The old one
Oslo
Lorem ipsum dolor sit amet
Sverresgate 2 b
Fredrikstad

Boligtype Enebolig

Prisantydning 13 500 000 NOK

Omkostninger 353 522 NOK

Soverom 4

Bruksareal 298 m2

Totalpris 13 853 522 NOK

Eieform Eier (Selveier)

Byggeår 1908

Primærrom 286 m2

Bilder
Eiendomsinformasjon


Beskrivelse
Denne flotte patrisiervillaen er tegnet og bygd av arkitekt Martin Andreassen. Murhuset er oppført i en unik stil med tårn. Det har pussede fasader med hjørnekvader i råkopp granitt. Bygningen inneholder mange spesielle detaljer både utvendig og innvendig. Utsmykning med granitt rundt dører og vinduer har et eksklusivt preg.

Jugend-huset er reist i 1908. Det har skrevet seg inn i byens arkitekturhistorie. Andreassen tegnet flere titalls villaer oppført på forskjellig steder i Fredrikstad. Han satt sitt preg på byen med flere ulike stilarter og byggverk. Eiendommens utforming i skråningen og bruken av borglignende tårn gir et storslagent inntrykk og er et av Andreassens mest markante bygg.

Boligen har høy håndverksmessig utførelse. Rommene er romslige og lyse med mange vinduer, hvor majoriteten er i buet form. Når man kommer ut fra spisestuen i første etasje mot hagen, møtes man av en storslagen altan med søyler som bærer andre etasjes balkong. Den luftige overbyggede verandaen med den ellipseformede åpningen mot hage og himmel gir et spesielt inntrykk.
I gangen foran kjøkkenet er det en original anretning. Detaljer som kakkelovn og glassmaleri i vindu over hovedentréen, viser at eiendommen stort sett er beholdt i sin opprinnelige stil.
Eiendommen er påkostet store beløp gjennom årene. Epokens stilart er søkt opprettholdt gjennom solid materialbruk og eier har tilstrebet å bevare det visuelle utrykk byggverket har gjennom bruk av riktige materialer og anvendelse av riktige teknikker for å videreføre den høye kvaliteten.

Bygningen er modernisert på en skånsom måte. Det er lagt inn vannbåren varme i gulv, og laget lydhimling mot hyblene i underetasjen.
Eiendommen er beliggende sentralt i et barnevennlig boligområde nær Cicignon barne- og ungdomsskole. Den ligger et stenkast fra domkirken. Det er utsikt mot Domkirkeparken, Cicignon og Fredrikstadbroen. Man har kun en liten spasertur til sentrum, jernbanestasjon og bussterminal. Det er hyppige avganger for buss/tog til og fra Oslo, samt flybuss til Gardermoen. Boligen ligger kun en time fra Oslo sentrum. Skjærgården på Hvaler, Hankø og Skjæløy ligger i nærområdet.

Innhold
1.etg.:
Entré, hall, wc, kjøkken, anretning, tv-stue/bibliotek, to stuer, overbygd veranda og bod.

2.etg.:
Hall, bad, garderoberom, balkong til knyttet masterbedroom, 4 soverom, stue og bod.

U.etg.:
Gang, vaskerom, boder og to hybler med hvert sitt bad.

Utstyr
Alarm
Fiber
El-bil lader, type 2; 3,6 Kwh
Vannbåren varrme eller varmekabler i hele 1.etg og i hele kjelleren der det er innredede rom.

Standard
Eiendommen holder en gjennomgående god standard tross sin høye alder og er godt vedlikeholdt. Nåværende eiere har påkostet eiendommen gjennom flere år, dog slik at det meste av det originale er beholdt. Det er blant annet lagt inn vannbåren varme i gulvene, og det er lydhimling mot hyblene i underetasje.

Entré
Flott hall med mange originale detaljer. Nydelig listverk, buer, kullpeis og takrosett. Fra hallen er det direkte adkomst til alle rommene i etasjen, original trapp opp til 2.etg og adkomst til u.etg.

Stue
Det er 3 stuer i første etasje med plass-støpte rosetter. Spisestuen med vakkert brystpanel ligger nærmest kjøkkenet og de to rommene bindes sammen av en mellomgang med anretning. Fra spisestuen er det også utgang til hagen via en overbygget altan. En stor skyvedør åpner opp inn til salongen med store vinduer på to sider og en kakkelovn med vakre detaljer. Tv-stuen/biblioteket har plassbygde bokhyller og er koselig og mer intim, et deilig sted å trekke seg litt tilbake.

Kjøkken
Kjøkkenet har eikeinredning fra 1990 tallet, med integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Nydelig peis/grue og koselig spiseplass. Bak kjøk
kenet er det spisskammers/bod og "tjenesteinngang".

Bad
Hovedbadet som ligger i 2.etg ble pusset opp i starten av 1990-tallet. Det er ett stort familiebad med badekar, dusjkabinett, wc, bide og to servanter. Badet er automatisk gitt TG 3 pga alder og må brukes med lukket system slik det gjøres idag, dvs at det ikke dusjes rett på flis. Utenfor badet er det eget garderoberom.

Gjeste-wc ved hallen i 1.etg.

Vaskerom i kjeller med fliser på gulv, sluk, malt MDF panel og murvegger og panel i tak. Vaskerommet er automatisk gitt TG 3 pga av alder og at det mangler dokumentasjon på arbeider.

Hybler:
I tillegg til separat inngang utenfra, er det adkomst til hyblene via felles gang i u.etg. Begge hyblene har hvert sitt bad og kjøkkeninnredning. Badene er gitt TG 3 pga noe feil fall på gulv. Hyblene er p.t. leid ut for kr. 166.000,- årlig med oppsigelsestid på 3 mnd.

Uteareal
Bak smijernsporten har eiendommen et praktfullt inngangsparti pent opparbeidet med skiferfliser, heller, brostein og beplantning. Hagen foran krever lite vedlikehold, men er akkurat passe stor som en privat grønn lunge midt i sentrum.

Soverom
Boligens 4 soverom ligger i 2.etg. Flere av rommene er store og fungerer like godt som stuer. Det ene har utgang til balkong med nydelig utsikt over området og mot Fredrikstadbroa. Hjørnerommet i tårnet har fantastiske lysforhold og utsikt mot Domkirken.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i en rolig gate sentralt i Fredrikstad, her er du selv en del av sentrumslivet. Kulturtilbud, butikker i gågaten, cafèer, restauranter på bryggepromenaden og alt hva sentrum har å by på ligger like utenfor døren, samtidig som avstanden gir en naturlig buffer til ditt eget privatliv. Det er kort vei til sentrumsfergene med gratis turer til Kråkerøy, Gressvik og Gamlebyen. En fin sykkeltur til Fredrikstadmarka med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Kort vei til skole, barnehage, bussterminal og togstasjon.

Boligens areal
Primærrom: 286 kvm, Bruksareal: 298 kvm, Bruttoareal: 320 kvm, Grunnflate: 140 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 68 m².

1. etasje:
Bruksareal: 115 m².
Primærrom: 110 m²

2. etasje:
Bruksareal: 108 m².
Primærrom: 115 m².


Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt
Areal: 333 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering
Parkering på veien utenfor med parkeringskort.
Parkeringskort koster p.t. kr. 1.400,-/år og bestilles hos kommunen.

Byggemåte
Hele huset står på fjell. Byggemåte skal være 1 1/2 teglstein. Pussede vegger med silikatmaling ute. Brannmur mot øst er kledd med bølgeplater på fasade mot nabo. Valmet tak. Flatt tak på tårn. Bord med pappa til undertak. Taket er tekket med skifer. Papp på flatt tak. Plater til taktekke på to sider i ene graden.

Ferdigattest / brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Barnehage / skole i området
Skoler:
Cicignon barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) - 0.8 km
Trara skole (1-7 kl.) - 1.1 km
Gudeberg barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) - 2.4 km
Children's International School (1-10 kl.) - 2.5 km
Hans Nielsen Hauge vgs - 0.5 km
Akademiet vgs. Fredrikstad - 0.6 km

Barnehager:
Speiderfjellet barnehage - 0.7 km
Domkirken barnehage (3-5 år) - 0.9 km
Fotspor barnehage - 1.1 km

Oppvarming
Det er varmekabler og vannbåren gulvvarme i hele 1.etg og i u.etg der det er innredede rom.
Kullpeis i hall i 1.etg., kakkelovn i stue 1.etg., etasjeovn i stue 1. etg. og peis/grue på kjøkken 1.etg. Koksovn i stue og for øvrig elektriske panelovner i 2.etg.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk
Ca 39 000 kwh. Inkludert elbildaning.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 39 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter
Kr. 23 299

Eiendomsskatt
Det er i Larvik kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi
Formuesverdi som primærbolig kr. 1 080 434 pr.
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 889 562 pr.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig
Boligen er registrert i SEFRAK-registerert. Det vil si bygninger (i hovedsak eldre enn år 1900) som er registrert som kulturminne i det såkalte SEFRAK-registeret, men som ikke er fredet etter Kulturminneloven. Utover det som er nevnt under 'formål' knytter det seg ingen spesielle restriksjoner til det at en bygning er SEFRAK-registrert. Mange av eiendommene vil likevel kunne ha lokal eller regional verneverdi, og det vil som regel være lurt å kontakte regional kulturminne-myndighet også i de tilfellene der bygningen ikke er formelt meldepliktig.

Regulering
Eiendommen omfattes av:
Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2032 med formål: Hensyn kulturmiljø og bebyggelse og anlegg, vedtatt 18.06.2020. I kommuneplanen er gnr. 300 bnr. 1228, som ligger i bakken nedenfor eiendommen, avsatt til fremtidig bebyggelse.

Reguleringsplan, navn: 145 Apenesfjellet med formål boliger, vedtatt 19.08.1981.

Konsesjon / Odel
Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser
Ingen

Vei/vann/avløp
Kommunalt.

Tilbehør
Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring
Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning
Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.

Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til #Feil!No current record.!€ eller SMS: #Feil!No current record.!€ . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse
Etter avtale.

Diverse
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
TG 3:
- Kjellertrapp mangler rekkverk.
- Vaskerom pga av alder og manglende dokumentasjon.
- Bad 2.etg pga av alder, må benyttes med lukket system.
- Bad hybler pga av noe feil fall på gulv.

TG2 avvik som kan kreve tiltak:
- Utvendig dører. Noe trekk mellom dørblad/karmer. Et sprukket glass.
- Ingen ventilasjon på wc 1.etg.

TG2 avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
- Nedløp og beslag. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt.
- Rekverk på balkong er for lavt og ikke barnesikkert i henhold til dagens krav.
- Noen overflater trenger oppussing.
- Noe skjevheter i gulv.
- Det kan komme noe fukt inn langs fjellet ved mye nedbør i bod med fjell.
- Vannledninger pga av alder. Mer enn halvparten av forventet brukstider oppbrukt.
- Avløpsrør pga av alder. Mer enn halvparten av forventet brukstider oppbrukt på de eldste rørene.
- Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.

Lov om hvitvasking
Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven
Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering
Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser
§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel
Sverresgate 2 b, 1607, Fredrikstad, Gnr. 300 bnr. 1231 i Fredrikstad kommune


Eier
Arild Olav Torp

Oppdragsnummer
29-21-0174

Meglers vederlag
Kommunale opplysninger (Kr.3 767)
Markedspakke (Kr.18 000)
Garantipremie (Kr.2 500)
Spørringer EDR (Kr.925)
Megler legger ut - trekker sine utlegg i oppgjøret (Kr.3 000)
Tilstandsrapport (Kr.7 500)
Oppgradering tilstandsrapport (Kr.5 000)
Omkostning selger - Fornying av annonse (Kr.1 138)
På toppen av finn.no (Kr.970)
Oppgjør (Kr.5 600)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Provisjon (forutsatt salgssum: 13 500 000,-) (Kr.101 250)
Salgsforberedelser/tilrettelegging (Kr.9 500)
Spørregebyr elektronisk grunnbok (Kr.1 560)
Tinglysingsgebyr elektronisk (Kr.897)
Totalt kr. (Kr.162 192)

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt
Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Møller & Partners a/s sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger
Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.
Se komplett salgsoppgave
Bilder
Eiendomsinformasjon

Prisantydning8 030 580 NOK

OmkostningerOmkostninger

BoligtypeLeilighet

Soverom3

Bruksareal67 m2

Totalpris8 078 235 NOK

EieformSelveier

Etasje3

Felleskost4 565 NOK

Byggeår1998

Primærrom87 m2

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning 13 500 000 kr

Innhold og standard
Kart

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning8 030 580 NOK

Selger(e)Navn Etternavn

Felleskostnader per måned2 719 NOK

Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Beliggenhet
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Offentlige forhold
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Innhold og standard
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Omkostninger
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Øvrige informasjon
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Dokumenter
PDF
PDF
PDF
Kart
Kontakt megler

Tormod Møller

tormod@mollerpartners.no
(+47) 40417935
Ta kontakt
Kontakt megler

Magnus Winther Hansen

magnus@askmoller.no
+47 480 53 066
Gamle Beddingvei 27, 1671 Fredrikstad
Ta kontakt
Kart