The old one
Oslo
Lorem ipsum dolor sit amet
Caspar Erlandsens vei 30
Vestby

Boligtype Leilighet

Prisantydning 3 690 000 NOK

Soverom 1

Bruksareal 50 m2

Totalpris 3 691 170 NOK

Eieform Eier (Selveier)

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA TotalPris
Vestbyhagen C1-2 3 1 85 m2 94 m2 5 691 170 kr
Vestbyhagen C1-3 2 1 62 m2 70 m2 4 391 170 kr
Vestbyhagen C2-2 3 2 85 m2 94 m2 5 891 170 kr
Vestbyhagen C2-3 2 2 62 m2 70 m2 4 591 170 kr
Vestbyhagen C3-2 3 3 85 m2 94 m2 6 191 170 kr
Vestbyhagen C3-3 2 3 62 m2 70 m2 4 691 170 kr
Vestbyhagen D1-3 2 1 62 m2 66 m2 4 291 170 kr
Vestbyhagen D3-2 2 3 62 m2 65 m2 4 491 170 kr
Vestbyhagen D3-3 1 3 50 m2 54 m2 3 691 170 kr
Vestbyhagen D4-3 1 4 50 m2 54 m2 3 991 170 kr
Bilder
Eiendomsinformasjon


Beskrivelse

På en grønn og tilbaketrukket tomt, kun få minutters gange fra sentrum av Vestby planlegges 64 nye leiligheter. Her finner du flotte 2- til 4-roms leiligheter i størrelser fra 31 til 108 kvm BRA. Leilighetene er fordelt på fem trivelige lavblokker på tre til fire etasjer med hyggelige fellesarealer og gode solforhold.

Første trinn består av 27 leiligheter i varierte størrelser med gjennomtenkte planløsninger.

Vi tror at mange ønsker å bo sentrumsnært, uten å bo i sentrum. Det er noe med å våkne opp til lyden av fuglene, og se solen stå opp over jordene og trærne. Og dette er tanken bak Vestbyhagen – et sted hvor alle skal like å oppholde seg, både utendørs og innendørs. Med nærhet til både sentrum og natur.
 
Her er det grønnere mellom byggene enn i de aller fleste andre leilighetsprosjekter, de sosiale møtepunktene er flere og allsidige. Pergola. Sittegrupper. Sjakk og ludo i gigautgaver, bålpanne og plassen for juletreet er på plass når du flytter inn.

Livet i Vestbyhagen blir enkelt, med kort avstand til det meste. Vestby sentrum og togstasjonen er bare en kort spasertur unna.

Registrer deg her for så holder vi deg oppdatert.

TRYGGHETSAVTALE

Drømmer du om ny leilighet, men er usikker på tiden det tar å selge din nåværende bolig ? Vi ønsker å hjelpe til med å skape trygghet rundt dette. Kjøper du en leilighet i Vestbyhagen og har en bolig du skal selge, dekker vi en andel av dine merkostnader dersom salget tar lenger tid enn du har planlagt i forbindelse med overgang til ny leilighet. Avtalen trer i kraft fra og med avtalt overtagelse av ny leilighet og frem til du får solgt din nåværende bolig ( inntil 6 måneder). Vi anbefaler at du legger nåværende bolig ut for salg i god tid før overtagelse.

Tilskuddet gjelder ved kjøp av leiligheter til følgende priser:
Pris fra 3.500.000 til 4.000.000 gir et månedlig tilskudd på kr. 10.000,-
Pris fra 4.000.001 til 5.200.000 gir et månedlig tilskudd på kr. 15.000,-
Pris fra 5.200.001 til 6.200.000 gir et månedlig tilskudd på kr. 20.000,-

VILKÅR:

Avtalen tilbys for alle nye kontrakter inngått fra og med 1 mars 2023, og trer i kraft ved overtagelse av din nye bolig dersom du ikke har fått solgt din nåværende bolig. Avtalen dekker en andel av dine merkostnader knyttet til finansiering av ny og nåværende bolig i inntil 6 måneder.
Avtalen gjelder kun for kjøpere med godkjent finansiering og forutsetter salg av egen bolig.
Tilskuddet opphører ved budaksept og bud på minimum prisantydning må aksepteres. Hvis bud på prisantydning eller høyere ikke aksepteres bortfaller tilskuddet.
Avtalen gjelder kun for kjøpere som skal bo i leiligheten selv.Kort om eiendommen

Første trinn består av 27 leiligheter i varierte størrelser med gjennomtenkte planløsninger.

Slik blir boligen din:
 
Minst 2 sider med vinduer (hjørneleiligheter). Dette gir rikelig med lys.
 

 •  Store vindusflater.

 

 •  Vannbåren gulvvarme.

 

 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

 

 • Hvitpigmentert, matt 1 stavs eikeparkett.

 

 • Kjøkken fra Sigdal med tre kostnadsfrie valg.

 

 • Bad med 30x30 cm fliser på gulv, 30x60 cm på veggene.

 

 • Heldekkende porselensservant.

 

 • Softclose vegghengt WC, downlights, opplegg for vaskesøyle.

 

 • Mulighet for tilvalgsløsninger.


 • Godt med sykkelparkering gjelder for alle boliger. 


 •  Garasjeplass inkludert på 3 og 4 roms boliger.På en grønn og tilbaketrukket tomt, kun få minutters gange fra sentrum av Vestby planlegges 64 nye leiligheter. Her finner du flotte 2- til 4-roms leiligheter i størrelser fra 31 til 108 kvm BRA. Leilighetene er fordelt på fem trivelige lavblokker på tre til fire etasjer med hyggelige fellesarealer og gode solforhold.Innhold

Hvitevarer utover det som er integrert medfølger ikke i handelen.
Se for øvrig vedlagte leveransebeskrivelser for ytterligere kommentarer og beskrivelser.Bygningsinformasjon / byggemåte

Se selgers leveranse-/byggbeskrivelse.
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:
- De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.
- Utført arbeid skal tilfredsstille avtalte toleranseklasser i henhold til kontrakt. Om ikke toleransekrav er avtalt i kontrakt vil krav til avvik være i henhold til normalkrav i standarden, jfr. Norsk Standard NS 3420-1:2008

Det gjøres oppmerksom på at iht. teknisk forskrift, så er det ikke krav om at alle vinduer leveres med åpningsmulighet.

Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Dette gjelder også ev. sammenslåing eller oppdeling av leiligheter. Endringene skal ikke redusere byggets eller leilighetens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjustering fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.Beliggenhet

I Vestbyhagen får du kombinasjonen av det fineste Vestby kan by på.

Prosjektet ligger så skjermet at du opplever roen bare et liv utenfor byen gir, samtidig som du er kun få minutters gange unna butikker, skoler, barnehager og knutepunkter for kommunikasjon. Rett utenfor døren får du naturopplevelsene du har godt av. En formiddagstur i skogen, før du tusler bort på senteret for å handle inn til kveldens middag.

Vestby sentrum og togstasjonen er bare en kort spasertur unna de nye boligene som kommer i Vestbyhagen. Her er det kort vei til de fleste service- og handelstilbud som dagligvare, lege, tannlege, frisør, treningssentre og mye, mye mer. I tillegg finnes Vestby Storsenter med over 40 butikker under samme tak i kort gangavstand fra boligene. I Vestby nord finner du et stort Bauhaus-varesenter samt Norges største Outlet-varehus med merkeklær til gode priser.

Vestby har et aktivt idrettsmiljø og foreningsliv, og det er godt med tilbud til alle. Barneskole og ungdomsskole er på Sole Skog. Ved skolene finner vi også den nye Vestby arena, en flerbrukshall på 5.800 m2 som inneholder flere idrettshaller, klatrevegg, kontorer, møterom og foajé/kafé samt et utendørsanlegg med kunstgressbane, friidrettsbane og tribuneanlegg. Videregående skole er kun en kort spasertur unna.

Med kort vei til det meste, i og rundt Vestby sentrum, vil Vestbyhagen bli et flott sted for både barn og voksne! På Vestbyhagen vil det bli avsatt egne friområder til lek for både liten og stor.Kjøpsbetingelser

Priser og omkostninger fremgår av vedlagte prisliste. Prisene er faste og vil ikke bli gjenstand for indeksregulering. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisene på boliger som ikke er solgt uten foregående varsel. Det tas forbehold om endringer i av de offentlige gebyrene som f.eks. dokumentavgift, tinglysningsgebyr og mva.

Kjøpesummen skal betales inn fra kjøpers konto i en norsk finansinstitusjon.Diverse

Kjøpekontrakten følger som en del av Salgsoppgaven. Interessenter bes sette seg inn i denne.Generelle forhold

Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen, salgsoppgaven og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Dersom det er avvik, er det den endelige prosjektbeskrivelsen ved kontraktsinngåelse som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Alle opplysninger i denne salgsoppgaven er gitt av selger med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal eller liknende.

Prosjektets salgsoppgave med vedlegg er ment som en orientering om boligprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen, material- og fargevalg av prosjektet. Plantegninger og skisser i denne salgsoppgaven er ikke i målestokk. Alle frihåndstegninger som perspektiv, møbelplaner, 3D-illustrasjoner og bilder i prosjektet er av illustrativ karakter og inneholder innredning og detaljer mv. som ikke inngår i avtalen.

Utomhusplanen er av en slik karakter at den ikke kan anses som et kart, men er en illustrasjonsskisse. Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse. Det tas forbehold om endring av utomhusplan.Tinglyste heftelser

Følgende heftelser vil følge eiendommen og kopi kan fås av megler. Kjøpers bank får prioritet etter disse heftelsene:

Erklæring/Avtale - Tinglyst dato 08.11.06
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Elektriske Kraftlinjer - Tinglyst dato 11.04.07
Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Bilder
Eiendomsinformasjon

Prisantydning8 030 580 NOK

OmkostningerOmkostninger

BoligtypeLeilighet

Soverom3

Bruksareal67 m2

Totalpris8 078 235 NOK

EieformSelveier

Etasje3

Felleskost4 565 NOK

Byggeår1998

Primærrom87 m2

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning 3 690 000 kr

Innhold og standard
Kart

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning8 030 580 NOK

Selger(e)Navn Etternavn

Felleskostnader per måned2 719 NOK

Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Beliggenhet
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Offentlige forhold
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Innhold og standard
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Omkostninger
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Øvrige informasjon
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Dokumenter
PDF
PDF
PDF
Kart
Kontakt megler

Michael Pindsle

michael.p@fossco.no
+47 95 73 33 16
Ta kontakt
Kontakt megler

Magnus Winther Hansen

magnus@askmoller.no
+47 480 53 066
Gamle Beddingvei 27, 1671 Fredrikstad
Ta kontakt
Kart