The old one
Oslo
Lorem ipsum dolor sit amet
Verkstoppen
Moss

Boligtype Leilighet

Prisantydning 4 490 000 NOK

Soverom 2

Bruksareal 73 m2

Totalpris 4 490 000 NOK

Eieform Eier (Selveier)

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA TotalPris
AU-2 2 -1 84 m2 91 m2 5 290 000 kr
B1-2 2 1 86 m2 90 m2 5 590 000 kr
C1-3 2 1 73 m2 75 m2 4 490 000 kr
D1-3 2 1 73 m2 75 m2 4 590 000 kr
Bilder
Eiendomsinformasjon


Oppdragsnummer
20-20-9000

Eier
Verkstoppen Boligutvikling AS v. Gaute Helgedagsrud

Eiendom
Verkstoppen
Gnr. 3 bnr. 3125 i Moss kommune

Boligtype og byggeår
Leilighet eierseksjon, oppført i 2020
Primærrom: 61 kvm - 90 kvm, Bruksareal: 64 kvm - 92 kvm

Boligvelger
SE BOLIGVELGEREN HER:
https://bricks.wec360.se/blocks/embed/verkstoppen/70a2b9ba-51f7-4251-92a6-a86965f116b1

Beliggenhet
Helt på toppen av Verket, ja faktisk i byens øverste etasje, finner du Verkstoppen. 60 topp moderne leiligheter med en fantastisk utsikt over hele Moss bor du midt i naturen og skogens ro, samtidig som du kun er noen få minutter unna Verket og alle tilbudene sentrum har å by på. Her kan du sitte som kongen på haugen i din splitter nye leilighet og bare nyte livet med panorama og gode solforhold.

Knyt på deg skoa og vær i sentrum før du får tenkt deg om. Dette må vel være det de kaller; "det beste fra to verdener".

På Verkstoppen bor du sentralt til det meste, enten du vil oppleve sentrum eller flotte (rekreasjonsområder) turområder. Hva med å ta med fiskestanga opp i Vansjø, vedlikeholde løpeformen i skogen, eller padle en rolig søndagstur? Dette er et perfekt sted å bo for deg som liker et aktivt liv med mange muligheter.

Både barnehage og skoler ligger i umiddelbar nærhet. Det er også kort vei til både matbutikker og kollektivtransport. Verkstoppen ligger nær sentrum med jernbanestasjon og Bastø Fosens ferjeforbindelse over Oslofjorden. Det går lokaltog fra Moss til Oslo så det er hyppige togavganger og en reisevei på ca 45 min. Hopper du på toget sørover er du i Gøteborg i løpet av 3 timer.

Verkstoppen er en forlengelse av Verket - den nye bydelen som en gang var byens vugge og som gjennom årene har utviklet seg i takt med tiden. Nå er Verket åpnet opp og blitt en bydel som er tilgjengelig for alle. Liv blir skapt med arbeidsplasser, boliger, grønne møteplasser og kulturelle opplevelser. Verket er en ny del av sentrum hvor det urbane møter sol og sjø og et yrende liv.

Byggemåte
Bygningen er fundamentert til fjell. Byggets bærekonstruksjon er utført i betong og stål. Skillevegger i betong eller plassbyggede lyd og brannvegger. Etasjeskille betong. Fasadene er bygget opp som isolerte bindingsverkvegger og kledd utvendig med panel, puss eller plater. Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon.

Balkonger leveres med tremmer over betonggulv. Drypp fra overliggende balkonger må påregnes ved nedbør.

Utformingen av rekkverk vil være i stål, glass og tette plater. Enkelte balkonger vil få tette glass på tilnærmet full høyde til himling der dette viser seg være påkrevd av hensyn til støyberegninger.

Innvendige vegger (ikke leilighetsskillevegger) utføres i stål/trestenderverk og kledd med gipsplater. Støpte vegger mot naboleilighet og i heis/trappesjakter vil bli malt.

Innvendig høyde til himling vil generelt være ca 2,6 m. Unntatt er områder med nedforet himling. Himling nedfores for å skjule rør og kanalføringer fortrinnsvis i boder, entre, gang, bad og enkelte områder i øvrige rom.

Parkering
PARKERINGSKJELLER
Det bygges biloppstillingsplasser i felles parkeringskjeller. Fri kjørehøyde vil være ca. 2,2 meter. Lokale nedforinger for tekniske installasjoner vil forekomme, spesielt inn mot yttervegger. Fordeling av garasjeplasser utføres av utbygger.

Standard
KJØKKEN
Som standard leveres kjøkkeninnredning med glatte fronter i fargen varmgrå fra Drømmekjøkkenet eller tilsvarende kjent leverandør. Det leveres takhøye skap (ca. 225 cm fra gulv) med foring til taket. Led-belysning under overskap. Skuffer leveres med demping. Benkeplate leveres i 30mm laminat i fargen grå, med nedfelt grafittgrå komposittvask av typen Franke Mythos eller tilsvarende. Hvitevarer blir levert komplett.

BAD/WC
Innredning på hovedbad leveres med grå glatte fronter, hvit heldekkende servant med ettgreps blandebatteri. Bredde på servant er hovedsakelig på 100 cm . Det leveres speil med innfelte LED lys og med stikk på vegg ved innredning (evt. integrert i speil). Downlights i himling, vegghengt toalett i hvit porselen samt dusjbatteri med dusjgarnityr. Dusjevegger i glass. Dusjssone er nedsenket med ca. en flishøyde.

Det er avsatt plass, og leveres opplegg for vaskemaskin i alle leiligheter.

ELEKTRISK
Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leiligheten, bortsett fra ved betongvegger/leilighetsskillevegger hvor det kan bli åpent anlegg. For lyspunkt i betonghimling leveres stikkontakt i overgang mellom himling og vegg. Det leveres belysning i bod. På bad og i entré leveres LED-downlights i himling med dimmer. Det vil bli montert stikkontakt forberedt for vaskemaskin og tørketrommel.

VENTILASJON
Det er installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Separat aggregat leveres i hver leilighet. Avtrekk fra bad, WC og kjøkken kobles til aggregatet. Tilluft føres til øvrige rom. Ventilasjonsaggregat er plassert i bod eller over kjøkkenventilator.

RØYKVARSLER OG BRANNSLUKNINGSUTSTYR
Brannslukningsutstyr og røykvarsler leveres i henhold til forskriftskrav. Hele bygningen har sprinkleranlegg inklusive leiligheter. Synlige sprinkelhoder i leilighetene.

PORTTELEFON/LÅSSYSTEM
Det monteres ringetablåer ved hovedinngangsparti og callinganlegg. Svarapparat med åpningsknapp monteres i hver leilighet. Ringeknapp utenfor hver inngangsdør. Hver enkelt leilighet får systemnøkler (3 stk.) som passer til leilighet, fellesdører i trapperom/ganger/kjeller, eksterne boder (hengelås) og garasje/port.

TV / RADIO / TELEFON / BREDBÅND
Det leveres spredenett med fremføring til hver leilighet for TV/ bredbånd. Kontaktpunkt leveres i stue.
Sameiet vil tegne kollektiv avtale med signalleverandør (med bindingstid) for alle leiligheter. Som tilvalg kan det monteres ekstra trekkerør i vegger til rom for eventuell fremtidig installasjon av punkt for telefon/nettverk. Parabolantenner tillates ikke.

SPORTSBOD
Alle leiligheter får bruksrett til 1 stk. sportsbod. Sportsboder blir organisert i egne bodrom. Gulv leveres med støvbundet betong. Hver bod leveres med dører og hengelås. Fordeling av boder utføres av utbygger.

VEGGER:
Innvendige vegger av gips og betong males. Som kjøper vil man kostnadsfritt velge mellom 6 standardfarger (gjelder pr. rom og maks 2 farger pr. leilighet. Ved fargekombinasjoner utover dette tilkommer det ett gebyr). Enkelte vegger vil få synlige sprinkelhoder.

GULV:
Stue, kjøkken, soverom, gang og bod leveres med 14 mm 1-stavs parkett i hvit eik som standard. På bad leveres keramiske fliser (30*30 lys grå). I nedsenket dusjssone på bad leveres tilsvarende gulvflis i mindre format (5*5). På gulv i alle rom leveres det vannbåren gulvarme. (Fjernvarme)

HIMLINGER/INNKASSINGER:
I boligrom leveres hvitmalt himling i betong. Avhengig av valgt entreprenør kan himling bli levert med synlige v-fuger. Der himling fores ned, leveres malt gips. Boder kan leveres med systemhimling. Rør- og kanalføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger eller helt eller delvis i nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, bod, bad og over kjøkkenskap. I bod vil det kunne bli delvis synlige rør og kanaler samt himlingsplater. Alle himlinger får synlige sprinkelhoder.

Oppvarming
OPPVARMING/VARMTVANN
Leilighetene forsynes med varmtvann og vannbåren varme (gulvvarme) via det lokale fjernvarmenettet. Det legges vannbåren gulvvarme i alle rom, foruten innvendig bod, med egen termostat til hvert rom/sone.

EIERFORM OG ORGANISERING
Verkstoppen Moss vil bli organisert som et eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven. Sameiet vil bestå av ca. 60 boligseksjoner fordelt på 5 bygg.

Tomt
Utomhus arealene vil i hovedsak bli opparbeidet i henhold til utomhusplan i prospektet. Denne er imidlertid av illustrativ karakter og utbygger forbeholder seg retten til å foreta endringer med hensyn på utforming, materialvalg mv.

Grøntområder vil bli beplantet og tilsådd. Adkomst til parkeringskjeller samt internveier vil ha overflater av asfalt/betongstein/shingel og betong. Det leveres LED utebelysning, utvendige felles vannkraner og felles avfallsbrønner type nedgravde løsninger.

Fremdrift / forbehold
Boligene ble ferdigstilt høsten 2022 og er innflytningsklare.

Garantier
Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova. Ved kontraktens underskrift utsteder selger en bankgaranti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen; jf bufl. § 12, pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtagelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtagelse.

Utgifter på eiendommen
Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 46,- pr. kvm. BRA/mnd. I prislisten er det oppgitt stipulert størrelse på felleskostnadene. De små leilighetene vil få en noe høyere felleskostnad pr. kvm., mens de større leilighetene vil få en noe lavere felleskostnad pr. kvm. Dette skyldes at noen typer felleskostnader fordeles likt mellom seksjonene, og at noen felleskostnader fordeles etter sameiebrøk. Disse fordelingsnøkler kan man lese om i sameiets vedtekter.
I prisliste er det anslått fellesutgifter som inkluderer kommunale avgifter og oppvarming. Dersom det blir krav til målere i hver enkelt leilighet så kan fordeling av fellesutgifter bli endret som følge av dette.
Ved kjøp av ekstra p-plass tilkommer det en økning i felleskostnaden på kr. 200,-/mnd. til drift og vedlikehold.

Ligningsverdi
Eiendommens likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien vil normalt være på ca. 25-30 % av førstegangs kjøpesum. Likningsverdien for primærboliger og sekundærboliger fastsettes etter forskjellige brøker. Kjøper skal selv sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype, byggeår til skattemyndighetene. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Oppgjør
Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Overtagelse
Fortløpende etter avtale med selger.

Bustadoppføringsloven
Boligene selges i henhold ti l Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) retti gheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen
inngås. I ti lfeller hvor kjøper er profesjonell i henhold ti l Bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan utbygger kreve at avtalen reguleres av Lov om avhending av fast eigedom
(avhendingslova). Tilsvarende gjelder dersom boligen er ferdigsti lt på avtaleti dspunktet, slik at avhendingslova rett messig kan benytt es istedenfor bustadoppføringslova. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameie og drift en av dett e.

Salgsoppgave
Salgsoppgavedato: 19.03.2020
Bilder
Eiendomsinformasjon

Prisantydning8 030 580 NOK

OmkostningerOmkostninger

BoligtypeLeilighet

Soverom3

Bruksareal67 m2

Totalpris8 078 235 NOK

EieformSelveier

Etasje3

Felleskost4 565 NOK

Byggeår1998

Primærrom87 m2

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning 4 490 000 kr

Innhold og standard
Kart

Objektbeskrivelse
Eiendommen og økonomi

Prisantydning8 030 580 NOK

Selger(e)Navn Etternavn

Felleskostnader per måned2 719 NOK

Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Beliggenhet
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Offentlige forhold
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Innhold og standard
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Omkostninger
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Øvrige informasjon
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

 aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima
Dokumenter
PDF
PDF
PDF
Kart
Kontakt megler

Mats Måleng

maleng@meglergaarden.no
+47 69 20 25 67
Ta kontakt
Kontakt megler

Magnus Winther Hansen

magnus@askmoller.no
+47 480 53 066
Gamle Beddingvei 27, 1671 Fredrikstad
Ta kontakt
Kart