kart

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning8 030 580 NOK

Selger(e)Navn Etternavn

Felleskostnader per måned2 719 NOK

Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Beliggenhet
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Offentlige forhold
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Innhold og standard
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Omkostninger
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Øvrige informasjon
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Dokumenter
PDF
PDF
PDF
Kart
Kontakt megler

Dag Thomas Svendsen

dag.thomas@askmoller.no
+47 959 66 139
Ta kontakt
Kontakt megler

Magnus Winther Hansen

magnus@askmoller.no
+47 480 53 066
Gamle Beddingvei 27, 1671 Fredrikstad
Ta kontakt
Kart